Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" SUHD-TV med et strålende bilde og elegant design

Samsung UE55KS7005

  Art.nr: 230549
  • 4K UHD-oppløsning
  • High Dynamic Range (HDR 1000)
  • Quantum Dot Color
  • Rask Smart TV
  • Slank, flat design

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung UE55KS7005 er en slank, elegant 55" 4K SUHD-TV som garanterer en stor bildeopplevelse. Opplev et knivskarpt bilde i UHD oppløsning, fantastiske farger, super kontrast og en stor detaljrikdom takket være teknologier som Quantum Dot Color, HDR 1000, Peak Illuminator Pro og Ultra Black. 

TV-en har også den nyeste versjonen av Tizen Smart TV så du kan streame film og serier, spille spill, surfe på nettet og finne på mye annet gøy. TV-ens Quad Core-prosessor gjør at Smart-TV-funksjonen er raskt og jevn. Den nye smart Huben gjør at du enkelt bytter mellom kilder og tjenester.

One Connect gir et enkelt og rent oppsett, da du kun trenger én kabel opp til TV-en, resten av koblingene gjøres i den separate boksen. 

4K oppløsning 

Samsung UE55KS7005 har 4K UHD-oppløsning, noe som vil si hele fire ganger høyere oppløsning enn Full HD. Opplev bilder med en utrolig detaljrikdom og skarphet.

Imponerende bildekvalitet

Det lyssterke Quantum Dot panelet på Samsung UE55KS7005 støtter HDR 1000, og har 10-bits fargedybde for en frisk og nyansert fargegjengivelse. HDR 1000 har over 1000 Nits lysstyrke, noe som gjør at lyset blir intenst, og detaljene i hver skygge blir tydelige. 

Quantum Dot-teknologien gir naturtro- og tydelige nyanser og farger. Faktisk har SUHD-TV-ene hele 64 ganger bredere fargespekter enn Samsungs vanlige TV-er. 

Ultra Black reduserer effektivt lysrefleksjoner, noe som resulterer i et utrolig svartnivå og klarere lysere nyanser. Dette gir en suveren kontrast, der detaljene i bildet fremheves selv i godt opplyste rom. 

Imponerende bilde uansett kilde

Den nye SUHD Remastering Engine-teknologien gjør at bildet fra kilder med lavere kvalitet forbedres. Bildet analyseres kontinuerlig, for å vise en perfekt lysstyrke og levende farger, uansett om du ser på standard TV-sendinger eller den nyeste Blu-ray-tittelen.

Rask og enkel Smart-TV

Operativsystemet Tizen gir en enkel og rask kommunikasjon mellom deg og din nye Smart-TV. Den kraftige Quad Core-prosessoren gjør at Samsung UE55KS7005 er rask og smidig i bruk, og du bytter mellom ulike apper og innhold, like enkelt som å bytte TV-kanal.    

I Smart-TV-løsningen ligger det spill, nettleser og apper for flere populære streamingtjenester, som Netflix, YouTube og HBO Go. 

Full navn fra produsent: Samsung UE55KS7005UXXE