70" 4K UHD-TV med Ambilight og HDR10+

Philips 70PUS6724/12

  Art.nr: 1010237
 • Ikonbasert SAPHI-meny
 • HDR10+ og Micro Dimming Pro
 • Atmosfærisk LED-belyst Ambilight
 • Dolby Vision og Dolby Atmos

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

Philips 70PUS6724/12
Produkt du ser på: 70" 4K UHD-TV med Ambilight og HDR10+

7 990,-


 • Andersson WMF 3.0, 60-100 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M Black
  (-108,-)
 • Pakkepris: 10 370,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips 70PUS6724 er en allsidig 70" Smart LED-TV med tresidig Ambilight som strekker bildet utenfor rammene. Her du får du et førsteklasses lyd- og bildeformat med Dolby Vision og Dolby Atmos, som gir en herlig følelse av realisme. Med støtte for HDR10+ oppnås bedre bildekvalitet og ved hjelp av Philips egenutviklede ikonbaserte menysystem Saphi Smart TV, blir det enklere enn noensinne navigere gjennom appjungelen.

Bedre farge, kontrast og skarphet med HDR10+

I tillegg til skarp 4K UHD-oppløsning, får du et bredere og mer dynamisk omfang. Ved hjelp av HDR10+ (High Dynamic Range) kombineres forskjellige grader av bildeeksponering for å øke livligheten i både farger og lys.Her får du et økt detaljnivå i både mørke og lyse områder samtidig, skyggene blir dypere og det lyse blir lysere. Kontrast, farge og lysstyrke justeres fra bilde til bilde for at du skal få nyte best mulig bilde, med naturlige farger.

Suveren bildekvalitet av Micro Dimming Pro

Ved hjelp av Micro Dimming Pro optimaliseres kontrast basert på lysstyrken i rommet. En egen programvare i samarbeid med sensorer analyserer bildet i hele 6400 forskjellige soner og gjør at du får en utrolig kontrast og bildekvalitet, selv på natten. Philips Premium Color gir et forbedret fargespekter med fire milliarder, en type fargebehandling som er unikt for TV-er med et tradisjonelt LED-panel som gjør at du kan nyte en velutviklet fargeløsning og klarhet.

Saphi: Tydelig ikonbasert meny med kun ett trykk

Philips' egenutviklede Saphi gir deg og familien et menysystem som er lett å bruke. Her finnes det flere strømmetjenester og apper som kan nås ved hjelp av kun få tastetrykk.

Dykk inn i for eksempel Netflix, Viaplay og YouTube som tilbyr mange filmer og serier i 4K og HDR. Ved hjelp av en Quad Core-prosessor sørger det for at navigering og innlasting går raskt

Dolby Vision og Dolby Atmos

Her får du førsteklasses lyd- og videoformater ved hjelp av Dolby, som betyr at det du ser på i HDR-kvalitet gir deg en utrolig autentisk følelse av både lyd og bilde. Enten du strømmer fra Netflix eller ser på din favorittfilm på Blu-ray får du et innblikk i regissørens intensjoner i form av kontrast, lysstyrke og farge. Dolby gir sørger for sofistikert lyd med utrolig klarhet, detalj og dybde samtidig.

Atmosfærisk TV-følelse

En TV med Ambilight gir deg følelsen av at skjermen blir mye større, samtidig som at du får en mer intim, varm og herlig TV-opplevelse. Med nydelige farger som skinner i tråd med farger på skjermen, får du følelsen av at bildet lever. 

1010237 Philips Philips 70PUS6724/12 70PUS6724/12 Philips 70PUS6724 er en allsidig 70" Smart LED-TV med tresidig Ambilight som strekker bildet utenfor rammene. Her du får du et førsteklasses lyd- og bildeformat med Dolby Vision og Dolby Atmos, som gir en herlig følelse av realisme. Med støtte for HDR10+ oppnås bedre bildekvalitet og ved hjelp av Philips egenutviklede ikonbaserte menysystem Saphi Smart TV, blir det enklere enn noensinne navigere gjennom appjungelen. Bedre farge, kontrast og skarphet med HDR10+ I tillegg til skarp 4K UHD-oppløsning, får du et bredere og mer dynamisk omfang. Ved hjelp av HDR10+ (High Dynamic Range) kombineres forskjellige grader av bildeeksponering for å øke livligheten i både farger og lys.Her får du et økt detaljnivå i både mørke og lyse områder samtidig, skyggene blir dypere og det lyse blir lysere. Kontrast, farge og lysstyrke justeres fra bilde til bilde for at du skal få nyte best mulig bilde, med naturlige farger. Suveren bildekvalitet av Micro Dimming Pro Ved hjelp av Micro Dimming Pro optimaliseres kontrast basert på lysstyrken i rommet. En egen programvare i samarbeid med sensorer analyserer bildet i hele 6400 forskjellige soner og gjør at du får en utrolig kontrast og bildekvalitet, selv på natten. Philips Premium Color gir et forbedret fargespekter med fire milliarder, en type fargebehandling som er unikt for TV-er med et tradisjonelt LED-panel som gjør at du kan nyte en velutviklet fargeløsning og klarhet. Saphi: Tydelig ikonbasert meny med kun ett trykk Philips' egenutviklede Saphi gir deg og familien et menysystem som er lett å bruke. Her finnes det flere strømmetjenester og apper som kan nås ved hjelp av kun få tastetrykk. Dykk inn i for eksempel Netflix, Viaplay og YouTube som tilbyr mange filmer og serier i 4K og HDR. Ved hjelp av en Quad Core-prosessor sørger det for at navigering og innlasting går raskt Dolby Vision og Dolby Atmos Her får du førsteklasses lyd- og videoformater ved hjelp av Dolby, som betyr at det du ser på i HDR-kvalitet gir deg en utrolig autentisk følelse av både lyd og bilde. Enten du strømmer fra Netflix eller ser på din favorittfilm på Blu-ray får du et innblikk i regissørens intensjoner i form av kontrast, lysstyrke og farge. Dolby gir sørger for sofistikert lyd med utrolig klarhet, detalj og dybde samtidig. Atmosfærisk TV-følelse En TV med Ambilight gir deg følelsen av at skjermen blir mye større, samtidig som at du får en mer intim, varm og herlig TV-opplevelse. Med nydelige farger som skinner i tråd med farger på skjermen, får du følelsen av at bildet lever.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 70" og større 3,8 29 7990 NOK 7990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 70" og større