Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

75" 4K QLED-TV med Dual LED-teknologi

Samsung QE75Q64TAUXXC

  Art.nr: 1012259
  • HDR10+ og 100% fargevolum
  • Quantum Processor Lite
  • Smart Hub og Premium One Remote
  • Dual LED-belysning
  • Tizen Smart TV

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Skjermstørrelse: 75 tommer
55
65
75

16 990,-

Delbetal fra 1 461,-/mnd Info

Info
Samsung QE75Q64TAUXXC
Produkt du ser på: 75" 4K QLED-TV med Dual LED-teknologi

16 990,-


  • pris: 19 478,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung QE75Q64T er en stilig designet 4K QLED-TV med kraftig prosessor som gir deg et fantastisk og detaljrikt bilde. Med Quantum Dots oppnås levende og fargerike bilder med 100% fargevolum, samt et utrolig kontrastnivå via HDR som optimerer hvert eneste bilde. Både TV-en og dens tilhørende Samsung Premium One Remote leveres i fargen "Silver Eclipse" og ved hjelp av fjernkontrollen, får du tilgang til massevis av underholdning samlet på ett sted.

Se verden i 4K

Quantum Processor Lite sørger for å løfte bildekvaliteten ved å koordinere farge, justere kontrastnivå og HDR. Lev deg inn i verdenen via skjermen i detaljert 4K.

Tonnevis av farger

Selve QLED-teknologien er basert på Quantum Dots, som sørger for at du får levende og fargerike bilder. Med støtte for formatet DCI-P3 som normalt brukes på kinoskjermer og i HDR-filmer, optimaliseres fargevolumet slik at du får fantastisk klare farger. Uansett hvilken lysstyrke filmen har, så kommer du til å bli overrasket over hvor godt farger gjengis via skjermen.

Quantum HDR

Spill, filmer og TV-serier vil vises med et tydelig og detaljert bilde, ved hjelp av Quantum HDR-teknologi. Det betyr at uansett hvilket lysforhold, om det så er lyst eller mørkt bilde på skjermen, så fremheves detaljer slik at du får med deg alt.

Dual LED-belysning

Uansett hvor du sitter i sofaen kan du være sikker på at du får et godt bilde med dyp kontrast. Se filmer og serier akkurat slik de var ment til å oppleves.

Smart Hub og Premium One Remote

Med Samsungs Premium One Remote behøver du kun forholde deg til én fjernkontroll, som gir deg tilgang til massevis av underholdning på ett og samme sted. Du kan enkelt veksle mellom direktesendt TV, strømmetjenester og det du har koblet til via HDMI via fjernkontrollen.

Ambient Mode

Ved hjelp av Ambient Mode blir ikke TV-en redusert til bare en svart firkant på veggen, den blander seg godt inn i interiøret ved å fungere som en bilderamme og ved å speile veggens farge.

1012259 1012259 Samsung Samsung QE75Q64TAUXXC QE75Q64TAUXXC Samsung QE75Q64T er en stilig designet 4K QLED-TV med kraftig prosessor som gir deg et fantastisk og detaljrikt bilde. Med Quantum Dots oppnås levende og fargerike bilder med 100% fargevolum, samt et utrolig kontrastnivå via HDR som optimerer hvert eneste bilde. Både TV-en og dens tilhørende Samsung Premium One Remote leveres i fargen "Silver Eclipse" og ved hjelp av fjernkontrollen, får du tilgang til massevis av underholdning samlet på ett sted. Se verden i 4K Quantum Processor Lite sørger for å løfte bildekvaliteten ved å koordinere farge, justere kontrastnivå og HDR. Lev deg inn i verdenen via skjermen i detaljert 4K. Tonnevis av farger Selve QLED-teknologien er basert på Quantum Dots, som sørger for at du får levende og fargerike bilder. Med støtte for formatet DCI-P3 som normalt brukes på kinoskjermer og i HDR-filmer, optimaliseres fargevolumet slik at du får fantastisk klare farger. Uansett hvilken lysstyrke filmen har, så kommer du til å bli overrasket over hvor godt farger gjengis via skjermen. Quantum HDR Spill, filmer og TV-serier vil vises med et tydelig og detaljert bilde, ved hjelp av Quantum HDR-teknologi. Det betyr at uansett hvilket lysforhold, om det så er lyst eller mørkt bilde på skjermen, så fremheves detaljer slik at du får med deg alt. Dual LED-belysning Uansett hvor du sitter i sofaen kan du være sikker på at du får et godt bilde med dyp kontrast. Se filmer og serier akkurat slik de var ment til å oppleves. Smart Hub og Premium One Remote Med Samsungs Premium One Remote behøver du kun forholde deg til én fjernkontroll, som gir deg tilgang til massevis av underholdning på ett og samme sted. Du kan enkelt veksle mellom direktesendt TV, strømmetjenester og det du har koblet til via HDMI via fjernkontrollen. Ambient Mode Ved hjelp av Ambient Mode blir ikke TV-en redusert til bare en svart firkant på veggen, den blander seg godt inn i interiøret ved å fungere som en bilderamme og ved å speile veggens farge. QLED 4,2 4 16990 NOK 16990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. QLED