Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

70" 4K-TV med Crystal Display og HDR

Samsung UE70TU6905KXXC

  Art.nr: 1013935
  • Crystal Prosessor 4K
  • Bedre detaljer med HDR
  • Fungerer med Google Assistant
  • Game Enhancer
  • Tizen Smart TV

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung UE70TU6905 er en 4K TV med Crystal Display som gir deg enda bedre fargegjengivelse og imponerende skarphet. Len deg tilbake på sofaen og la seeropplevelsen komme enda nærmere virkeligheten. Rask prosessor, smart og brukervennlig Smart TV-grensesnitt og støtte for stemmeassistenter som gjør hele TV-opplevelsen både rask og enkel. Samsungs spesielle spillmodus Game Enhancer sørger for lav inngangsforsinkelse og jevnere spillgrafikk. Samsung TU6905 er rett og slett en smart-TV som passer for hele familien og alle behov.

Crystal Display gir imponerende skarphet og fargegjengivelse

La deg fordype deg i et bilde med et stort fargespekter. Crystal Display gir kontrollert fargegjengivelse slik at du kan se alle nyanser. 4K UHD TV går et skritt videre enn vanlig FHD med 4 ganger flere piksler og gir øynene dine det skarpe og krystallklare bildet de fortjener. 

En rikdom av detaljer

Imponerende bildekvalitet basert på en kraftig prosessor som koordinerer farger, justerer kontrastforholdet og styrer HDR (High Dynamic Range). HDR fremhever detaljene i lys og mørkt, slik at du kan oppleve et stort utvalg av farger og visuelle detaljer, selv i mørke scener.

Bruk TV-en som en dataskjerm

Arbeid hjemmefra ved hjelp av TV-en. Ekstern tilgang lar deg trådløst speile dataskjermen på TV-en. Du kan til og med få tilgang til arbeidsdatamaskinen din for å få tilgang til filer og dokumenter med Microsoft Office 365 - uten å reise deg opp fra sofaen.

Game Enhancer

Gå raskere inn i spillet med Game Enhancer som automatisk justerer innstillingene slik at du får bedre kontroll med lav inngangsforsinkelse. Opplev jevnere spillgrafikk uten å forstyrre uskarphet og rykk. Tilgjengeligheten av funksjonen kan variere avhengig av spillkonsoll.

Ryddig kabelhåndtering

I tillegg til et tynt og nesten rammeløst design med en TV-skjerm som når helt til kantene, lar TU6905 deg også bli kvitt rotet.

Samsung UHD tilbyr en fleksibel løsning som holder TV-kablene i orden og fører dem ned i stativet. Det reduserer antall synlige kabler slik at den stilige TV-en din kommer til sin rett.

Kompatibel med smarte systemer

Gjør livet mer tilkoblet. Noen funksjoner på Samsung TV kan styres med Amazon Alexa, Google Assistant og AirPlay 2. Bruk talekommandoer til å la Alexa eller Google Assistant endre kanal, justere volumet eller velge innhold.

Med innebygd AirPlay 2 kan du streame og dele innhold fra Apple-enheter på en stor skjerm. Spill av video, musikk, bilder og mer fra iPhone, iPad eller Mac på Samsung TV-en.

1013935 1013935 Samsung Samsung UE70TU6905KXXC UE70TU6905KXXC Samsung UE70TU6905 er en 4K TV med Crystal Display som gir deg enda bedre fargegjengivelse og imponerende skarphet. Len deg tilbake på sofaen og la seeropplevelsen komme enda nærmere virkeligheten. Rask prosessor, smart og brukervennlig Smart TV-grensesnitt og støtte for stemmeassistenter som gjør hele TV-opplevelsen både rask og enkel. Samsungs spesielle spillmodus Game Enhancer sørger for lav inngangsforsinkelse og jevnere spillgrafikk. Samsung TU6905 er rett og slett en smart-TV som passer for hele familien og alle behov.Crystal Display gir imponerende skarphet og fargegjengivelseLa deg fordype deg i et bilde med et stort fargespekter. Crystal Display gir kontrollert fargegjengivelse slik at du kan se alle nyanser. 4K UHD TV går et skritt videre enn vanlig FHD med 4 ganger flere piksler og gir øynene dine det skarpe og krystallklare bildet de fortjener. En rikdom av detaljerImponerende bildekvalitet basert på en kraftig prosessor som koordinerer farger, justerer kontrastforholdet og styrer HDR (High Dynamic Range). HDR fremhever detaljene i lys og mørkt, slik at du kan oppleve et stort utvalg av farger og visuelle detaljer, selv i mørke scener.Bruk TV-en som en dataskjermArbeid hjemmefra ved hjelp av TV-en. Ekstern tilgang lar deg trådløst speile dataskjermen på TV-en. Du kan til og med få tilgang til arbeidsdatamaskinen din for å få tilgang til filer og dokumenter med Microsoft Office 365 - uten å reise deg opp fra sofaen.Game Enhancer Gå raskere inn i spillet med Game Enhancer som automatisk justerer innstillingene slik at du får bedre kontroll med lav inngangsforsinkelse. Opplev jevnere spillgrafikk uten å forstyrre uskarphet og rykk. Tilgjengeligheten av funksjonen kan variere avhengig av spillkonsoll.Ryddig kabelhåndteringI tillegg til et tynt og nesten rammeløst design med en TV-skjerm som når helt til kantene, lar TU6905 deg også bli kvitt rotet.Samsung UHD tilbyr en fleksibel løsning som holder TV-kablene i orden og fører dem ned i stativet. Det reduserer antall synlige kabler slik at den stilige TV-en din kommer til sin rett.Kompatibel med smarte systemerGjør livet mer tilkoblet. Noen funksjoner på Samsung TV kan styres med Amazon Alexa, Google Assistant og AirPlay 2. Bruk talekommandoer til å la Alexa eller Google Assistant endre kanal, justere volumet eller velge innhold.Med innebygd AirPlay 2 kan du streame og dele innhold fra Apple-enheter på en stor skjerm. Spill av video, musikk, bilder og mer fra iPhone, iPad eller Mac på Samsung TV-en. 70" og større 4,6 7 7990 NOK 7990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 70" og større