55" 4K UHD-TV med Dolby Vision

Skantic B5520UHD

  Art.nr: 1008107
 • 4K UHD-oppløsning (3840 x 2160)
 • USB-inngang
 • Dolby Vision
 • Innebygget opptaker
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Skantic B5520UHD er en 55" UHD-TV i 4K med skarpt bilde, høyt detaljnivå og lettvint grensesnitt som kan brukes av selv de minste i familien. Med støtte for HDR og Dolby Vision kan du lett ta steget inn i underholdningens dramatiske og fargerike verden, samtidig som du har direkte tilgang til strømmetjenester ved å koble til en Chromecast eller for eksempel en Apple TV.

Høyt detaljnivå med både 4K og HDR

Med 4K får du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD med enda bedre skarphet, klarere detaljer og mer realistiske bilder. Her får du en mer følsom bildeopplevelse med raske bevegelser og nydelige farger. Denne TV-en sørger også for å oppskalere bilder og video av lavere kvalitet, slik at du får et klart og skarpt bilde til gamle filmer. 

Med støtte for HDR (High Dynamic Range) og HLG (Hybrid Log Gamma) får du et bredere og mer dynamisk omfang gjennom å kombinere ulik eksponering. Du får bedre bildekvalitet med økt realisme i farger og lys der du kan oppleve mer detaljer i lyse og mørke områder av skjermen samtidig. 

Innebygget opptaker

Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke opptaksfunksjonen for å planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet for å se egne bilder, lytte til musikk og videoer. Det anbefales at USB-enhet har minst 2 GB lagringsplass for at du skal mest ut av opptaket.

Dolby Vision

Ved hjelp av Dolby Vision får du en mer levende og dramatisk seeropplevelse, som sørger for et mer naturlig fargebilde med fantastisk lysstyrke og et bilde rikt på kontrast. Ved å kombinere lysstyrke fra bildekilden og et høyere dynamisk farge- og kontrastspektrum, får et detaljrikt og naturlig bilde. La deg fortrylle av filmatiske scener hvor solen går ned, se den nyklipte gressmatta på fotballbanen eller se filmer nøyaktig slik de var tiltenkt. Med Dolby Vision får du som seer et friskt pust.

Se også

(41 stk)
 • Ultra HD-oppløsning (3840 x 2160)
 • Dramatisk visuell opplevelse med Dolby Vision
 • Mediaspiller og opptaksfunksjon

4 490,-

Se også

(41 stk)
 • Ultra HD-oppløsning (3840 x 2160)
 • Dramatisk visuell opplevelse med Dolby Vision
 • Mediaspiller og opptaksfunksjon

4 490,-

1008107 Skantic Skantic B5520UHD Skantic B5520UHD er en 55" UHD-TV i 4K med skarpt bilde, høyt detaljnivå og lettvint grensesnitt som kan brukes av selv de minste i familien. Med støtte for HDR og Dolby Vision kan du lett ta steget inn i underholdningens dramatiske og fargerike verden, samtidig som du har direkte tilgang til strømmetjenester ved å koble til en Chromecast eller for eksempel en Apple TV. Høyt detaljnivå med både 4K og HDR Med 4K får du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD med enda bedre skarphet, klarere detaljer og mer realistiske bilder. Her får du en mer følsom bildeopplevelse med raske bevegelser og nydelige farger. Denne TV-en sørger også for å oppskalere bilder og video av lavere kvalitet, slik at du får et klart og skarpt bilde til gamle filmer. Med støtte for HDR (High Dynamic Range) og HLG (Hybrid Log Gamma) får du et bredere og mer dynamisk omfang gjennom å kombinere ulik eksponering. Du får bedre bildekvalitet med økt realisme i farger og lys der du kan oppleve mer detaljer i lyse og mørke områder av skjermen samtidig.  Innebygget opptaker Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke opptaksfunksjonen for å planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet for å se egne bilder, lytte til musikk og videoer. Det anbefales at USB-enhet har minst 2 GB lagringsplass for at du skal mest ut av opptaket. Dolby Vision Ved hjelp av Dolby Vision får du en mer levende og dramatisk seeropplevelse, som sørger for et mer naturlig fargebilde med fantastisk lysstyrke og et bilde rikt på kontrast. Ved å kombinere lysstyrke fra bildekilden og et høyere dynamisk farge- og kontrastspektrum, får et detaljrikt og naturlig bilde. La deg fortrylle av filmatiske scener hvor solen går ned, se den nyklipte gressmatta på fotballbanen eller se filmer nøyaktig slik de var tiltenkt. Med Dolby Vision får du som seer et friskt pust. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 55 - 60" 4,3 11 3990 NOK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 55 - 60"