Samsung QE65Q70TATXXC - 65" 4K QLED-TV med Ambient Mode+
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" 4K QLED-TV med Ambient Mode+

Samsung QE65Q70TATXXC

  Art.nr: 1013907
  • Kraftig 4K Quantum Processor
  • 100 % fargevolum
  • Adaptive Picture
  • Bildeoptimaliserende Quantum HDR
  • Ambient Mode+

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant 65 tommer
75
55
65
85

8 990,-

Delbetal fra 794,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung QE65Q70T er en stilig designet QLED-TV med den kraftige Quantum Processor 4K som gir deg et fantastisk og detaljrikt bilde, samt fantastisk bildeoptimalisering ved hjelp av HDR. Samsung Q70T har dessuten Real Game Enhancer+ som gjør at TV-en passer like bra til gaming som til film.

Oppdag verden i 4K

Den nye, superraske og kraftige Quantum 4K-prosessoren med kunstig intelligens (AI) forbedrer bildekvaliteten, for at du skal få så heftig bilde som overhodet mulig. Ved hjelp av Samsungs oppskaleringsteknologi analyseres samtlige bilder fra alle vinkler og forvandler det som forvandles kan til nydelig 4K UHD. På den måten kan du leve deg fullt inn i filmens univers.

Tilpasningsdyktig bilde

Funksjonen Adaptive Picture justerer TV-innstillingene automatisk etter eventuelt sollys, lamper og annen belysning. Uansett hvor belyst eller mørk stua er, kan du være trygg på at Q70T aktivt jobber for å levere et klart bilde.

Quantum HDR

Spill, filmer og TV-serier vil vises med et tydelig og detaljert bilde, ved hjelp av Quantum HDR-teknologi. Det betyr at uansett hvilket lysforhold, om det så er lyst eller mørkt bilde på skjermen, så fremheves detaljer slik at du får med deg alt.

Tonnevis med farger

Selve QLED-teknologien er basert på Quantum Dots, som sørger for at du får levende og fargerike bilder. Med støtte for formatet DCI-P3 som normalt brukes på kinoskjermer og i HDR-filmer, optimaliseres fargevolumet slik at du får fantastisk klare farger. Uansett hvilken lysstyrke filmen har, så kommer du til å bli overrasket over hvor godt farger gjengis via skjermen.

Active Voice Amplifier

Ved hjelp av en støysensor kan Active Voice Amplifier (AVA) løfte frem og forsterke dialog og tale, slik at du ikke går glipp av noe viktig i filmen. 

Ambient Mode+

Ved hjelp av Ambient Mode+ blir ikke TV-en redusert til bare en svart firkant på veggen, den blander seg nemlig godt inn i interiøret ved å fungere som en bilderamme og ved å speile veggens farge.

Real Game Enhancer+

Med Real Game Enhancer+-teknologien fra Samsung, slår TV-en seg automatisk over i spillmodus som sørger for at du ikke merker noen forsinkelse. Både lyd og bilde tilpasses på best mulig måte for at du skal få den heftigste spillopplevelsen, med retningsbestemt lyd og et raskt bilde. I Samsung Q70T støttes også FreeSync (VRR), slik at du enkelt og rask kan koble til de beste spillkonsollene helt knirkefritt.