LG 65UN73006LA - 65" 4K UHD Smart-TV med Filmmaker Mode
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" 4K UHD Smart-TV med Filmmaker Mode

LG 65UN73006LA

  Art.nr: 1012797
  • Quad Core Processor 4K
  • HDR10 Pro og HLG Pro
  • Realistiske og naturtro farger
  • Filmmaker Mode
  • webOS, ThinQ AI og Magic Remote

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Skjermstørrelse: 65 tommer
43
50
55
65

7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

LG 65UN73006LA
Produkt du ser på: 65" 4K UHD Smart-TV med Filmmaker Mode
LG 65UN73006LA

7 990,-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 3M - Black

349,-


  • pris: 10 328,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Uansett om det er film, sport eller spilling som står på menyen for dagen, kan du være sikker på at LG 65UN73006 står distansen. Opplev realistiske og naturtro farger i 4K UHD, inklusivt HDR 10 Pro og HLG Pro. Dessuten vil lavoppløste bilder oppskaleres og puste nytt liv i filmsamlingen med intense farger og dypere kontrast i tilnærmet 4K-kvalitet.

Imponerende oppløsning

Med UHD-oppløsning får du fire ganger høyere oppløsning enn Full HD og gir deg et fantastisk skarpt bilde, med klare detaljer og bildekvalitet som gjør at du kommer enda mer inn i filmen. Ved hjelp av oppskalering til 4K forbedres bilder som ikke har samme oppløsning, ved å benytte unik bildebehandlingsteknologi for å møte dine forventninger.

Enestående detaljegenskaper

LG UN73006 optimaliserer hvert enkelt bilde, som resulterer i et mer detaljert bilde med levende farger. Detaljer i både lyse og mørke filmscener er takket være støtte for de forskjellige formatene der filmer og serier får en optimal kvalitet uansett hvilken plattform du bruker. HDR10 Pro og HLG Pro sammen med LGs dynamiske bildejustering gir deg mulgheten til å oppleve alle slags videoer i fantastisk HDR-kvalitet.

Filmmaker Mode

Ved å aktivere Filmmaker Mode kan du rigge deg til i sofakroken og gjøre deg klar for en kinoopplevelse i stua. Denne funksjonen skrur av alt av bildeeffekter og prosesser slik at du kan kose deg med film, nøyaktig slik regissøren har tenkt seg med enda renere farger og større kontrastområde.

Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen

Du kan enkelt og raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.

Pr. dags dato støttes kun engelsk, koreansk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, russisk, polsk, tyrkisk, japansk, arabisk, vietnamesisk, thai, svensk, indonesisk og dansk. Nederlandsk og norsk vil være tilgjengelig i løpet av høsten 2020.