Philips 70PUS8545/12 - The one - 70" 4K UHD LED Android-TV med Ambilight
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

70" 4K UHD LED Android-TV med Ambilight

Philips 70PUS8545/12 - The one

  Art.nr: 1013430
  • Støtte for HDR10+
  • Dolby Vision og Dolby Atmos
  • Støtter Google Assistant og Alexa
  • Philips P5-prosessor

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
9 990,-

Delbetal fra 878,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Philips 70PUS8545/12
Produkt du ser på: 70" 4K UHD LED Android-TV med Ambilight
Philips 70PUS8545/12 - The one

9 990,-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299,-

Philips HTL3325/10

1 790,-


  • pris: 12 578,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Opplev perfekt bildekvalitet og skap en god atmosfære i hjemmet ditt med en TV fra Philips. Philips 70PUS8545 er en stor 70" 4K UHD LED Android-TV med Ambilight. Med støtte for HDR10+ får hjemmeunderholdningen din skarp kontrast og fyldige farger. Philips PUS8545 har 3-sidet Ambilight som gir deg følelsen av en større bildeopplevelse samtidig som det skaper et trivelig miljø i rommet den står i. Du kan selv velge om du vil styre TV-en gjennom fjernkontrollen eller din egen stemme med innebygd Google Assistant. Uansett om du ser på film, serie eller spiller et spill så kommer du til å få et utrolig detaljrikt bilde og førsteklasses lyd takket være støtte for Dolby Vision og Dolby Atmos.

Skreddersy Android-TV-en din

Med Philips Android-TV, kan du gjøre dine helt egne og personlige tilpasninger. Det tydelige og intuitive brukergrensesnittet gjør at du enkelt kan løfte frem de tingene du liker best, uansett om det er serier på Netflix i dag eller kattevideoer på Youtube i morgen.

Android-TV med støtte for HDR10+

Utover den skarpe 4K UHD-oppløsningen får du også støtte for High Dynamic Range i HDR10+ der du får kombinere ulik eksponering for bedre bildekvalitet med mer livlige bilder, farger og lys. Du kan nå oppleve utrolige detaljer i både lyse og mørke områder samtidig. Skyggene blir dypere og de lyse områdene lysere. Kontrast, farge og lystyrke justeres fra bilderute til bilderute slik at du skal kunne nyte best mulig bilde. 

Kraftig prosessor for perfekt bilde

Med Philips P5-prosessor, P5 Perfect Picture Engine, i din nye PUS8545  fra Performance-serien kommer du til å få et perfekt bilde med en utrolig dybde i detaljene. Prosessoren gir deg livlige farger og hudtoner får en naturlig farge. Med den skarpe kontrasten kommer du ikke til å gå glipp av en eneste detalj, uansett om du ser på en fotballkamp eller ser den nyeste filmen på Philips appgalleri.

Talestyrt Smart-TV

Philips PUS8545 har innebygd Google Assistant slik at du skal kunne styre din nye Android-TV med hjelp av din egen stemme. Fortell TV-en din at du vil spille et spill, se på Netflix eller navigere deg rundt appene Google Play Store. Og dersom du har andre Google Assistant-kompatible allerede i hjemmet ditt så kan du til og med styre disse gjennom TV-en din. Til og med Alexa-kompatible enheter kan styres gjennom din nye Philips Smart TV. Med Alexa kan du for eksempel slå av og på TV-en, bytte kanaler eller bytte til inngangen der spillkonsollen står klar.  Med kompatible enheter kan du sette deg godt ned i sofaen, fortelle Philips TV-en din at du vil dempe belysningen og starte en film. Perfekt for deg med fjernkontroller som har en tendens til å gjemme seg. 

TV med Dolby Vision og Dolby Atmos 

Philips PUS8545 har støtte for førsteklasses lyd- og videoformater ved hjelp av Dolby, som betyr at det du ser på i HDR-kvalitet gir deg en utrolig autentisk følelse av både lyd og bilde. Enten du strømmer fra Netflix eller ser på din favorittfilm på Blu-ray får du et innblikk i regissørens intensjoner i form av kontrast, lysstyrke og farge. Dolby gir sørger for sofistikert lyd med utrolig klarhet, detalj og dybde samtidig.

Hva er Ambilight?

En TV med Ambilight gir deg følelsen av at skjermen blir mye større, samtidig som at du får en mer intim, varm og herlig TV-opplevelse. Med nydelige farger som skinner utover fra TV-ens kabinett i tråd med fargene på skjermen, gjør at du får en følelse av at bildet virkelig lever.