Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" LED-TV i 4K med USB-opptaker og CI+

Skantic B5525UHD

  Art.nr: 1012841
 • Ultra HD
 • USB-opptaker
 • CI+-port
 • Spill av musikk og film via USB

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 490,-

Delbetal fra 419,-/mnd Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

Skantic B5525UHD
Produkt du ser på: 55" LED-TV i 4K med USB-opptaker og CI+

4 490,-


 • Andersson WTT 3.0+ Andersson HDMI 2.0 Premium 4K - 2M
  (-149,-)
 • Pakkepris: 6 029,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du ute etter en 55" LED-TV med 4K-oppløsning med både opptaksmuligheter og CI+-port, trenger du ikke se lenger enn Skantic B5525UHD. Opptak gjøres enkelt via USB og du kan også spille av media fra andre USB-enheter.

Digital TV-mottaker

Ved hjelp av en CI+-port på siden av TV-en, kan du enkelt sette innen en CA-modul og et programkort for å motta kanaler digitalt.

Innebygd mediaspiller

Så fort du kobler til en ekstern harddisk eller en minnepinne via USB-porten, dukker det opp en meny på skjermen. Her kan du enkelt navigere deg frem i USB-enhetens innhold, perfekt dersom du ønsker å vise frem feriebilder eller annet.

USB-opptaker

Dersom du ikke er hjemme en fredagskveld, kan du enkelt sette gullrekka i opptak ved å koble til en USB-enhet og skru på opptaksfunksjonen i TV-menyen. Her kan du velge mellom umiddelbar eller tidsinnstilt opptak. Det anbefales å brukes minst 2 GB ledig lagringskapasitet på USB-enheten og for lengre økter anbefales en ekstern harddisk.

1012841 1012841 Skantic Skantic B5525UHD Er du ute etter en 55" LED-TV med 4K-oppløsning med både opptaksmuligheter og CI+-port, trenger du ikke se lenger enn Skantic B5525UHD. Opptak gjøres enkelt via USB og du kan også spille av media fra andre USB-enheter.Digital TV-mottakerVed hjelp av en CI+-port på siden av TV-en, kan du enkelt sette innen en CA-modul og et programkort for å motta kanaler digitalt.Innebygd mediaspillerSå fort du kobler til en ekstern harddisk eller en minnepinne via USB-porten, dukker det opp en meny på skjermen. Her kan du enkelt navigere deg frem i USB-enhetens innhold, perfekt dersom du ønsker å vise frem feriebilder eller annet.USB-opptakerDersom du ikke er hjemme en fredagskveld, kan du enkelt sette gullrekka i opptak ved å koble til en USB-enhet og skru på opptaksfunksjonen i TV-menyen. Her kan du velge mellom umiddelbar eller tidsinnstilt opptak. Det anbefales å brukes minst 2 GB ledig lagringskapasitet på USB-enheten og for lengre økter anbefales en ekstern harddisk. 55 - 60" 5 4 4490 NOK 4490 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 55 - 60"