Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" 4K UHD-TV med kraftig Crystal 4K-prosessor

Samsung UE55TU8005KXXC

  Art.nr: 1012241
  • 4K UHD-uppløsning
  • Tresidet Boundless Design
  • Game Enhancer
  • Smart Hub og One Remote Control
  • Støtter Alexa, Google Assistant og AirPlay 2

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Skjermstørrelse: 55 tommer
43
50
55
65

7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd Info

Info
Samsung UE55TU8005KXXC
Produkt du ser på: 55" 4K UHD-TV med kraftig Crystal 4K-prosessor

7 990,-


  • pris: 8 738,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sleng deg i sofaen og kos deg med en prima TV-opplevelse, selv om TV ikke står på. Samsung UE55TU8005 er en Crystal UHD 4K Smart TV med imponerende bildekvalitet og fargegjengivelse som kommer til å gjøre hverdagen magisk. Føl spenningen i lufta som om du befinner deg midt i den actionfylte handlingen til filmen du ser på, takket være virkelighetstro 4K UHD-oppløsning. Eller hvorfor ikke simpelthen ikke bruke TV-en som en bilderamme i bakgrunnen? Samsung TU8005 tilpasser seg etter deg og dines behov.

Imponerende skarphet og fargegjengivelse

Bli oppslukt av et bilde med stort fargeomfang. Crystal Display gir nøye kontrollert fargegjengivelse slik at du kan se hver nyanse.

Mektig bildekvalitet

Bildekvalitet som imponerer basert på en kraftig prosessor som koordinerer farge, tilpasser kontrastforholdet og styrer HDR.

Opplev virkelighetstro 4K UHD-oppløsning

4K UHD TV går ett skritt lenger enn vanlig FHD med 4 ganger flere piksler og gir øynene dine det skarpe og krystallklare bildet de fortjener. Fantastisk realistisk bildekvalitet.

Flott detaljrikdom

HDR (High Dynamic Range) fremhever detaljene i lys og mørke, slik at du kan oppleve et stort utvalg av farger og visuelle detaljer, også i mørke scener.

Se bildet – ikke TV-en

En slank og elegant design som kompletterer den rene bildekvaliteten. Minimalistisk design som setter en ny standard. Gled deg over en ytterst oppslukende hjemmekinoopplevelse.

Dekorer med dine favorittbilder

Når du presenterer bildene dine på TV-skjermen går TV-en i ett med interiøret. Du kan lage en collage med flere bilder eller velge å vise dem som lysbildefremvisning ved hjelp av Ambient Mode.

Raskere gaming

Kom raskere inn i spillet med Game Enhancer som automatisk justerer innstillingene for å gi deg bedre kontroll med superlav inngangsforsinkelse. Opplev jevnere spillgrafikk uten forstyrrende uskarphet og hakking.

Bli kvitt rotet

Samsung UHD tilbyr en praktisk løsning som holder orden på TV-kablene og fører dem ned i stativet. Det reduserer antall synlige kabler, slik at den flotte TV-en kommer til sin rett.

Bank lett for å speile

En lett banking er det eneste som trengs for å speile filmer og musikk fra mobilen til TV-en. Når du banker lett på TV-en med mobilen, registrerer den bankingen og speiler innholdet automatisk. Du speiler raskt og enkelt innhold på TV-en, der du kan fortsette å nyte innholdet.

Én fjernkontroll for alt innhold

Det er alt som trengs for å få tilgang til mye innhold samlet på ett sted for maksimal underholdning. Easy One Remote Control gjør alt enkelt, slik at du raskt kan finne innhold på kompatibel digitalboks, spillkonsoll, apper og direktesendt TV.

1012241 1012241 Samsung Samsung UE55TU8005KXXC UE55TU8005KXXC Sleng deg i sofaen og kos deg med en prima TV-opplevelse, selv om TV ikke står på. Samsung UE55TU8005 er en Crystal UHD 4K Smart TV med imponerende bildekvalitet og fargegjengivelse som kommer til å gjøre hverdagen magisk. Føl spenningen i lufta som om du befinner deg midt i den actionfylte handlingen til filmen du ser på, takket være virkelighetstro 4K UHD-oppløsning. Eller hvorfor ikke simpelthen ikke bruke TV-en som en bilderamme i bakgrunnen? Samsung TU8005 tilpasser seg etter deg og dines behov. Imponerende skarphet og fargegjengivelse Bli oppslukt av et bilde med stort fargeomfang. Crystal Display gir nøye kontrollert fargegjengivelse slik at du kan se hver nyanse. Mektig bildekvalitet Bildekvalitet som imponerer basert på en kraftig prosessor som koordinerer farge, tilpasser kontrastforholdet og styrer HDR. Opplev virkelighetstro 4K UHD-oppløsning 4K UHD TV går ett skritt lenger enn vanlig FHD med 4 ganger flere piksler og gir øynene dine det skarpe og krystallklare bildet de fortjener. Fantastisk realistisk bildekvalitet. Flott detaljrikdom HDR (High Dynamic Range) fremhever detaljene i lys og mørke, slik at du kan oppleve et stort utvalg av farger og visuelle detaljer, også i mørke scener. Se bildet – ikke TV-en En slank og elegant design som kompletterer den rene bildekvaliteten. Minimalistisk design som setter en ny standard. Gled deg over en ytterst oppslukende hjemmekinoopplevelse. Dekorer med dine favorittbilder Når du presenterer bildene dine på TV-skjermen går TV-en i ett med interiøret. Du kan lage en collage med flere bilder eller velge å vise dem som lysbildefremvisning ved hjelp av Ambient Mode. Raskere gaming Kom raskere inn i spillet med Game Enhancer som automatisk justerer innstillingene for å gi deg bedre kontroll med superlav inngangsforsinkelse. Opplev jevnere spillgrafikk uten forstyrrende uskarphet og hakking. Bli kvitt rotet Samsung UHD tilbyr en praktisk løsning som holder orden på TV-kablene og fører dem ned i stativet. Det reduserer antall synlige kabler, slik at den flotte TV-en kommer til sin rett. Bank lett for å speile En lett banking er det eneste som trengs for å speile filmer og musikk fra mobilen til TV-en. Når du banker lett på TV-en med mobilen, registrerer den bankingen og speiler innholdet automatisk. Du speiler raskt og enkelt innhold på TV-en, der du kan fortsette å nyte innholdet. Én fjernkontroll for alt innhold Det er alt som trengs for å få tilgang til mye innhold samlet på ett sted for maksimal underholdning. Easy One Remote Control gjør alt enkelt, slik at du raskt kan finne innhold på kompatibel digitalboks, spillkonsoll, apper og direktesendt TV. 55 - 60" 4 9 7990 NOK 7990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 55 - 60"