Samsung UE75TU7005KXXC - 75" 4K UHD-TV med krystallklar fargegjengivelse
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

75" 4K UHD-TV med krystallklar fargegjengivelse

Samsung UE75TU7005KXXC

  Art.nr: 1012238
  • 4K UHD-oppløsning
  • Detaljrikdom med HDR
  • Game Enhancer
  • Stort fargeomfang med Crystal Display
  • Støtter taleassistenter

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Skjermstørrelse: 75 tommer
65
75

9 990,-

Delbetal fra 878,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Samsung UE75TU7005KXXC
Produkt du ser på: 75" 4K UHD-TV med krystallklar fargegjengivelse
Samsung UE75TU7005KXXC

9 990,-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299,-


  • pris: 12 278,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Se for deg muligheten til å oppleve en hvit strand med turkist, krystallklart vann i stua. Med Samsung UE75TU7005 kan du oppleve drømmeferien fra sofaen. Ved hjelp av Crystal Processor 4K får du imponerende bildekvalitet i virkelighetstro 4K UHD-oppløsning, nok til å nesten føle sanden mellom tærne. Takket være Crystal Display kan du oppleve alle nyansene av det turkise vannet ved hjelp av nøye kontrollert fargegjengivelse. 

Mektig bildekvalitet

Opplev imponerende bildekvalitet basert på den kraftige prosessoren Crystal Processor 4K som koordinerer farge, tilpasser kontrastforholdet og styrer HDR.

Imponerende skarphet og fargegjengivelse

Bli oppslukt av et bilde med stort fargeomfang. Crystal Display gir nøye kontrollert fargegjengivelse slik at du kan se hver nyanse.

Opplev virkelighetstro 4K UHD-oppløsning

4K UHD TV går ett skritt lenger enn vanlig FHD med 4 ganger flere piksler og gir øynene dine det skarpe og krystallklare bildet de fortjener. Fantastisk realistisk bildekvalitet.

Bli kvitt rotet

Samsung UHD tilbyr en praktisk løsning som holder orden på TV-kablene og fører dem ned i stativet. Det reduserer antall synlige kabler, slik at den flotte TV-en kommer til sin rett.

Raskere gaming

Kom raskere inn i spillet med Game Enhancer som automatisk justerer innstillingene for å gi deg bedre kontroll med superlav inngangsforsinkelse. Opplev jevnere spillgrafikk uten forstyrrende uskarphet og hakking.

Flott detaljrikdom

HDR (High Dynamic Range) fremhever detaljene i lys og mørke, slik at du kan oppleve et stort utvalg av farger og visuelle detaljer, også i mørke scener.

Smart Hub & One Remote funksjon

Med én fjernkontroll kan du oppdage mye innhold. Kontroller enkelt kompatibel digitalboks, spillkonsoll, apper og direktesendt TV.

Bank lett for å speile

En lett banking er det eneste som trengs for å speile filmer og musikk fra mobilen til TV-en. Når du banker lett på TV-en med mobilen, registrerer den bankingen og speiler innholdet automatisk. Du speiler raskt og enkelt innhold på TV-en, der du kan fortsette å nyte innholdet.