Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" 4K Smart TV med innebygd ChromeCast

Andersson LED6545UHDA

  Art.nr: 1012851
  • 4K UHD-oppløsning
  • Android™ SmartTV
  • HDR og Dolby Vision
  • 3x HDMI, 2x USB

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
5 990,-

Delbetal fra 544,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Andersson LED6545UHDA
Produkt du ser på: 65" 4K Smart TV med innebygd ChromeCast
Andersson LED6545UHDA

5 990,-

Andersson SRS 2.3 - Black

990,-


  • pris: 7 578,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson LED6545UHDA er en TV for deg som ønsker en 4K Ultra HD SmartTV til en lav pris. Nyt høyoppløselig og knivskarpt bilde, sammen med smarte funksjoner som trådløst nettverk, innebygd Google Cast og en rekke forhåndsinstallerte apper. Takket være Android TV får du en Smart TV med tilgang til en mengde apper fra Google Play og et enkelt brukergrensesnitt.

Android SmartTV

Opplev SmartTV på et helt nytt nivå med Android TV. I tillegg til forhåndsinstallerte apper som YouTube og Netflix som også har snarveier direkte på fjernkontrollen, har du med Android TV tilgang til Google Play hvor du kan laste ned nesten hvilken som helst app du vil til Andersson 4K-TV.

Google Cast

Med den innebygde Google Cast-teknologien kan du caste innhold fra mobilenheten direkte til TV-en. Hvis mobilenheten din har Google Cast-funksjonen, kan du speile enhetsskjermen til TV-en din trådløst. Ta en titt på favorittserien din, vis feriebildene for hele TV-sofaen eller sjekk ut sosiale medier på storskjerm?

Tilkoblingsmuligheter

Andersson LED5045UHDA dekker de fleste behov for tilkoblingsalternativer. TV-en har 3 HDMI-porter og 2 USB-innganger. Du kan vise bilder, tekstdokumenter eller spille musikk- og videofilene dine installert på en tilkoblet USB-lagringsenhet. I tillegg kan du også bruke disse til å ta opp på USB-medieenheter, for eksempel en USB-harddisk.

TV-en har en 3,5 mm AUX-tilkobling for hodetelefoner, SPDIF for optisk lyd, en CI-forbindelse for programkort / C-modul og en Ethernet-port for internett. For å kunne dra nytte av fordelene med Android TV, må TV-en din være koblet til Internett. Du kan koble TV-en din trådløst til modemet / ruteren eller trådløst fordi TV-en har en trådløs tilkobling som støtter 802.11 a, b, g, n & ac-modemer.

Ultra HD (UHD)

Andersson LED5045UHDA støtter Ultra HD som står for Ultra High Definition - også kjent som 4K, som gir en oppløsning på 3840x2160. Dette er det samme som 4 ganger oppløsningen til Full HD TV, da antall piksler dobler både horisontalt og vertikalt. Ultra HD-innhold støttes fra HDMI, noen av OTT-tjenestene, USB-innganger og over DVB-T2 og DVB-S2-sendinger.

Dynamisk rekkevidde med HDR

Med denne funksjonen kan TV-en gjengi større dynamisk lysstyrke ved å fange og deretter kombinere flere forskjellige eksponeringer. HDR / HLG (Hybrid Log-Gamma) lover bedre bildekvalitet takket være lysere, mer realistiske lyspunkter, mer realistiske farger og andre forbedringer. Det gir utseendet som filmskaperne hadde som mål å oppnå, og viser de skjulte områdene med mørke skygger og sollys med full klarhet, farge og detaljrikt. HDR / HLG-innhold støttes via innebygde og butikkapplikasjoner, HDMI, USB-innganger og over DVB-S-sendinger.

Dolby Vision

Dolby Vision leverer en dramatisk visuell opplevelse, enestående lysstyrke, eksepsjonell kontrast og intens farge som bringer underholdningen til liv. Det oppnår denne fantastiske bildekvaliteten ved å kombinere HDR og bredt fargespekter. Ved å øke lysstyrken på det originale signalet og bruke et høyere dynamisk utvalg av farger og kontraster, presenterer Dolby Vision fantastiske, virkelige bilder med imponerende detaljer som annen etterbehandlingsteknologi på TV ikke kan produsere. Dolby Vision støttes via innebygde og butikkapplikasjoner, HDMI- og USB-innganger.