Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" 4K UHD Xiaomi-TV med Android

Xiaomi Mi LED-TV 4S 55 EU

  Art.nr: 1012574
  • 4K UHD-oppløsning
  • Innebygd Chromecast
  • 2 GB RAM og 8 GB ROM
  • Støtte for taleassistent
  • Bluetooth 4.2 og WiFi

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Skjermstørrelse: 55 tommer
32
43
55

4 890,-

Delbetal fra 452,-/mnd Info

Info
Xiaomi Mi LED-TV 4S 55 EU
Produkt du ser på: 55" 4K UHD Xiaomi-TV med Android

4 890,-


  • pris: 6 328,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomi Mi LED-TV 4S 55 EU er en 4K UHD-TV med en 64-bit Quadcore-prosessor som sørger for et detaljrikt bilde med utrolige farger. Ved hjelp av det innebygde operativsystemet Android kan du velge og vrake mellom masse populære apper som Netflix, YouTube og Google Play. Med innebygd Chromecast og støtte for taleassistent, har du alle forutsetninger for å få en fantastisk og underholdningsrik helaften.

4K UHD-oppløsning

Opplev filmer og serier i en fantastisk og utrolig bildekvalitet! Med 4K UHD-oppløsning får du fire ganger så høy oppløsning enn det Full HD klarer og du kan kose deg med et sylskarpt bilde med drøssevis at klare detaljer. Du kan også nyte et godt og bredt spekter av nydelige farger.

Nye opplevelser med Android

Xiamoi Mi LED-TV er velsignet med operativsystemet Android TV og gir deg tilgang til en hel verden av forskjellig innhold, apper og spill. Finn din nye favorittfilm, se en direktesendt fotballkamp eller kos deg med søte kattevidoer på YouTube. Grensene for underholdning er uendelige! Velg og vrak mellom apper som for eksempel Netflix, Youtube og Google Play Music. Via Android TV finnes det noe for alle.

Full synlighet med HDR

Med støtte for både HDR og MEMC løftes alle detaljer frem i mørke og lyse sekvenser, slik at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk.

Bedre lyd med Dolby Audio

Med støtte for DTS/Dolby Audio får du rik, tydelig og kraftig lyd i Xiaomi TV-en. Dolby optimaliserer lyden for hva du ser på og hjelper deg til å høre dialogen bedre med godt nyansert lyd med klarhet, detaljer og dybde samtidig.

1012574 1012574 Xiaomi Xiaomi Mi LED-TV 4S 55 EU ELA4374GL Xiaomi Mi LED-TV 4S 55 EU er en 4K UHD-TV med en 64-bit Quadcore-prosessor som sørger for et detaljrikt bilde med utrolige farger. Ved hjelp av det innebygde operativsystemet Android kan du velge og vrake mellom masse populære apper som Netflix, YouTube og Google Play. Med innebygd Chromecast og støtte for taleassistent, har du alle forutsetninger for å få en fantastisk og underholdningsrik helaften. 4K UHD-oppløsning Opplev filmer og serier i en fantastisk og utrolig bildekvalitet! Med 4K UHD-oppløsning får du fire ganger så høy oppløsning enn det Full HD klarer og du kan kose deg med et sylskarpt bilde med drøssevis at klare detaljer. Du kan også nyte et godt og bredt spekter av nydelige farger. Nye opplevelser med Android Xiamoi Mi LED-TV er velsignet med operativsystemet Android TV og gir deg tilgang til en hel verden av forskjellig innhold, apper og spill. Finn din nye favorittfilm, se en direktesendt fotballkamp eller kos deg med søte kattevidoer på YouTube. Grensene for underholdning er uendelige! Velg og vrak mellom apper som for eksempel Netflix, Youtube og Google Play Music. Via Android TV finnes det noe for alle. Full synlighet med HDR Med støtte for både HDR og MEMC løftes alle detaljer frem i mørke og lyse sekvenser, slik at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk. Bedre lyd med Dolby Audio Med støtte for DTS/Dolby Audio får du rik, tydelig og kraftig lyd i Xiaomi TV-en. Dolby optimaliserer lyden for hva du ser på og hjelper deg til å høre dialogen bedre med godt nyansert lyd med klarhet, detaljer og dybde samtidig. 55 - 60" 4 36 4890 NOK 4890 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 55 - 60"