75" 4K UHD-TV med HDR og naturtro farger

Samsung UE75RU7105KXXC

  Art.nr: 1007299
 • 4K UHD Dimming
 • PurColor, HDR og HLG
 • Støtter Google Assistant
 • Slankt design
 • 4K UHD Smart-TV

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
9 990,-

Delbetal fra 878,-/mnd Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

Samsung UE75RU7105KXXC
Produkt du ser på: 75" 4K UHD-TV med HDR og naturtro farger

9 990,-


 • Andersson WMF 3.0, 60-100 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M Black
  (-108,-)
 • Pakkepris: 11 870,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung UE75RU7105KXXC er en allsidig 75" med egenskaper som gir deg et utmerket farge- og HDR-nivå med optimalisert kontrast, høyt detaljnivå som gir deg nærmest naturtro bilder og er en Smart-TV som er lett å bruke. Med støtte for Google Assistant kan du ved hjelp av tilkoblede stemmestyrte enheter snakke deg fram til det du vil se på skjermen.

Fremragende bilder

Ved hjelp av Samsungs 4K-panel og UHD-prosessor får du fire ganger så skarpt bilde enn det en vanlig Full HD-TV gir, noe som gir en økt følelse av realisme i det du ser på.

Med teknologi som 4K UHD Dimming behandles det som vises på skjermen i mindre blokker med stor nøyaktighet for å kunne forsterke og optimalisere skaprhet, farge og kontrast i bildet.

God maskinvare i samarbeid med PurColor-teknologien fremstiller en mer dynamisk følelse i alle farger for at du skal få en mer naturlig fremstilt bildekvalitet.

Ved hjelp av støtte for både HLG og HDR kan du se filmer og serier i klare, tydelige detaljer i både mørke og lyse områder av skjermen samtidig. Det økte kontrastnivå gir et virkelighetstro bilde som tar deg ett steg nærmere underholdningen.

Letthåndtert menysystem og bruk med One Remote

Det lettbrukte grensesnittet i den nye TV-en din fra Samsung samler alt det viktigste på ett sted, slik at du raskt og enkelt kan trykke deg frem til nøyaktig det du vil se på.

Den medfølgende OneRemote-fjernkontrollen lar deg ikke bare ta styring over TV-en, du kan også styre Bluray- og 4K UHD-spillere med én og samme fjernkontroll. Her finner du også knapper som gir deg rask tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime.

Slank design

Med sitt slanke format og ukompliserte ytre får du en TV som passer godt inn hvor enn du ønsker å plassere den.

Støtte for Google Assistant

Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer.

Se også

(30 stk)
 • Ikonbasert SAPHI-meny
 • HDR10+ og Micro Dimming Pro
 • Atmosfærisk LED-belyst Ambilight

7 990,-

Se også

(30 stk)
 • Ikonbasert SAPHI-meny
 • HDR10+ og Micro Dimming Pro
 • Atmosfærisk LED-belyst Ambilight

7 990,-

1007299 Samsung Samsung UE75RU7105KXXC UE75RU7105KXXC Samsung UE75RU7105KXXC er en allsidig 75" med egenskaper som gir deg et utmerket farge- og HDR-nivå med optimalisert kontrast, høyt detaljnivå som gir deg nærmest naturtro bilder og er en Smart-TV som er lett å bruke. Med støtte for Google Assistant kan du ved hjelp av tilkoblede stemmestyrte enheter snakke deg fram til det du vil se på skjermen. Fremragende bilder Ved hjelp av Samsungs 4K-panel og UHD-prosessor får du fire ganger så skarpt bilde enn det en vanlig Full HD-TV gir, noe som gir en økt følelse av realisme i det du ser på. Med teknologi som 4K UHD Dimming behandles det som vises på skjermen i mindre blokker med stor nøyaktighet for å kunne forsterke og optimalisere skaprhet, farge og kontrast i bildet. God maskinvare i samarbeid med PurColor-teknologien fremstiller en mer dynamisk følelse i alle farger for at du skal få en mer naturlig fremstilt bildekvalitet. Ved hjelp av støtte for både HLG og HDR kan du se filmer og serier i klare, tydelige detaljer i både mørke og lyse områder av skjermen samtidig. Det økte kontrastnivå gir et virkelighetstro bilde som tar deg ett steg nærmere underholdningen. Letthåndtert menysystem og bruk med One Remote Det lettbrukte grensesnittet i den nye TV-en din fra Samsung samler alt det viktigste på ett sted, slik at du raskt og enkelt kan trykke deg frem til nøyaktig det du vil se på. Den medfølgende OneRemote-fjernkontrollen lar deg ikke bare ta styring over TV-en, du kan også styre Bluray- og 4K UHD-spillere med én og samme fjernkontroll. Her finner du også knapper som gir deg rask tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime. Slank design Med sitt slanke format og ukompliserte ytre får du en TV som passer godt inn hvor enn du ønsker å plassere den. Støtte for Google Assistant Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer. 70" og større 4 12 9990 NOK 9990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 70" og større