Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" Curved TV med HDR og naturtro farger

Samsung UE65RU7305KXXC

  Art.nr: 1007294
 • 4K UHD Dimming
 • PurColor, HDR og HLG
 • Støtter Google Assistant
 • Smart-TV med lett grensesnitt
 • Slankt design
Skjermstørrelse: 65 tommer
55
65

8 990,-

Delbetal fra 794,- Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

Samsung UE65RU7305KXXC
Produkt du ser på: 65" Curved TV med HDR og naturtro farger

8 990,-


 • FDW 2.3 + HDMI 2.0 Premium 4K 2M
  (-149,-)
 • Pakkepris: 10 429,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få mest mulig ut av din nye Samsung TV!

Få mest mulig ut av din nye Samsung TV, derfor får du akkurat nå oppleve 10 UHD leiefilmer fra Rakuten TV: En strømmetjeneste som tilbyr filmer i 4K-oppløsning.

Registrer kjøpet på samsung.com/no/offer/rakutentv/ senest 31. mai 2020 for å benytte deg av tilbudet.

*Verdi kr 590. Tilbudet gjelder i perioden 6. april til 31. mai 2020. Registrer kjøpet senest 15/6 2020.


Få mest mulig ut av din nye Samsung TV!

Få mest mulig ut av din nye Samsung
TV, derfor får du akkurat nå oppleve 10 UHD leiefilmer fra Rakuten TV: En strømmetjeneste som tilbyr filmer i 4K-oppløsning.

Registrer kjøpet på samsung.com/no/offer/rakutentv/ senest 31. mai 2020 for å benytte deg av tilbudet.

*Verdi kr 590. Tilbudet gjelder i perioden 6. april til 31. mai 2020. Registrer kjøpet senest 15/6 2020.

Se hvilke UHD-modeller dette gjelder


Samsung UE65RU7305KXXC er en stor og allsidig 65" TV med egenskaper som sørger for at du får et utmerket fargenivå med optimalisert kontrast og HDR. Her får du et høyt detaljnivå med naturtro farger i en Smart-TV som er lett å bruke. I tillegg får du støtte for Google Assistant, dersom du ønsker å styre TV ved hjelp av stemmen.

Fremragende bilder

Ved hjelp av Samsungs 4K-panel og UHD-prosessor får du fire ganger så skarpt bilde enn det en vanlig Full HD-TV gir, noe som gir en økt følelse av realisme i det du ser på.

Med teknologi som 4K UHD Dimming behandles det som vises på skjermen i mindre blokker med stor nøyaktighet for å kunne forsterke og optimalisere skarphet, farge og kontrast i bildet.

God maskinvare med PurColor-teknologi sammenflettet fremstiller en mer dynamisk følelse i alle farger for at du skal få en mer naturlig fremstilt bildekvalitet.

Ved hjelp av støtte for både HLG og HDR kan du se filmer og serier i klare, tydelige detaljer i både mørke og lyse områder av skjermen samtidig. Det økte kontrastnivå gir et virkelighetstro bilde som tar deg ett steg nærmere underholdningen.

Få økt bildedybde

Auto Depth Enhancer er en unik egenskap som følger med i Samsungs Curve-modeller og sørger for en unik bildefølelse.

Forskjellige objekter i bildet får en justert kontrast avhengig av hvor i bildet det befinner seg og dybden fremheves på en mer naturtro måte.
 

Letthåndtert menysystem

Det lettbrukte grensesnittet i den nye TV-en din fra Samsung samler alt det viktigste på ett sted, slik at du raskt og enkelt kan trykke deg frem til nøyaktig det du vil se på.

Ved bruk av fjernkontrollen finnes det snarveier til populære streamintjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime.

Stilig buet design

Med et design i buet format og sitt kompliserte utseende, får du en TV som passer godt inn uansett hvor du ønsker å plassere den.

Støtte for Google Assistant

Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer.

Se også

(7 stk)
 • Årets budsjett-TV 2019/2020
 • 4K UHD Dimming
 • Dynamic Crystal Color, HDR og HLG

9 990,-

Se også

(7 stk)
 • Årets budsjett-TV 2019/2020
 • 4K UHD Dimming
 • Dynamic Crystal Color, HDR og HLG

9 990,-

1007294 Samsung Samsung UE65RU7305KXXC UE65RU7305KXXC Samsung UE65RU7305KXXC er en stor og allsidig 65" TV med egenskaper som sørger for at du får et utmerket fargenivå med optimalisert kontrast og HDR. Her får du et høyt detaljnivå med naturtro farger i en Smart-TV som er lett å bruke. I tillegg får du støtte for Google Assistant, dersom du ønsker å styre TV ved hjelp av stemmen. Fremragende bilder Ved hjelp av Samsungs 4K-panel og UHD-prosessor får du fire ganger så skarpt bilde enn det en vanlig Full HD-TV gir, noe som gir en økt følelse av realisme i det du ser på. Med teknologi som 4K UHD Dimming behandles det som vises på skjermen i mindre blokker med stor nøyaktighet for å kunne forsterke og optimalisere skarphet, farge og kontrast i bildet. God maskinvare med PurColor-teknologi sammenflettet fremstiller en mer dynamisk følelse i alle farger for at du skal få en mer naturlig fremstilt bildekvalitet. Ved hjelp av støtte for både HLG og HDR kan du se filmer og serier i klare, tydelige detaljer i både mørke og lyse områder av skjermen samtidig. Det økte kontrastnivå gir et virkelighetstro bilde som tar deg ett steg nærmere underholdningen. Få økt bildedybde Auto Depth Enhancer er en unik egenskap som følger med i Samsungs Curve-modeller og sørger for en unik bildefølelse.Forskjellige objekter i bildet får en justert kontrast avhengig av hvor i bildet det befinner seg og dybden fremheves på en mer naturtro måte.  Letthåndtert menysystem Det lettbrukte grensesnittet i den nye TV-en din fra Samsung samler alt det viktigste på ett sted, slik at du raskt og enkelt kan trykke deg frem til nøyaktig det du vil se på. Ved bruk av fjernkontrollen finnes det snarveier til populære streamintjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime. Stilig buet design Med et design i buet format og sitt kompliserte utseende, får du en TV som passer godt inn uansett hvor du ønsker å plassere den. Støtte for Google Assistant Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer. 63 - 69" 4,4 62 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
 1. Lyd og Bilde
 2. TV
 3. 63 - 69"