Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" 4K UHD TV med et strålende bilde

Samsung UE65JU7505TXXE

  Art.nr: 216158
  • Curved design
  • 1000 Hz Clear Motion Rate
  • Perfekt sort med Precision Black
  • Tizen Smart-TV og Quad Core Prosessor
  • 4 x HDMI / 3 x USB

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung UE65JU7505 er en flott, buet 65" LED-TV  med 4K UHD-oppløsning. I tillegg til å levere et fantastisk bilde, er TV-en utstyrt med en rekke populære funksjoner og teknologier så du skal få så mye underholdning som mulig ut av den.

Koblingsboksen One Connect Mini gjør at du ikke trenger å ha alle kablene koblet direkte i TV-en, og gir også mulighet for senere oppdateringer.

Smartere og raskere

Det nye operativsystemet Tizen gir en enklere og raskere kommunikasjon mellom deg og din nye Smart-TV. Du får rask tilgang til de mest brukte appene dine, og TV-en husker valgene dine fra tidligere bruk. TV-en anbefaler også nytt innhold, så du enkelt kan utforske og prøve nytt og spennende innhold som passer for deg.   

Tizen og den kraftige Quad Core-prosessoren gjør at Samsung UE65JU7505 er raskere enn tidligere års Samsung-modeller. Du kan bytte mellom ulike apper og innhold, like enkelt som å bytte TV-kanal. Hvis du ser på en film på nettet, kan du for eksempel raskt bytte til live TV. Vil du fortsette å se på videoen husker TV-en hvor langt du har kommet, og starter avspilling fra der du var.   

I Smart-TV-løsningen ligger det også en rekke spill som du kan spille direkte på TV-en, og det er støtte for flere enheter som spillkontroller, mobilapper og Samsung Gear Wearables. I spillkatalogen finner du alt fra morsomme familiespill, til action og racing. Game on! 

Nyt et fantastisk bilde med skarpe detaljer

TV-en er utstyrt med teknologier som 1000 Hz Clear Motion Rate og UHD Dimming. Clear Motion Rate sikrer skarpe bilder ved raske bevegelser ved å kombinere panelets oppdateringsfrekvens med kraften i bildeprosessoren og lysteknologien. Denne TV-en leverer rett og slett et strålende bilde uansett hva du ser på, med dyp sverte, skarp kontrast, og en naturtro fargegjengivelse. 

Curved design

Det buede designet på Samsung UE65JU7505 gir en jevnere avstand til hele skjermen, en fantastisk dybde i bildet, og en følelse av å stå i sentrum av det som skjer på skjermen. Len deg tilbake i sofaen og nyt dette kunstverket av en TV i din egen stue.

Aktiv 3D for en enda større filmopplevelse

La filmen ta deg til en ny dimensjon! Med UE65JU7505 kan du nyte 3D-materiale fra Blu-ray-spillere, spillkonsoller, data og mediaspillere med støtte for 3D.

TV-en støtter også 2D- til 3D-konvertering så du kan se vanlig 2D-materiale i simulert 3D. 

3D krever egne briller som kan kjøpes som tilbehør. 

Fullt navn fra produsenten: UE65JU7505TXXE

216158 Samsung Samsung UE65JU7505TXXE UE65JU7505TXXE Samsung UE65JU7505 er en flott, buet 65" LED-TV  med 4K UHD-oppløsning. I tillegg til å levere et fantastisk bilde, er TV-en utstyrt med en rekke populære funksjoner og teknologier så du skal få så mye underholdning som mulig ut av den.Koblingsboksen One Connect Mini gjør at du ikke trenger å ha alle kablene koblet direkte i TV-en, og gir også mulighet for senere oppdateringer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smartere og raskere Det nye operativsystemet Tizen gir en enklere og raskere kommunikasjon mellom deg og din nye Smart-TV. Du får rask tilgang til de mest brukte appene dine, og TV-en husker valgene dine fra tidligere bruk. TV-en anbefaler også nytt innhold, så du enkelt kan utforske og prøve nytt og spennende innhold som passer for deg.    Tizen og den kraftige Quad Core-prosessoren gjør at Samsung UE65JU7505 er raskere enn tidligere års Samsung-modeller. Du kan bytte mellom ulike apper og innhold, like enkelt som å bytte TV-kanal. Hvis du ser på en film på nettet, kan du for eksempel raskt bytte til live TV. Vil du fortsette å se på videoen husker TV-en hvor langt du har kommet, og starter avspilling fra der du var.   I Smart-TV-løsningen ligger det også en rekke spill som du kan spille direkte på TV-en, og det er støtte for flere enheter som spillkontroller, mobilapper og Samsung Gear Wearables. I spillkatalogen finner du alt fra morsomme familiespill, til action og racing. Game on!  Nyt et fantastisk bilde med skarpe detaljer TV-en er utstyrt med teknologier som 1000 Hz Clear Motion Rate og UHD Dimming. Clear Motion Rate sikrer skarpe bilder ved raske bevegelser ved å kombinere panelets oppdateringsfrekvens med kraften i bildeprosessoren og lysteknologien. Denne TV-en leverer rett og slett et strålende bilde uansett hva du ser på, med dyp sverte, skarp kontrast, og en naturtro fargegjengivelse.  Curved design Det buede designet på Samsung UE65JU7505 gir en jevnere avstand til hele skjermen, en fantastisk dybde i bildet, og en følelse av å stå i sentrum av det som skjer på skjermen. Len deg tilbake i sofaen og nyt dette kunstverket av en TV i din egen stue. Aktiv 3D for en enda større filmopplevelse La filmen ta deg til en ny dimensjon! Med UE65JU7505 kan du nyte 3D-materiale fra Blu-ray-spillere, spillkonsoller, data og mediaspillere med støtte for 3D. TV-en støtter også 2D- til 3D-konvertering så du kan se vanlig 2D-materiale i simulert 3D. 3D krever egne briller som kan kjøpes som tilbehør.  Fullt navn fra produsenten: UE65JU7505TXXE 63 - 69" 4 1 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 63 - 69"