Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" QLED med fantastiske bildeegenskaper

Samsung QE55Q90RATXXC

  Art.nr: 1007301
 • Quantum HDR 2000
 • Direct Full Array 16X-panel
 • One Invisible Connection
 • AI-basert bildeprosessering
 • Velutviklet spillopplevelse
 • Maks 2 stk. per kunde
Skjermstørrelse: 55 tommer
55
65

19 990,-

Delbetal fra 1 711,- Info

Info
Samsung QE55Q90RATXXC
Produkt du ser på: 55" QLED med fantastiske bildeegenskaper

19 990,-


 • pris: 23 469,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få mest mulig ut av din nye Samsung TV!

Få mest mulig ut av din nye Samsung TV, derfor får du akkurat nå oppleve 10 UHD leiefilmer fra Rakuten TV: En strømmetjeneste som tilbyr filmer i 4K-oppløsning.

Registrer kjøpet på samsung.com/no/offer/rakutentv/ senest 31. mai 2020 for å benytte deg av tilbudet.

*Verdi kr 590. Tilbudet gjelder i perioden 6. april til 31. mai 2020. Registrer kjøpet senest 15/6 2020.


Få mest mulig ut av din nye Samsung TV!

Få mest mulig ut av din nye Samsung
TV, derfor får du akkurat nå oppleve 10 UHD leiefilmer fra Rakuten TV: En strømmetjeneste som tilbyr filmer i 4K-oppløsning.

Registrer kjøpet på samsung.com/no/offer/rakutentv/ senest 31. mai 2020 for å benytte deg av tilbudet.

*Verdi kr 590. Tilbudet gjelder i perioden 6. april til 31. mai 2020. Registrer kjøpet senest 15/6 2020.

Se hvilke UHD-modeller dette gjelder


Samsung QE55Q90RATXXC er en 55" QLED-TV laget for å kunne gi en imponerende bildeopplevelse i alt fra film til spill. Her får du et lyst bilde med utmerket presisjon, optimalisert fargenivå og Quantum HDR1000 sørger for godt med lysstyrke, kontrastnivå og HDR. Samtidig får du et lettbrukt menysystem som støtter Google Assistant og med Ambient Mode får du en TV som passer godt inn i innredningen i stua.

Årets beste TV

Årets beste High-End-TV 2019-2020

"Samsung har på imponerende vis lykkes med å forbedre de viktigste ankepunktene ved fjorårets QLED-toppmodell. Både svartnivået og innsynsvinkelen er kraftig forbedret, til et punkt hvor man skal være god for å skille QLED fra OLED i mange tilfeller! Q90R har også en matt, ikke-reflekterende skjermoverflate, kombinert med kraftig lysstyrke som gjør dette til en optimal ”allround-TV” for mange typer innhold og seerforhold. Q90R er rett og slett ”the one to beat”!"

Hele vurderingen finner du her.

Detaljrikt bilde på et utmerket panel

Direct Full Array 16X med full bakgrunnsbelysning styrer lyset i separate punkter for å kunne fremstille et dypere svartnivå og lysere segment i utvalgte deler av skjermen. Dette gjør at du får et godt levende bilde.

Se alt like bra uansett hvor du sitter

Ved hjelp av Ultra Viewing Angle behøver du ikke tenke over hvor du sitter. Uansett hvilken vinkel du ser på TV fra, får du det samme intense kontrasnivået og farger. En nytenkende teknologi sørger for større spredning av lyset i TV-en slik at du får minimalt med lyslekkasje og et fantastisk bilde, selv fra siden.

Detaljrikt bilde på et utmerket panel

For at du skal få et enda skarpere bilde, jobber den smarte Quantum 4K-prosessoren sammen med kunstig intelligens for at bildet kontinuerlig optimaliseres. Ser du på innhold lavere oppløsning kommer dette til å oppskaleres opptil 4K UHD og du får enda flottere farger.

Realistisk bilde med HDR 2000

Med finjusterte farger og svartnivå, fremstilles et levende bilde med naturtro bildekvalitet. Spill, filmer og serier vises med klare og forbløffende detaljer sømløst i lyse og mørke områder samtidig, samtidig som lysstyrken gir deg en god bildefølelse.

Her får du støtte for forskjellige typer HDR som HLG, HDR10+ og Quantum HDR for å optimalisere seeropplevelsen til å tilsvare virkeligheten med oppskalering av kompatibelt materiale.

Optimalisert fargenivå

Color Volume 100% by Quantum Dot Display er netopp det navnet tilsier. Her får du støtte for å vise et optimalisert fargenivå i DCI-P3-format, stort sett utviklet for kinoskjermer og HDR-filmer for TV. Her kan du kose deg med klare bilder med intense farger, uansett lysstyrke.

Automatisk tilpasning etter plassering

For at du skal få et så behagelig bilde som overhodet mulig, har du valget om å la TV-en tilpasse lysstyrken etter lyset i rommet. Det er for at du skal kunne kose deg med et klarer bilde og først og fremst for at det skal være behagelig for øyet, når du titter på film sent på kvelden.

Få en forbedret spillopplevelse

Når du starter opp en tilkoblet spillkonsoll som for eksempel Xbox One, PS4 eller Nintendo Switch får du bruk for Automatic Game Mode, som optimerer TV-innstillingene for å kunne gi deg en heftig spillopplevelse i storformat. Her får du minimalt med input lag og bildeoppdateringen går helt ned til lave 6.8 ms. Du får automatisk og rask oppdateringsfrekvens for å redusere eventuell bevelgelsesstøy i bildet.

Enda en fordel får Xbox One-brukere og brukere av PC-er med kompatibelt AMD-skjermkort. Ved bruk av AMD Radeon FreeSync (VRR) teknologi elimineres etterslep av hakkete bevegelser i bilder fullstendig. QLED-modellene sørger for å gi deg rask bildeoppdatering, med minimal inngangsstøy.

Dynamic Black Equaliser muliggjør bedre synlighet i mørke kroker og ved hjelp av avansert analyse av forskjellige bilder, heves bildekvaliteten. Til og med lyden forbedres for at du skal få en heftigere opplevelse.

10 års garanti mot innbrenning

Ved kjøp av Q64R tilbyr Samsung 10 års garanti mot innbrenning i skjermen. Du slipper å bekymre deg for at TV-en kommer til å få statiske bilder brent fast i skjermen og du kommer til å få et rent bilde i minst 10 år. For at garantien skal gjelde, må du registrere kjøpet på denne siden etter deres anvisninger og vilkår.

Enkel tilkobling med kun én kabel

Samsung One Invisible Connection er en godt gjennomtenkt løsning på et ellers vanlig problem, hvor alt av kabler kobles inn i en One Connect Box. Denne kan du plassere absolutt hvor du vil, sammen med ting du ønsker å koble til. Dette er en egen separat enhet og på den måten slipper du å bli forvirret over kabler en masse kabler bak TV-en.

For å få et ryddig oppsett rundt TV-en, trenger du bare én kabel.

One Invisible Connection er en fantastisk egenskap, spesiell ved veggmontering. På det medfølgende stativet kan du ganske så enkelt og diskret strekke kabelen til One Connect Box-en, der du enda enklere får kontroll over tilkoblinger.

La TV-en smelte inn i omgivelsene

Med en ambisjon om å skape noe unikt og for at du ikke ender opp med en stor svart skjerm i stilig 360°-design, samme om det er på stativ eller vegg, har man lagt inn funksjonen Ambient Mode i Samsung Q90R. Dette kan enkelt beskrives som en skjermsparer, men med innovative egenskaper. Du kan få opp tid, dato og været med for eksempel fine bilder eller bakgrunnsmusikk som skjermsparer.

Ved hjelp av SmartThings-appen kan du også ta bilde av TV-en der den er plassert og TV-en gjenskaper bildet direkte på skjermen, for å blande seg inn i veggens farge eller mønster.

Trykk på bildene under for å se de forskjellige måtene Ambient Mode fungerer på.

Letthåndterte menyer og bruk med Premium One Remote

Det lettbrukte grensesnittet i den nye Samsung TV-en din samler alt det viktigste på ett sted, slik at du kan trykke deg fram akkurat dit du vil.

Den medfølgende OneRemote-fjernkontrollen lar deg ikke bare ta styring over TV-en, du kan også styre Bluray- og 4K UHD-spillere med én og samme fjernkontroll. Her finner du også knapper som gir deg rask tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime.

Støtte for Google Assistant

Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer.

Forbedret lyd rett fra TV-en med "AI sound"

For at du skal få en optimal lydopplevelse, bruker TV-en kunstig intelligens her også. Hver scene analyseres direkte for at AI'en skal kunne bestemme hvordan lyden spilles og fremheves på beste måte.


Ved å kalibrere lyd i installasjonsprosessen ved oppstart av TV-en for første gang, bruker du fjernkontrollens mikrofon for å analysere rommet der TV-en er plassert. All data i lyden analyseres samtidig som AI'en danner seg et inntrykk av hvordan lyden spres i rommet for gi deg en best mulig lydopplevelse.

Se også

(34 stk)
 • Quantum HDR 2000
 • Direct Full Array 16X-panel
 • One Invisible Connection

24 990,-

Se også

(34 stk)
 • Quantum HDR 2000
 • Direct Full Array 16X-panel
 • One Invisible Connection

24 990,-

1007301 Samsung Samsung QE55Q90RATXXC QE55Q90RATXXC Samsung QE55Q90RATXXC er en 55" QLED-TV laget for å kunne gi en imponerende bildeopplevelse i alt fra film til spill. Her får du et lyst bilde med utmerket presisjon, optimalisert fargenivå og Quantum HDR1000 sørger for godt med lysstyrke, kontrastnivå og HDR. Samtidig får du et lettbrukt menysystem som støtter Google Assistant og med Ambient Mode får du en TV som passer godt inn i innredningen i stua. Årets beste High-End-TV 2019-2020 "Samsung har på imponerende vis lykkes med å forbedre de viktigste ankepunktene ved fjorårets QLED-toppmodell. Både svartnivået og innsynsvinkelen er kraftig forbedret, til et punkt hvor man skal være god for å skille QLED fra OLED i mange tilfeller! Q90R har også en matt, ikke-reflekterende skjermoverflate, kombinert med kraftig lysstyrke som gjør dette til en optimal ”allround-TV” for mange typer innhold og seerforhold. Q90R er rett og slett ”the one to beat”!"Hele vurderingen finner du her. Detaljrikt bilde på et utmerket panel Direct Full Array 16X med full bakgrunnsbelysning styrer lyset i separate punkter for å kunne fremstille et dypere svartnivå og lysere segment i utvalgte deler av skjermen. Dette gjør at du får et godt levende bilde. Se alt like bra uansett hvor du sitter Ved hjelp av Ultra Viewing Angle behøver du ikke tenke over hvor du sitter. Uansett hvilken vinkel du ser på TV fra, får du det samme intense kontrasnivået og farger. En nytenkende teknologi sørger for større spredning av lyset i TV-en slik at du får minimalt med lyslekkasje og et fantastisk bilde, selv fra siden. Detaljrikt bilde på et utmerket panel For at du skal få et enda skarpere bilde, jobber den smarte Quantum 4K-prosessoren sammen med kunstig intelligens for at bildet kontinuerlig optimaliseres. Ser du på innhold lavere oppløsning kommer dette til å oppskaleres opptil 4K UHD og du får enda flottere farger. Realistisk bilde med HDR 2000 Med finjusterte farger og svartnivå, fremstilles et levende bilde med naturtro bildekvalitet. Spill, filmer og serier vises med klare og forbløffende detaljer sømløst i lyse og mørke områder samtidig, samtidig som lysstyrken gir deg en god bildefølelse. Her får du støtte for forskjellige typer HDR som HLG, HDR10+ og Quantum HDR for å optimalisere seeropplevelsen til å tilsvare virkeligheten med oppskalering av kompatibelt materiale. Optimalisert fargenivå Color Volume 100% by Quantum Dot Display er netopp det navnet tilsier. Her får du støtte for å vise et optimalisert fargenivå i DCI-P3-format, stort sett utviklet for kinoskjermer og HDR-filmer for TV. Her kan du kose deg med klare bilder med intense farger, uansett lysstyrke. Automatisk tilpasning etter plassering For at du skal få et så behagelig bilde som overhodet mulig, har du valget om å la TV-en tilpasse lysstyrken etter lyset i rommet. Det er for at du skal kunne kose deg med et klarer bilde og først og fremst for at det skal være behagelig for øyet, når du titter på film sent på kvelden. Få en forbedret spillopplevelse Når du starter opp en tilkoblet spillkonsoll som for eksempel Xbox One, PS4 eller Nintendo Switch får du bruk for Automatic Game Mode, som optimerer TV-innstillingene for å kunne gi deg en heftig spillopplevelse i storformat. Her får du minimalt med input lag og bildeoppdateringen går helt ned til lave 6.8 ms. Du får automatisk og rask oppdateringsfrekvens for å redusere eventuell bevelgelsesstøy i bildet. Enda en fordel får Xbox One-brukere og brukere av PC-er med kompatibelt AMD-skjermkort. Ved bruk av AMD Radeon FreeSync (VRR) teknologi elimineres etterslep av hakkete bevegelser i bilder fullstendig. QLED-modellene sørger for å gi deg rask bildeoppdatering, med minimal inngangsstøy. Dynamic Black Equaliser muliggjør bedre synlighet i mørke kroker og ved hjelp av avansert analyse av forskjellige bilder, heves bildekvaliteten. Til og med lyden forbedres for at du skal få en heftigere opplevelse. 10 års garanti mot innbrenning Ved kjøp av Q64R tilbyr Samsung 10 års garanti mot innbrenning i skjermen. Du slipper å bekymre deg for at TV-en kommer til å få statiske bilder brent fast i skjermen og du kommer til å få et rent bilde i minst 10 år. For at garantien skal gjelde, må du registrere kjøpet på denne siden etter deres anvisninger og vilkår. Enkel tilkobling med kun én kabel Samsung One Invisible Connection er en godt gjennomtenkt løsning på et ellers vanlig problem, hvor alt av kabler kobles inn i en One Connect Box. Denne kan du plassere absolutt hvor du vil, sammen med ting du ønsker å koble til. Dette er en egen separat enhet og på den måten slipper du å bli forvirret over kabler en masse kabler bak TV-en.For å få et ryddig oppsett rundt TV-en, trenger du bare én kabel. One Invisible Connection er en fantastisk egenskap, spesiell ved veggmontering. På det medfølgende stativet kan du ganske så enkelt og diskret strekke kabelen til One Connect Box-en, der du enda enklere får kontroll over tilkoblinger. La TV-en smelte inn i omgivelsene Med en ambisjon om å skape noe unikt og for at du ikke ender opp med en stor svart skjerm i stilig 360°-design, samme om det er på stativ eller vegg, har man lagt inn funksjonen Ambient Mode i Samsung Q90R. Dette kan enkelt beskrives som en skjermsparer, men med innovative egenskaper. Du kan få opp tid, dato og været med for eksempel fine bilder eller bakgrunnsmusikk som skjermsparer. Ved hjelp av SmartThings-appen kan du også ta bilde av TV-en der den er plassert og TV-en gjenskaper bildet direkte på skjermen, for å blande seg inn i veggens farge eller mønster.Trykk på bildene under for å se de forskjellige måtene Ambient Mode fungerer på. Letthåndterte menyer og bruk med Premium One Remote Det lettbrukte grensesnittet i den nye Samsung TV-en din samler alt det viktigste på ett sted, slik at du kan trykke deg fram akkurat dit du vil. Den medfølgende OneRemote-fjernkontrollen lar deg ikke bare ta styring over TV-en, du kan også styre Bluray- og 4K UHD-spillere med én og samme fjernkontroll. Her finner du også knapper som gir deg rask tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime. Støtte for Google Assistant Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer. Forbedret lyd rett fra TV-en med "AI sound" For at du skal få en optimal lydopplevelse, bruker TV-en kunstig intelligens her også. Hver scene analyseres direkte for at AI'en skal kunne bestemme hvordan lyden spilles og fremheves på beste måte.Ved å kalibrere lyd i installasjonsprosessen ved oppstart av TV-en for første gang, bruker du fjernkontrollens mikrofon for å analysere rommet der TV-en er plassert. All data i lyden analyseres samtidig som AI'en danner seg et inntrykk av hvordan lyden spres i rommet for gi deg en best mulig lydopplevelse. QLED 4,7 34 19990 NOK 19990 NewCondition InStock
 1. Lyd og Bilde
 2. TV
 3. QLED