Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" OLED-TV med soundbar og trådløs subwoofer

Philips 55OLED854 + Philips HTL3325/10

  Art.nr: P582
  • Fantastisk bilde med 3. Generasjon P5
  • Android TV med innebygget Chromecast
  • Førsteklasses lyd og bilde med Dolby
  • Strøm musikk trådløst via Bluetooth
  • Tresidig Ambilight

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

  • Philips 55OLED854
  • Philips HTL3325/10
Philips 55" OLED-TV med 4K UHD og naturlige farger

14 990,-

Med Philips OLED854 får du en TV som yter et realistisk bilde i overlegen kvalitet. Uansett om det er favorittserien du ser på eller ser laget ditt vinne kampen, leverer OLED854 levende farger med jevn bevegelse i utrolig klare detaljer. I kombinasjon med Dolby kan du være trygg på at du får et bilde med fantastisk kontrast, lysstyrke, farge og lyd som virkelig tar deg direkte inn i filmens handling. Ved hjelp av Philips' smarte LED-drevne Ambilight settes stemningen i stuen og du får en TV-opplevelse du aldri opplevd maken til.

reddot award oled854
If design award 2019

Fantastisk bilde med OLED og Ultra HD

Med Ultra HD-oppløsning på et tynt OLED-panel med HDR10+ blir mer farge, bedre kontrast og et dypere svartnivå gjenskapt i bildet, hvor måling viser at 99% av fargene kan oppnås ved å lyse opp over åtte millioner uavhengige piksler. Storslått og lynraske skjermbevegelser i kombinasjon med Perfect Natural Motion gir et resultat som muliggjør ekstremt høye hastigheter for å få et naturlig bilde - fullt av detaljer.

Med 4K får du fire ganger høyere oppløsning enn Full HD og sørger for et høyt nivå av skarphet og virkelighetstro bilder, perfekt for deg som vil kose deg med enten YouTube eller Netflix i stua. Dersom du titter på DVD, Bluray eller analoge TV-sendinger med lavere oppløsning, vil dette oppskaleres for å oppnå en bedre bildekvalitet, uansett kilde.

3. Generasjon Picture Perfect Engine P5

Philips' eksklusive og avanserte bildeprosessoren P5 Picture Perfect Engine sørger for å optimalisere skarphet, farge, kontrast og bevegelse i bildet, samtidig som den renser og oppskalerer bilder av lavere kvalitet. 

Perfekt stemning med Ambilight

En TV med Ambilight gjør at skjermen føles større og gir en god og varm følelse i stua. Med en nydelig lysglans som lever i sanntid, kommer farger, følelser og spenning til liv utenfor skjermen og inn i rommet. Hele stuen din blir til et sted for underholdning og seeropplevelsen blir komplett.

Spennende funksjoner med Android TV

Med Android TV og innebygget Chromecast får du tilgang til massevis av spennende funksjoner. Google Play Store og Philips App-galleri tilbyr et stort utvalg av film, musikk, spill og apper. 

Gjør hverdagen enklere med Google Assistant

For at du skal kunne få rask tilgang til apper og forskjellige funksjoner enklest mulig, har du muligheten til å talestyre TV-en via Google Assistant. Dette er integrert i TV-en og kan du gi kommandoer som å bytte kanal, justere volum eller rett og slett spørre om ting du lurer på. Her kan du også starte opp apper og styre belysning i ditt smarthjem - alt i en og samme kontroll.

For å bruke talestyring holder med å bruke den slanke fjernkontrollen, som også har intuitiv touch-navigasjon, rett under mikrofonsymbolet. Dersom du ønsker å komme raskere til spesielle innstillinger og funksjoner, bruker du bare fjernkontroll som har et lite tastatur på baksiden. På den måten slipper du å trykke deg fram riktig bokstav eller symbol og heller få opp et visuelt tastatur på skjermen.

Philips 3.1-kanals lydplanke med trådløs subwoofer

3 990,-

Philips HTL3325/10 er en lydplanke med inkludert trådløs subwoofer som sørger for å gi deg akkurat det du trenger for en god kveld foran skjermen. La deg fortrylle av deilig surroundlyd fra Dolby Audio, musikk strømmet trådløst via Bluetooth og du velger selv om den skal henge på veggen eller å stå på TV-bordet, Med hele 300 Watt i total uteffekt får du med deg alt fra forbiflygende romskip til fete soundtracks i hverdagen.

Minimalistisk lydplanke som blander seg inn i innredningen

Kraftig lyd med lav profil

Med sitt slanke design får lydplanken god plass uansett hvor TV-kroken er og på tross av sin kraftige effekt blander den seg godt inn i interiøret. Du kan henge den på veggen med de medfølgende veggfestene eller rett og slett sette den på TV-bordet.

Magisk Dolby-lyd

Med Dolby Digital får du en omfavnende lyd. Uansett om det er et helikopter, en hylende hund eller rungende jubel fra fotballtribunen kan du være sikker på at HTL3325/10 bringer det rett inn i handlingen.

Strøm musikk trådløst via Bluetooth

Dersom filmen er ferdig og det er tid for å sette på musikk for å starte festen, kan du enkelt fyre opp en spilleliste via smartelefonen din ved hjelp av trådløs Bluetooth-overføring. Du kan også spille av musikk rett fra en USB og fortsatt ha den gode lyden.

Styr alt med én fjernkontroll

Ved hjelp av Easylink-funksjonen i lydplanken kan du lett styre flere tilkoblede enheter som for eksempel DVD/Bluray-spiller, lydpanken og TV-en med kun én fjernkontroll. Easylink benytter seg av HDMI CEC for å kunne dele opp funksjonalitet mellom forskjellige enheter koblet til via en HDMI-kabel. Du kan med andre ord koble sammen alt som støtter CEC for å slippe flere fjernkontroller å velge mellom på stuebordet.

P582 Philips Philips 55OLED854 + Philips HTL3325/10 OLED 18980 NOK 18980 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og Bilde
  2. TV
  3. OLED