Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" Curved TV med HDR og naturtro farger

Samsung UE55RU7305KXXC

  Art.nr: 1007288
  • 4K UHD Dimming
  • PurColor, HDR og HLG
  • Støtter Google Assistant
  • Smart-TV med enkelt grensesnitt
  • Slankt og buet design
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Skjermstørrelse: 55 tommer
55
65

5 490,-

Delbetal fra 502,-/mnd Info

Info
Samsung UE55RU7305KXXC
Produkt du ser på: 55" Curved TV med HDR og naturtro farger

5 490,-


  • pris: 7 724,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung UE55RU7305KXXC er en stor og allsidig buet 55" TV med egenskaper som sørger for at du får et utmerket fargenivå med optimalisert kontrast og HDR. Her får du et høyt detaljnivå med naturtro farger i en Smart-TV som er lett å bruke. I tillegg får du støtte for Google Assistant, dersom du ønsker å styre TV ved hjelp av stemmen.

Fremragende bilder

Ved hjelp av Samsungs 4K-panel og UHD-prosessor får du fire ganger så skarpt bilde enn det en vanlig Full HD-TV gir, noe som gir en økt følelse av realisme i det du ser på.

Med teknologi som 4K UHD Dimming behandles det som vises på skjermen i mindre blokker med stor nøyaktighet for å kunne forsterke og optimalisere skarphet, farge og kontrast i bildet.

God maskinvare med PurColor-teknologi sammenflettet fremstiller en mer dynamisk følelse i alle farger for at du skal få en mer naturlig fremstilt bildekvalitet.

Ved hjelp av støtte for både HLG og HDR kan du se filmer og serier i klare, tydelige detaljer i både mørke og lyse områder av skjermen samtidig. Det økte kontrastnivå gir et virkelighetstro bilde som tar deg ett steg nærmere underholdningen.

Få økt bildedybde

Auto Depth Enhancer er en unik egenskap som følger med i Samsungs Curve-modeller og sørger for en unik bildefølelse.

Forskjellige objekter i bildet får en justert kontrast avhengig av hvor i bildet det befinner seg og dybden fremheves på en mer naturtro måte.
 

Letthåndtert menysystem

Det lettbrukte grensesnittet i den nye TV-en din fra Samsung samler alt det viktigste på ett sted, slik at du raskt og enkelt kan trykke deg frem til nøyaktig det du vil se på.

Ved bruk av fjernkontrollen finnes det snarveier til populære streamintjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime.

Stilig buet design

Med et design i buet format og lite komplisert utseende, får du en TV som passer godt inn uansett hvor du ønsker å plassere den.

Støtte for Google Assistant

Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer.

1007288 Samsung Samsung UE55RU7305KXXC UE55RU7305KXXC Samsung UE55RU7305KXXC er en stor og allsidig buet 55" TV med egenskaper som sørger for at du får et utmerket fargenivå med optimalisert kontrast og HDR. Her får du et høyt detaljnivå med naturtro farger i en Smart-TV som er lett å bruke. I tillegg får du støtte for Google Assistant, dersom du ønsker å styre TV ved hjelp av stemmen. Fremragende bilder Ved hjelp av Samsungs 4K-panel og UHD-prosessor får du fire ganger så skarpt bilde enn det en vanlig Full HD-TV gir, noe som gir en økt følelse av realisme i det du ser på. Med teknologi som 4K UHD Dimming behandles det som vises på skjermen i mindre blokker med stor nøyaktighet for å kunne forsterke og optimalisere skarphet, farge og kontrast i bildet. God maskinvare med PurColor-teknologi sammenflettet fremstiller en mer dynamisk følelse i alle farger for at du skal få en mer naturlig fremstilt bildekvalitet. Ved hjelp av støtte for både HLG og HDR kan du se filmer og serier i klare, tydelige detaljer i både mørke og lyse områder av skjermen samtidig. Det økte kontrastnivå gir et virkelighetstro bilde som tar deg ett steg nærmere underholdningen. Få økt bildedybde Auto Depth Enhancer er en unik egenskap som følger med i Samsungs Curve-modeller og sørger for en unik bildefølelse.Forskjellige objekter i bildet får en justert kontrast avhengig av hvor i bildet det befinner seg og dybden fremheves på en mer naturtro måte.  Letthåndtert menysystem Det lettbrukte grensesnittet i den nye TV-en din fra Samsung samler alt det viktigste på ett sted, slik at du raskt og enkelt kan trykke deg frem til nøyaktig det du vil se på. Ved bruk av fjernkontrollen finnes det snarveier til populære streamintjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime. Stilig buet design Med et design i buet format og lite komplisert utseende, får du en TV som passer godt inn uansett hvor du ønsker å plassere den. Støtte for Google Assistant Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer. 55 - 60" 4,6 131 5490 NOK 5490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 55 - 60"