Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" NanoCell-TV med skarpt og imponerende bilde

LG 65SM8050PLC

  Art.nr: 1013622
  • DTS Virtual: X
  • Fjernkontroll med tale-, peke- og scrolle-funksjon
  • Nanopartikler for enda bedre farger
  • 4K HDR Gaming
  • Smart-TV med AI-funksjonalitet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
8 990,-

Delbetal fra 794,-/mnd Info

Info
LG 65SM8050PLC
Produkt du ser på: 65" NanoCell-TV med skarpt og imponerende bilde

8 990,-


  • pris: 11 528,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Opplev et høyoppløst og skarpt bilde med imponerende farger takket være NanoCell-teknologi. LG 65SM8050 er en NanoCell TV fra LG som gir forbedret RGB-fargerenhet og realistiske bilder takket være NanoCell-teknologien. Takket være Nano Accuracy beholder SM8050 den eksakte fargen fra alle synsvinkler slik at de som ser på kan nyte et perfekt bilde uansett hvor du sitter i sofaen. Med støtte for talekommando kan du styre din nye NanoCell-TV med hjelp av din egen stemme, og til og med andre kompatible smarte enheter. 

Rene farger med NanoCell-teknologi

Med NanoCell-teknologi er denne LED TV-en LG's mest avanserte TV som sørger for en utrolig bildekvalitet med økt RGB-fargerenhet, som er et krav for å oppnå så realistisk bildekvalitet som dette. Teknologien fôrer deg en såpass bra bildeopplevelse at kjedelige farger filtreres ut og forbedres med ca 1 nm nanopartikler. 

Perfekt farge uansett betraktningsvinkel

Ved hjelp av Nano Accuracy er det ikke så nøye med hvor du sitter. Med nesten 100% fargekorrekthet selv i 60 graders synsvinkel, kan hele familien nyte en herlig TV–opplevelse fra SM8050PLC , uansett hvor man sitter i sofaen.

TV med kraftig prosessor

TV-en kommer med en innebygd, raskt, og nøyaktig prosessor med fire kjerner som eliminerer støy og gir mer dynamiske farger og bedre kontrast. Lav-oppløste bilder opp-skaleres og gjengis så nære 4K-oppløsning som mulig.

Fantastisk detaljrikt bilde med 4K Cinema HDR

LG SM8050PLC har dessuten teknologien 4K Cinema HDR som gir din TV støtte for Dolby Vision, Advanced HDR by Technicolor, HDR 10 Pro og HLG. Her kan du se både lyse og mørke bilder klart og tydelig i all sin prakt i både filmer og serier, uansett hvilken platform som brukes.

DTS Virtual: X En ny dimensjon innen lyd

Du kan nå oppleve en mektig, feilfri og flerdimensjonal lyd takket være være måten høyttalerne din nye TV sender ut lyden fra flere vinkler.

Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen

Du kan enkelt å raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.  

1013622 LG LG 65SM8050PLC 65SM8050PLC.AEU Opplev et høyoppløst og skarpt bilde med imponerende farger takket være NanoCell-teknologi. LG 65SM8050 er en NanoCell TV fra LG som gir forbedret RGB-fargerenhet og realistiske bilder takket være NanoCell-teknologien. Takket være Nano Accuracy beholder SM8050 den eksakte fargen fra alle synsvinkler slik at de som ser på kan nyte et perfekt bilde uansett hvor du sitter i sofaen. Med støtte for talekommando kan du styre din nye NanoCell-TV med hjelp av din egen stemme, og til og med andre kompatible smarte enheter. Rene farger med NanoCell-teknologiMed NanoCell-teknologi er denne LED TV-en LG's mest avanserte TV som sørger for en utrolig bildekvalitet med økt RGB-fargerenhet, som er et krav for å oppnå så realistisk bildekvalitet som dette. Teknologien fôrer deg en såpass bra bildeopplevelse at kjedelige farger filtreres ut og forbedres med ca 1 nm nanopartikler. Perfekt farge uansett betraktningsvinkelVed hjelp av Nano Accuracy er det ikke så nøye med hvor du sitter. Med nesten 100% fargekorrekthet selv i 60 graders synsvinkel, kan hele familien nyte en herlig TV–opplevelse fra SM8050PLC , uansett hvor man sitter i sofaen. TV med kraftig prosessorTV-en kommer med en innebygd, raskt, og nøyaktig prosessor med fire kjerner som eliminerer støy og gir mer dynamiske farger og bedre kontrast. Lav-oppløste bilder opp-skaleres og gjengis så nære 4K-oppløsning som mulig. Fantastisk detaljrikt bilde med 4K Cinema HDRLG SM8050PLC har dessuten teknologien 4K Cinema HDR som gir din TV støtte for Dolby Vision, Advanced HDR by Technicolor, HDR 10 Pro og HLG. Her kan du se både lyse og mørke bilder klart og tydelig i all sin prakt i både filmer og serier, uansett hvilken platform som brukes.DTS Virtual: X En ny dimensjon innen lydDu kan nå oppleve en mektig, feilfri og flerdimensjonal lyd takket være være måten høyttalerne din nye TV sender ut lyden fra flere vinkler. Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen Du kan enkelt å raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.   63 - 69" 4,6 5 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 63 - 69"