Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" OLED-TV med Ambilight og kraftig AI-prosessor

Philips 55OLED855/12

  Art.nr: 1013418
  • 4K UHD og HDR10+
  • Dolby Atmos og Dolby Vision
  • Philips P5-prosessor
  • Android-basert grensesnitt
  • Innebygd Ambilight

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Skjermstørrelse: 55 tommer
55
65

22 990,-

Delbetal fra 1 961,-/mnd Info

Info
Philips 55OLED855/12
Produkt du ser på: 55" OLED-TV med Ambilight og kraftig AI-prosessor

22 990,-


  • pris: 26 678,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

La deg fortrylles av et krystallklart bilde med naturlige farger og fyldig kontrast, i et stilig og minimalistisk design. Philips 55OLED855 er en OLED-TV i 4K UHD-oppløsning med Android og har i tillegg en kraftig prosessor drevet av kunstig intelligens. Med støtte for Dolbys utrolige lyd- og bildeforbedringsteknologi får du den kontrasten, lydstyrken, farge og lyden som var tiltenkt da filmen du ser på ble laget. Dessuten får du Philips Ambilight innebygd i TV-en, som skaper en god stemning i stua og løfter din TV-opplevelsen ytterligere.

Fantastisk bilde med OLED

Med en OLED-TV fra Philips får du en bred betrakningsvinkel hvor svarte nyanser blir dypere, fargene mer livligere og at skygger, samt detaljer gjengis i sin mest pureste stand ved hjelp HDR 10+-teknologi.

Kraftig AI-drevet prosessor

Philips' P5-prosessor er drevet ved hjelp av en dypt lærende AI-algoritme som analyserer og behandler bildet på en måte som ligner på den menneskelige hjernen. Uansett hva du ser på, vil du oppleve kontrast og detaljer med fyldige farger og flytende bevegelser i bildet.

Dolby Atmos og Dolby Vision

Ved hjelp av Dolby Atmos og Vision optimaliseres HDR-innhold slik at du får en mer ektefølt opplevelse av både lyd og bilde. Uansett om det du snurrer i gang en Blu-ray eller nyeste episoden av favorittserien din, vil kontrast, lysstyrke og farge fremtones nøyaktig slik det var tiltenkt. 

Philips Ambilight

Ambilight sørger for at bildet føles bredere og fyller stua med farger som korresponderer med det som vises på skjermen, som tar deg nærmere handlingen og i tillegg en varm TV-opplevelse. Dersom du heller foretrekker en litt "renere" opplevelse, kan denne funksjonen skrus av eller erstattes av et diskret hvitt lyd.

Android

Ved å ha en TV som har Android som grensesnitt, får tilgang til flere spennende funksjoner. Med andre ord så kan du tilpasse startskjermen, hvilke apper som skal vises og generelt alt du foretar deg. Ved hjelp av tilgang til både Google Play og Philips App-bibliotek, kan du finne fram til hva enn du behager innenfor spill, musikk, film og apper.

Innebygd taleassistent

Å ha Google Assistant innebygd i TV-en, kan du enkelt styre den og flere ting ved hjelp av stemmen. Orker du ikke å taste inn ting i søkefelt eller lignende, holder det egentlig bare å spørre TV-en. I tillegg kan du også styre andre Google Assistant-kompatible enheter via TV-en.

Større filmopplevelser med Philips Ambilight
Større filmopplevelser med Philips Ambilight
1013418 1013418 Philips Philips 55OLED855/12 55OLED855/12 La deg fortrylles av et krystallklart bilde med naturlige farger og fyldig kontrast, i et stilig og minimalistisk design. Philips 55OLED855 er en OLED-TV i 4K UHD-oppløsning med Android og har i tillegg en kraftig prosessor drevet av kunstig intelligens. Med støtte for Dolbys utrolige lyd- og bildeforbedringsteknologi får du den kontrasten, lydstyrken, farge og lyden som var tiltenkt da filmen du ser på ble laget. Dessuten får du Philips Ambilight innebygd i TV-en, som skaper en god stemning i stua og løfter din TV-opplevelsen ytterligere.Fantastisk bilde med OLEDMed en OLED-TV fra Philips får du en bred betrakningsvinkel hvor svarte nyanser blir dypere, fargene mer livligere og at skygger, samt detaljer gjengis i sin mest pureste stand ved hjelp HDR 10+-teknologi.Kraftig AI-drevet prosessorPhilips' P5-prosessor er drevet ved hjelp av en dypt lærende AI-algoritme som analyserer og behandler bildet på en måte som ligner på den menneskelige hjernen. Uansett hva du ser på, vil du oppleve kontrast og detaljer med fyldige farger og flytende bevegelser i bildet.Dolby Atmos og Dolby VisionVed hjelp av Dolby Atmos og Vision optimaliseres HDR-innhold slik at du får en mer ektefølt opplevelse av både lyd og bilde. Uansett om det du snurrer i gang en Blu-ray eller nyeste episoden av favorittserien din, vil kontrast, lysstyrke og farge fremtones nøyaktig slik det var tiltenkt. Philips AmbilightAmbilight sørger for at bildet føles bredere og fyller stua med farger som korresponderer med det som vises på skjermen, som tar deg nærmere handlingen og i tillegg en varm TV-opplevelse. Dersom du heller foretrekker en litt "renere" opplevelse, kan denne funksjonen skrus av eller erstattes av et diskret hvitt lyd.AndroidVed å ha en TV som har Android som grensesnitt, får tilgang til flere spennende funksjoner. Med andre ord så kan du tilpasse startskjermen, hvilke apper som skal vises og generelt alt du foretar deg. Ved hjelp av tilgang til både Google Play og Philips App-bibliotek, kan du finne fram til hva enn du behager innenfor spill, musikk, film og apper.Innebygd taleassistentÅ ha Google Assistant innebygd i TV-en, kan du enkelt styre den og flere ting ved hjelp av stemmen. Orker du ikke å taste inn ting i søkefelt eller lignende, holder det egentlig bare å spørre TV-en. I tillegg kan du også styre andre Google Assistant-kompatible enheter via TV-en. OLED 5 1 22990 NOK 22990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. OLED