Pakkepris

82" Smart 4K UHD-TV og lydplanke med subwoofer

Samsung UE82RU8005UXXC + Samsung HW-R660/XE

  Art.nr: P763
 • Avansert UHD-prosessor
 • Real Game Enhancer
 • Dynamic Crystal Color
 • HLG og HDR 10+
 • Soundbar og subwoofer med kraftig bass

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

17 990,-

Delbetal fra 1 544,-/mnd Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

 Samsung UE82RU8005UXXC + Samsung HW-R660/XE
Produkt du ser på: 82" Smart 4K UHD-TV og lydplanke med subwoofer

17 990,-


 • Andersson WMF 3.0, 60-100 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M Black
  (-108,-)
 • Pakkepris: 18 880,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • Samsung UE82RU8005UXXC
 • Samsung HW-R660/XE
Samsung Smart 82" 4K UHD-TV med fargerike detaljer og FreeSync 2

17 990,-

Samsung UE82RU8005 er en smart 82" 4K UHD-TV utviklet for å tilby enestående bildekvalitet til både film og spill. RU8005 har en avansert UHD-prosessor som sørger for at bildet er skarpere og realistisk. Ved hjelp av funksjoner som UHD Dimming, Real Game Enhancer og Dynamic Crystal Color får du en stor TV som leverer fantastisk bildekvalitet.

4K Ultra HD-oppløsning

Samsung RU8005 lar deg ta steget inn i en verden med høyt oppløst bildekvalitet, med fire ganger høyere pikseltetthet enn det som tilbys i vanlig Full HD-oppløsning. Her vil du oppleve et krystallklart bilde uansett om du fyrer opp en Blu-ray eller strømmer innhold fra Netflix. Takket være UHD-kvalitet kan du nyte underholdning i Full HD, HD Ready og oppskalerte TV-sendinger i høy kvalitet, på en tynn bilderamme som passer godt inn med interiøret.

Kraftig bildeprosessor

Med både et 4K-panel og en avansert UHD-prosessor fra Samsung får du fire ganger så skarpt bilde enn mulig med Full HD. Med andre ord så får du et mer naturtro bilde. Med teknologi som UHD Dimming blir skjerminnholdet behandlet i hundrevis av mindre deler med stor nøyaktighet for å forbedre og optimalisere skarphet, farge og kontrast. Nå kan du nyte dine favorittfilmer og serier i utrolig bildekvalitet.

Heftig spillopplevelse

Ved oppstart av tilkoblet spillkonsoll, vil Automatic Game Mode aktiveres. Bildeinnstillingene er optimalisert for å gi deg en storslått spillopplevelse med både mindre inputlag og raskere oppdateringsfrekvens. 82RU8005 benytter dessuten AMD Radeon FreeSync 2™ (VRR)-teknologi for å eliminere etterslep og hakkete bevegelser.

Utrolig fargerikt og detaljert bilde

Dynamic Crystal Color-teknologien leverer 64 ganger flere farger enn det en vanlig UHD-TV kan. Med milliarder av forskjellige fargetoner løftes detaljer frem i med et bredt fargespektrum, som synliggjør den minste detalj i rene og levende farger. 

Smart-TV med smartkontroll

Det lettbrukte grensesnittet i den nye Samsung TV-en din samler alt det viktigste på ett sted, slik at du kan trykke deg fram dit du vil. Du finner alt fra innstillinger til apper som Netflix eller YouTube i løpet av noen få trykk.

Ved hjelp av den medfølgende One Remote-fjernkontrollen kan du styre både TV-en og andre tilkoblede enheter, som en Blu-ray-spiller eller et lydsystem. Det betyr at du slipper å ha en rotete bøtte med forskjellige fjernkontroller på stuebordet. Her finner du også knapper som lar deg ta kjappe snarveier til populære strømmetjenester, som for eksempel Netflix og Amazon Prime.

Amazon Alexa

Slå av og på, bytt kanal, eller juster volumet på  TV-en med en Alexa-enhet!
Støttes foreløpig ikke i Norden.

AirPlay 2

Dersom du har en iOS-basert enhet, kan du benytte AirPlay 2 for å strømme dine favorittfilmer, høre på musikk eller se på artige feriebilder med familien på TV-en.

Google Assistant

Med RU8005 kan du bytte kanal, kontrollere volum og avspilling ved å bruke dine tilkoblede Google Assistant-enheter hjemme. Denne funksjonen støttes i både Norge og Sverige.

Samsung Soundbar med trådløs subwoofer

4 190,-

Samsung HW-R660/XE gir deg ett 3.1-lydsystem av høy kvalitet med soundbar og trådløs subwoofer. For at du skal få en surround-opplevelse finnes en separat senterkanal, utmerket spredning av lyden og du får muligheten til å komplettere med trådløse bakre høyttalere for et utmerket surround-system.

Få bra lyd med bra maskinvare

I et hjemmekinosystem er alltid senterhøyttaleren viktig av ulike årsaker. Denne soundbaren har en dedikert senterkanal som alltid holder stemmer og dialog klare og tydelige tvers over rommet. Det finnes ytterligere fire separate høyttalere for spredning av lyden og subwooferen med dens 6,5" høyttalerelement gir godt med bass og en trivelig følelse.

Enda bedre lyd med intelligent programvare

Med en intelligent analyse av hva som vises på din TV får du alltid optimert lyd tilpasset for innholdet. Alt skjer automatisk og kontinuerlig for å gi deg en forbedret lydopplevelse til hva du velger å se og høre på. 

Funksjonen Surround Sound Expansion muliggjør en virtuell surroundlyd med de ulike høyttalerne og uansett lydkilde.

Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung TV

Ditt nye 3.1-system kan du enkelt sammenkoble trådløst via Bluetooth med utvalgte Samsung TV-er med Bluetooth-kompatibilitet. Du får en sømløs installasjon og slipper å tenke på ytterligere kabler utover strøm til din soundbar.

Hør på musikk trådløst

Filmer og serier er ikke det eneste du vil oppleve med ett bra, fyldig lydsystem. Når du hører på musikk vil du ha den samme levende musikkopplevelsen og enda bedre blir det uten kabler som er i veien. Bluetooth gir deg muligheten til å koble til for eksempel din kompatible smarttelefon eller laptop direkte og helt trådløst.

Enkelt med Samsung One Remote og app

Til deg med en kompatibel Samsung TV så styrer du enkelt samtlige enheter med den samme kontrollen om de er kompatible med Samsung One Remote Control/Premium. Flertallet av dine soundbar funksjoner får du lett opp direkte på TV-en din sånn som for eksempel å stille inn lydeffekter og volum.

Bruker du en Android smarttelefon eller nettbrett kan du til og med styre soundbaren din med en app. Last ned appen, sammenkoble med Bluetooth og få kontroll over alt som spilles av direkte på din håndholdte enhet.

Mulighet for større surround

Skulle du ville ha enda mer oppslukende surround-følelse kan du enkelt i etterhånd komplettere med Samsung Wireless Surround Kit SWA-8500S. Da kan du få ett par bakre høyttalere som gir ekte surroundlyd gjennom at en modul trådløst kommuniserer mellom de bakre høyttalerne og din soundbar.

Du slipper å dra ekstra kabler gjennom rommet og får en økt innlevelse i underholdningen.

P763 Samsung UE82RU8005UXXC + Samsung HW-R660/XE 70" og større 17990 NOK 17990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 70" og større