Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" TV med HDR og kraftige farger

Samsung UE65RU7405UXXC

  Art.nr: 1007296
 • Årets budsjett-TV 2019/2020
 • 4K UHD Dimming
 • Dynamic Crystal Color, HDR og HLG
 • Google Assistant-kompatibel
 • Elegant og slankt design
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant 65 tommer
65
55

8 990,-

Delbetal fra 794,- Info

Info
Samsung UE65RU7405UXXC
Produkt du ser på: 65" TV med HDR og kraftige farger

8 990,-


 • pris: 11 078,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få mest mulig ut av din nye Samsung TV!

Få mest mulig ut av din nye Samsung TV, derfor får du akkurat nå oppleve 10 UHD leiefilmer fra Rakuten TV: En strømmetjeneste som tilbyr filmer i 4K-oppløsning.

Registrer kjøpet på samsung.com/no/offer/rakutentv/ senest 31. mai 2020 for å benytte deg av tilbudet.

*Verdi kr 590. Tilbudet gjelder i perioden 6. april til 31. mai 2020. Registrer kjøpet senest 15/6 2020.


Få mest mulig ut av din nye Samsung TV!

Få mest mulig ut av din nye Samsung
TV, derfor får du akkurat nå oppleve 10 UHD leiefilmer fra Rakuten TV: En strømmetjeneste som tilbyr filmer i 4K-oppløsning.

Registrer kjøpet på samsung.com/no/offer/rakutentv/ senest 31. mai 2020 for å benytte deg av tilbudet.

*Verdi kr 590. Tilbudet gjelder i perioden 6. april til 31. mai 2020. Registrer kjøpet senest 15/6 2020.

Se hvilke UHD-modeller dette gjelder


Kåret til «Årets Budsjett-TV»

En norsk fagjury, sammensatt av eksperter fra elektronikkbransjen, stemte frem Samsung RU74XX-serien som «Årets budsjett-TV 2019/2020».


Du kan lese hele artikkelen her.

Samsung UE65RU7405UIXXC er en elegant designet TV på 65" som gir deg levende bilder med støtte for HDR og 4K-oppløsning. Her kan du nyte godt av en Smart-TV som er lett å bruke og som kan styres med stemmen, ved hjelp av støtte for Google Assistant.

Fremragende bilder

Ved hjelp av Samsungs 4K-panel og UHD-prosessor får du fire ganger så skarpt bilde enn det en vanlig Full HD-TV gir, noe som gir en økt følelse av realisme i det du ser på.

Med teknologi som 4K UHD Dimming behandles det som vises på skjermen i mindre blokker med stor nøyaktighet for å kunne forsterke og optimalisere skarphet, farge og kontrast i bildet.

Ved hjelp av effektiv bildebehandling får du et skarpt bilde, som sammen med Dynamic Crystal Color yter et mer bredere fargeomfang. Her fremstilles kraftige farge som gjengis i milliarder av nyanser.

Få et naturlig bilde med HDR-støtte

Med støtte for bildemateriale i HDR får du både filmer og serier i klare og fremtredende detaljer helt sømløst, i både mørke og lyse deler av skjermen samtidig. Den økte kontrasten sørger for et mer naturlig bilde som tar deg enda nærmere underholdningen.

Få en forbedret spillopplevelse

Når du starter opp en tilkoblet spillkonsoll, som for eksempel Xbox One, PS4 eller Nintendo Switch kan du bruke Automatic Game Mode. Det vil si at TV-innstillingene optimeres for å kunne gi deg en heftig spillopplevelse i stort format.

Letthåndtert menysystem og bruk med One Remote

Det lettbrukte grensesnittet i den nye TV-en din fra Samsung samler alt det viktigste på ett sted, slik at du raskt og enkelt kan trykke deg frem til nøyaktig det du vil se på.

Ved bruk av fjernkontrollen finnes det snarveier til populære streamintjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime.

Slank design

Med sitt slanke format og ukompliserte ytre får du en TV som passer godt inn hvor enn du ønsker å plassere den.

Praktisk kabelhåndtering

TV-en er velsignet med Samsungs Clean Cable Solution for at den skal et mer ryddig og pent utseende på TV-bordet. Kablene kan enkelt skjules i baksiden av TV-foten.

SmartThings

Med Samsung SmartThings får du et lett oversiktlig overblikk over alle forskjellige kompatible og tilkoblede SmartThings-enheter. Få varsler fra mobiltelefonen direkte på TV-en eller kontroller belysning.

Støtte for Google Assistant

Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer.

Se også

(114 stk)
 • Philips P5-prosessor
 • Dolby Vision og Dolby Atmos
 • Innebygd Google Assistant

9 990,-

Se også

(114 stk)
 • Philips P5-prosessor
 • Dolby Vision og Dolby Atmos
 • Innebygd Google Assistant

9 990,-

1007296 Samsung Samsung UE65RU7405UXXC UE65RU7405UXXC Kåret til «Årets Budsjett-TV» En norsk fagjury, sammensatt av eksperter fra elektronikkbransjen, stemte frem Samsung RU74XX-serien som «Årets budsjett-TV 2019/2020».Du kan lese hele artikkelen her. Samsung UE65RU7405UIXXC er en elegant designet TV på 65" som gir deg levende bilder med støtte for HDR og 4K-oppløsning. Her kan du nyte godt av en Smart-TV som er lett å bruke og som kan styres med stemmen, ved hjelp av støtte for Google Assistant. Fremragende bilder Ved hjelp av Samsungs 4K-panel og UHD-prosessor får du fire ganger så skarpt bilde enn det en vanlig Full HD-TV gir, noe som gir en økt følelse av realisme i det du ser på. Med teknologi som 4K UHD Dimming behandles det som vises på skjermen i mindre blokker med stor nøyaktighet for å kunne forsterke og optimalisere skarphet, farge og kontrast i bildet. Ved hjelp av effektiv bildebehandling får du et skarpt bilde, som sammen med Dynamic Crystal Color yter et mer bredere fargeomfang. Her fremstilles kraftige farge som gjengis i milliarder av nyanser. Få et naturlig bilde med HDR-støtte Med støtte for bildemateriale i HDR får du både filmer og serier i klare og fremtredende detaljer helt sømløst, i både mørke og lyse deler av skjermen samtidig. Den økte kontrasten sørger for et mer naturlig bilde som tar deg enda nærmere underholdningen. Få en forbedret spillopplevelse Når du starter opp en tilkoblet spillkonsoll, som for eksempel Xbox One, PS4 eller Nintendo Switch kan du bruke Automatic Game Mode. Det vil si at TV-innstillingene optimeres for å kunne gi deg en heftig spillopplevelse i stort format. Letthåndtert menysystem og bruk med One Remote Det lettbrukte grensesnittet i den nye TV-en din fra Samsung samler alt det viktigste på ett sted, slik at du raskt og enkelt kan trykke deg frem til nøyaktig det du vil se på. Ved bruk av fjernkontrollen finnes det snarveier til populære streamintjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime. Slank design Med sitt slanke format og ukompliserte ytre får du en TV som passer godt inn hvor enn du ønsker å plassere den. Praktisk kabelhåndtering TV-en er velsignet med Samsungs Clean Cable Solution for at den skal et mer ryddig og pent utseende på TV-bordet. Kablene kan enkelt skjules i baksiden av TV-foten. SmartThings Med Samsung SmartThings får du et lett oversiktlig overblikk over alle forskjellige kompatible og tilkoblede SmartThings-enheter. Få varsler fra mobiltelefonen direkte på TV-en eller kontroller belysning. Støtte for Google Assistant Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer. 63 - 69" 4,6 13 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 63 - 69"