Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" 4K QLED-TV med dyp kontrast og realistisk bilde

Samsung QE55Q80TATXXC

  Art.nr: 1012251
  • Oppdag verden i 4K
  • Real Game Enhancer+
  • Quantum HDR 1500
  • Heftig og realistisk lyd
  • Kraftig Quantum 4K-prosessor

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant 55 tommer
55
65
75

14 990,-

Delbetal fra 1 294,-/mnd Info

Info
Samsung QE55Q80TATXXC
Produkt du ser på: 55" 4K QLED-TV med dyp kontrast og realistisk bilde

14 990,-


  • pris: 16 428,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oppdag den perfekte kombinasjonen av lyd, bilde og stilig design i én og samme form! Samsung QE55Q80T er en 4K QLED-TV som gjør film og generell TV-titting til en sann fornøyelse, ved hjelp av et utrolig kontrastnivå og masse detaljer som HDR-teknologien sørger for. TV-en med Samsungs OTS-system har fire innebygde høyttalere som leverer et hardtslående og krystallklart lydbilde. Ikke nok med at du her har en TV som passer utmerket til film, den egner seg dessuten like godt til gaming takket være Real Game Enhancer+.

Oppdag verden i 4K

Den nye, superraske og kraftige Quantum 4K-prosessoren med kunstig intelligens (AI) forbedrer bildekvaliteten, for at du skal få så heftig bilde som overhodet mulig. Ved hjelp av Samsungs oppskaleringsteknologi analyseres samtlige bilder fra alle vinkler og forvandler det som forvandles kan til nydelig 4K UHD. På den måten kan du leve deg fullt inn i filmens univers.

Tilpasningsdyktig bilde

Funksjonen Adaptive Picture justerer TV-innstillingene automatisk etter eventuelt sollys, lamper og annen belysning. Uansett hvor belyst stua er, kan du være trygg på at Q80T aktivt jobber for å levere et klart bilde.

Quantum HDR 1500

Spill, filmer og TV-serier vil vises med et tydelig og detaljert bilde, ved hjelp av Quantum HDR-teknologi. Det betyr at uansett hvilket lysforhold, om det så er lyst eller mørkt bilde på skjermen, så fremheves detaljer slik at du får med deg alt.

Tonnevis av farger

Selve QLED-teknologien er basert på Quantum Dots, som sørger for at du får levende og fargerike bilder. Med støtte for formatet DCI-P3 som normalt brukes på kinoskjermer og i HDR-filmer, optimaliseres fargevolumet slik at du får fantastisk klare farger. Uansett hvilken lysstyrke filmen har, så kommer du til å bli overrasket over hvor godt farger gjengis via skjermen.

Fortryllende, realistisk lyd

Samsungs OTS-teknologi benytter i høyttalere plassert i hvert hjørne av TV-en og gir en lyd som beveger seg i tråd med det som skjer på skjermen.

Full LED Local Dimming Silver

Ved å aktivt kontrollere lysstyrken i bildet, oppnår Q80T et fantastisk kontrastforhold med et dypt sortnivå og utrolig lysstyrke.

Real Game Enhancer+

Med Real Game Enhancer+-teknologien fra Samsung, slår TV-en seg automatisk over i spillmodus som sørger for at du ikke merker noen forsinkelse. Både lyd og bilde tilpasses på best mulig måte for at du skal få den heftigste spillopplevelsen, med retningsbestemt lyd og et raskt bilde. I Samsung Q80T støttes også FreeSync (VRR), slik at du enkelt og rask kan koble til de beste spillkonsollene helt knirkefritt.

1012251 1012251 Samsung Samsung QE55Q80TATXXC QE55Q80TATXXC Oppdag den perfekte kombinasjonen av lyd, bilde og stilig design i én og samme form! Samsung QE55Q80T er en 4K QLED-TV som gjør film og generell TV-titting til en sann fornøyelse, ved hjelp av et utrolig kontrastnivå og masse detaljer som HDR-teknologien sørger for. TV-en med Samsungs OTS-system har fire innebygde høyttalere som leverer et hardtslående og krystallklart lydbilde. Ikke nok med at du her har en TV som passer utmerket til film, den egner seg dessuten like godt til gaming takket være Real Game Enhancer+. Oppdag verden i 4K Den nye, superraske og kraftige Quantum 4K-prosessoren med kunstig intelligens (AI) forbedrer bildekvaliteten, for at du skal få så heftig bilde som overhodet mulig. Ved hjelp av Samsungs oppskaleringsteknologi analyseres samtlige bilder fra alle vinkler og forvandler det som forvandles kan til nydelig 4K UHD. På den måten kan du leve deg fullt inn i filmens univers. Tilpasningsdyktig bilde Funksjonen Adaptive Picture justerer TV-innstillingene automatisk etter eventuelt sollys, lamper og annen belysning. Uansett hvor belyst stua er, kan du være trygg på at Q80T aktivt jobber for å levere et klart bilde. Quantum HDR 1500 Spill, filmer og TV-serier vil vises med et tydelig og detaljert bilde, ved hjelp av Quantum HDR-teknologi. Det betyr at uansett hvilket lysforhold, om det så er lyst eller mørkt bilde på skjermen, så fremheves detaljer slik at du får med deg alt. Tonnevis av farger Selve QLED-teknologien er basert på Quantum Dots, som sørger for at du får levende og fargerike bilder. Med støtte for formatet DCI-P3 som normalt brukes på kinoskjermer og i HDR-filmer, optimaliseres fargevolumet slik at du får fantastisk klare farger. Uansett hvilken lysstyrke filmen har, så kommer du til å bli overrasket over hvor godt farger gjengis via skjermen. Fortryllende, realistisk lyd Samsungs OTS-teknologi benytter i høyttalere plassert i hvert hjørne av TV-en og gir en lyd som beveger seg i tråd med det som skjer på skjermen. Full LED Local Dimming Silver Ved å aktivt kontrollere lysstyrken i bildet, oppnår Q80T et fantastisk kontrastforhold med et dypt sortnivå og utrolig lysstyrke. Real Game Enhancer+ Med Real Game Enhancer+-teknologien fra Samsung, slår TV-en seg automatisk over i spillmodus som sørger for at du ikke merker noen forsinkelse. Både lyd og bilde tilpasses på best mulig måte for at du skal få den heftigste spillopplevelsen, med retningsbestemt lyd og et raskt bilde. I Samsung Q80T støttes også FreeSync (VRR), slik at du enkelt og rask kan koble til de beste spillkonsollene helt knirkefritt. 55 - 60" 4,7 48 14990 NOK 14990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 55 - 60"