Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

55" kurvet 4K Smart TV med Crystal display

Samsung UE55TU8305KXXC

  Art.nr: 1014513
  • 4K UHD-oppløsning
  • Tizen OS Smart TV
  • Levende farger og realistiske bilder
  • HDR 10+, Dolby Digital Plus

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Diagonalklasse: 55
65
55

4 990,-

Delbetal fra 461,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Samsung UE55TU8305KXXC
Produkt du ser på: 55" kurvet 4K Smart TV med Crystal display
Samsung UE55TU8305KXXC

4 990,-

Samsung HW-T440/XE

3 490,-

Andersson HDMI - HDMI 1,5m 18Gbps - Black

199,-


  • pris: 9 178,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung UE55TU8305KXXC er en smart 4K TV som favner kurvens skjønnhet med et buet bildepanel kommer i en størrelse på 55". TV-en gir deg en oppslukende bildeopplevelse med lyse og naturlige farger takket være en skjerm med Crystal-teknologi og forbedret ytelse med Crystal 4K-prosessor. Se filmer, TV-serier og spill i utrolig livlige og naturtro farger med optimal kontrast i sylskarp UHD-oppløsning. I tillegg til et vakkert bilde, tilbyr Samsung TU8305 flere smarte funksjoner som spillmodus, omgivelsesmodus og en ekte intuitivt grensesnitt. Ikke rart Samsung har blitt rangert som det mest solgte TV-merket i 14 år på rad! *

Kurvet design

Med designet i et buet format og nydelig utseende får du en TV som passer bra uansett hvor du velger å plassere den.

Crystal UHD

Nyt livlige farger og enda mer naturtro bilder med denne Crystal UHD TV-en. Forbered deg på å bli overrasket! Crystal Display gir nøye kontrollert fargegjengivelse slik at du kan se alle nyanser. En kraftig Crystal 4K-prosessor behandler bilder optimalt ved å optimalisere kontrastforholdet og kontrollere lysstyrken.

Nydelig bildekvalitet i 4K oppløsning

Nyt 4K UHD TV der oppløsningen går et skritt videre enn vanlig Full HD med fire ganger flere piksler og gir øynene dine det skarpe og krystallklare bildet de fortjener. Med andre ord får du en skarp og realistisk bildekvalitet.

Bedre detaljer med HDR

HDR (High Dynamic Range) fremhever detaljene i lys og mørkt, slik at du kan oppleve et stort utvalg av farger og visuelle detaljer, selv i mørke scener.

Pynt med favorittbildene dine

Når du presenterer bildene dine på TV-skjermen, smelter TV-en inn i interiøret. Du kan lage en collage med flere bilder eller velge å vise dem som et lysbildefremvisning.

AirPlay 2

Med den innebygde AirPlay 2 kan du streame eller dele innhold fra Apple-enheter til den store skjermen. Du kan enkelt spille av videoer, musikk, bilder og mer fra iPhone, iPad og Mac på Samsung TV.

Bruk TV-en som en dataskjerm

Hva med en 65-tommers dataskjerm på hjemmekontoret? Få kontorarbeid på hjemme-TV-en din. Fjerntilgang lar deg trådløst speile dataskjermen til TV-skjermen. Du kan til og med gå til din stasjonære datamaskin for å få tilgang til filer eller jobbe med dokumenter med Microsoft Office 365, alt fra sofaen din.

Smart kabeladministrasjon

Ikke la TV-opplevelsen forstyrres av mange kabler som henger bak skjermen. Samsung TU8305 tilbyr en fleksibel løsning som holder TV-kablene i orden og fører dem ned i stativet. Det reduserer antall synlige kabler slik at den stilige TV-en din kommer til sin helhet.

En fjernkontroll for alt innhold

En fjernkontroll er alt som trengs for å få tilgang til mye innhold samlet på ett sted for maksimal underholdning. Fjernkontrollen er enkelt å bruke slik at du raskt kan finne innhold på din kompatible digitale boks, spillkonsoll, apper og live-TV.

Samsungs universelle guide gir deg en organisert liste over innhold fra TNT og streaming-applikasjoner, skreddersydd for deg. Nå er det enkelt å enkelt få tilgang til favorittinnholdet ditt uten å måtte åpne en app.

* Kilde - Omdia, januar 2020. Rangeringen refererer til fabrikkleveranser. Resultatene kommer ikke fra Samsung.