65" 4K QLED-TV med dypt svartnivå uansett vinkel

Samsung QE65Q80RATXXC

  Art.nr: 1012658
 • Quantum HDR 1500
 • Direct Full Array 6X-panel
 • Ultra Viewing Angle
 • AI-drevet 4K-prosessor
 • Real Game Enhancer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
13 990,-

Delbetal fra 1 211,-/mnd Info

Info
Samsung QE65Q80RATXXC
Produkt du ser på: 65" 4K QLED-TV med dypt svartnivå uansett vinkel

13 990,-


 • pris: 20 019,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oppnå et perfekt bilde med et dypt svartnivå uansett betraktningsvinkel i et stilig, boundless design. Samsung QE65Q80R er en 4K QLED-TV som forvandler filmer og serier til 4K UHD. Kos deg med et heftig kontrastnivå og fantastiske detaljer som optimaliseres ved hjelp av Quantum HDR 1500. Real Game Enhancer sørger for at TV-en passer like utmerket til intense gamingøkter, som til koslige filmkvelder.

Quantum Processor 4K

Ved hjelp av prosessoren og kunstig intelligens (AI), bearbeides enorme mengder data i bildet og identifiserer bildesegmenter som kontinuerlig optimaliseres. Alt dette for å du skal kunne kose deg med masse detaljer og  dybde for en hardtslående og realistisk bildeopplevelse.

Se bildet – ikke TV-en

TV-design av ypperste klasse skal sørge for at du holder øynene på det viktigste, nemlig bildet. QLEDs Boundless Design har minimale kanter som ikke forstyrrer opplevelsen. Se det du vil se.

Quantum HDR 1500

Med Quantum HDR 1500 er lysstyrken tilstrekkelig til å kunne skille ut detaljene også i de lyseste partiene. Det er tid for å se favorittfilmene dine i et nytt lys eller spill samtidig som du er oppmerksom på alt som foregår i det mørke og det lyse.

Ultra Viewing Angle

Du trenger ikke å sitte rett foran TV-en for å få et glimrende bilde. QLED med Ultra Viewing Angle gir mindre lyslekkasje og sprer lyset jevnt over en bred betraktningsvinkel. Det gir høy bildekvalitet også om du sitter skrått foran TV-en.

100% Color Volume

Selve QLED-teknologien er basert på Quantum Dots, som sørger for at du får levende og fargerike bilder. Med støtte for formatet DCI-P3 som normalt brukes på kinoskjermer og i HDR-filmer, optimaliseres fargevolumet slik at du får fantastisk klare farger. Uansett hvilken lysstyrke filmen har, så kommer du til å bli overrasket over hvor godt farger gjengis via skjermen.

Tilpasningsdyktig bilde

Funksjonen Adaptive Picture justerer TV-innstillingene automatisk etter eventuelt sollys, lamper og annen belysning. Uansett hvor belyst stua er, kan du være trygg på at Q80R aktivt jobber for å levere et klart bilde.

Real Game Enhancer

Med Real Game Enhancer-teknologien fra Samsung, slår TV-en seg automatisk over i spillmodus som sørger for at du ikke merker noen forsinkelse. Både lyd og bilde tilpasses på best mulig måte for at du skal få den heftigste spillopplevelsen, med retningsbestemt lyd og et raskt bilde. I Samsung Q80R støttes også FreeSync (VRR), slik at du enkelt og rask kan koble til de beste spillkonsollene helt knirkefritt.

Se også

(10 stk)
 • Krafitg Quantum 4K-prosessor
 • Object Tracking Sound (OTS)
 • Antireflekterende bildepanel

29 990,-

Se også

(10 stk)
 • Krafitg Quantum 4K-prosessor
 • Object Tracking Sound (OTS)
 • Antireflekterende bildepanel

29 990,-

1012658 Samsung Samsung QE65Q80RATXXC QE65Q80RATXXC Oppnå et perfekt bilde med et dypt svartnivå uansett betraktningsvinkel i et stilig, boundless design. Samsung QE65Q80R er en 4K QLED-TV som forvandler filmer og serier til 4K UHD. Kos deg med et heftig kontrastnivå og fantastiske detaljer som optimaliseres ved hjelp av Quantum HDR 1500. Real Game Enhancer sørger for at TV-en passer like utmerket til intense gamingøkter, som til koslige filmkvelder. Quantum Processor 4K Ved hjelp av prosessoren og kunstig intelligens (AI), bearbeides enorme mengder data i bildet og identifiserer bildesegmenter som kontinuerlig optimaliseres. Alt dette for å du skal kunne kose deg med masse detaljer og  dybde for en hardtslående og realistisk bildeopplevelse. Se bildet – ikke TV-en TV-design av ypperste klasse skal sørge for at du holder øynene på det viktigste, nemlig bildet. QLEDs Boundless Design har minimale kanter som ikke forstyrrer opplevelsen. Se det du vil se. Quantum HDR 1500 Med Quantum HDR 1500 er lysstyrken tilstrekkelig til å kunne skille ut detaljene også i de lyseste partiene. Det er tid for å se favorittfilmene dine i et nytt lys eller spill samtidig som du er oppmerksom på alt som foregår i det mørke og det lyse. Ultra Viewing Angle Du trenger ikke å sitte rett foran TV-en for å få et glimrende bilde. QLED med Ultra Viewing Angle gir mindre lyslekkasje og sprer lyset jevnt over en bred betraktningsvinkel. Det gir høy bildekvalitet også om du sitter skrått foran TV-en. 100% Color Volume Selve QLED-teknologien er basert på Quantum Dots, som sørger for at du får levende og fargerike bilder. Med støtte for formatet DCI-P3 som normalt brukes på kinoskjermer og i HDR-filmer, optimaliseres fargevolumet slik at du får fantastisk klare farger. Uansett hvilken lysstyrke filmen har, så kommer du til å bli overrasket over hvor godt farger gjengis via skjermen. Tilpasningsdyktig bilde Funksjonen Adaptive Picture justerer TV-innstillingene automatisk etter eventuelt sollys, lamper og annen belysning. Uansett hvor belyst stua er, kan du være trygg på at Q80R aktivt jobber for å levere et klart bilde. Real Game Enhancer Med Real Game Enhancer-teknologien fra Samsung, slår TV-en seg automatisk over i spillmodus som sørger for at du ikke merker noen forsinkelse. Både lyd og bilde tilpasses på best mulig måte for at du skal få den heftigste spillopplevelsen, med retningsbestemt lyd og et raskt bilde. I Samsung Q80R støttes også FreeSync (VRR), slik at du enkelt og rask kan koble til de beste spillkonsollene helt knirkefritt. 63 - 69" 4,8 20 13990 NOK 13990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 63 - 69"