Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" 4K LED-TV med NanoCell

LG 65NANO79

  Art.nr: 1014428
 • 4K NanoCell
 • Quad-Core 4K-prosessor
 • Innebygd Google Assistant
 • Støtte for HLG og HDR10 Pro
 • WebOS Smart-TV

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
8 990,-

Delbetal fra 794,-/mnd. Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

LG 65NANO79
Produkt du ser på: 65" 4K LED-TV med NanoCell

8 990,-


 • FDW 2.3 + HDMI 2.0 Premium 4K 2M
  (-149,-)
 • Pakkepris: 10 729,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

NANO79 er den siste serien i LG Nano-familien med strålende 4K-TV-er. Denne 65" 4K-TVen med NanoCell-teknologi gir utmerket bildekvalitet og med rene og livlige farger. En kraftig Quad Core-prosessor holder ytelsen på topp og kan til og med skalere opp bildemateriale i lavere bildekvalitet for å komme nærmere et 4K-bilde. Opplev dine gamle favorittfilmer og serier igjen i bedre bildekvalitet enn noen gang før med LG NANO79.

Utrolig 4K-bilde med rene farger

Når 4K-oppløsning kombineres med NanoCell-teknologi, blir resultatet et sterkere og skarpere bilde med et bredt fargespekter. NanoCell-teknologien bruker nanopartikler til å lage rene farger ved å filtrere ut feil nyanser og øke renheten til RGB-spekteret. Fargene gjengis realistisk, enten du ser på en sportssending eller innhold fra tjenester som Netflix og YouTube.

HLG og HDR10 Pro

Du får alltid den beste bildekvaliteten for HDR-innhold med støtte fra HLG og HDR10 Pro. Det justerer bildet scene for scene og gir flere detaljer samt perfekt lysstyrke og fargevalg.

Se filmer i et nytt lys

Filmskapermodus gjør enda morsommere å se film og serier. Den lar deg se filmer og serier med de nøyaktig bildene som filmskaperen hadde til hensikt å vise frem, noe som gir deg en ekte filmopplevelse med de originale bildene i feilfri kvalitet.

1014428 1014428 LG LG 65NANO79 65NANO796NE.AEU NANO79 er den siste serien i LG Nano-familien med strålende 4K-TV-er. Denne 65" 4K-TVen med NanoCell-teknologi gir utmerket bildekvalitet og med rene og livlige farger. En kraftig Quad Core-prosessor holder ytelsen på topp og kan til og med skalere opp bildemateriale i lavere bildekvalitet for å komme nærmere et 4K-bilde. Opplev dine gamle favorittfilmer og serier igjen i bedre bildekvalitet enn noen gang før med LG NANO79.Utrolig 4K-bilde med rene fargerNår 4K-oppløsning kombineres med NanoCell-teknologi, blir resultatet et sterkere og skarpere bilde med et bredt fargespekter. NanoCell-teknologien bruker nanopartikler til å lage rene farger ved å filtrere ut feil nyanser og øke renheten til RGB-spekteret. Fargene gjengis realistisk, enten du ser på en sportssending eller innhold fra tjenester som Netflix og YouTube.HLG og HDR10 ProDu får alltid den beste bildekvaliteten for HDR-innhold med støtte fra HLG og HDR10 Pro. Det justerer bildet scene for scene og gir flere detaljer samt perfekt lysstyrke og fargevalg.Se filmer i et nytt lysFilmskapermodus gjør enda morsommere å se film og serier. Den lar deg se filmer og serier med de nøyaktig bildene som filmskaperen hadde til hensikt å vise frem, noe som gir deg en ekte filmopplevelse med de originale bildene i feilfri kvalitet. 63 - 69" 3,9 9 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 63 - 69"