Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" 4K UHD Smart-TV med innebygget taleassistent

LG 55UM7610PLB

  Art.nr: 1009316
 • 4K IPS-skjerm
 • Levende bilder med 4K Active HDR
 • Ultra HD (3840 x 2160) med oppskalering
 • Smart taleassistent
 • DTS Virtual:X
Skjermstørrelse: 55 tommer
43
50
55
65

7 490,-

Delbetal fra 669,- Info

Info
LG 55UM7610PLB
Produkt du ser på: 55" 4K UHD Smart-TV med innebygget taleassistent

7 490,-


 • pris: 10 278,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

LG 55UM7610 er en 55" 4K-TV i et praktfullt design som kommer til å løfte din seeropplevelse til nye høyder. Den firekjernede prosessoren i samarbeid med 4K Active HDR sørger for at du får en levende, detaljrikt og sylskarpt bilde. Ved hjelp av den integrerte talestyringsenheten ThinQ AI kan TV-en enkelt styres ved hjelp av kun stemmen.

Kraftig Quad-prosessor

Den raske og nøyaktige quad-prosessoren i 55UM7610 eliminerer støy og skaper mer dynamisk farge og kontrast. Lavoppløste bilder oppskaleres og leverer et bilde så nære 4K som overhodet mulig og i samarbeid med True Color Accuracy gjengis farger så nøye som mulig for å levere et skarpt bilde med levende og naturtro farger.

Imponerende 4K-oppløsning

Med 4K UHD oppnår du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD. Dette sørger for et fantastisk skarpt og realistisk bilde med klare detaljer som tar deg enda nærmere handlingen. 

Utrolige detaljer med 4K Active HDR

4K Active HDR sørger for å optimalisere enhver scene med delikate detaljer og rike farger. HDR10 og HLG i kombinasjon med dynamisk teknologi for bildejustering, sørger for at du kan kose deg med all type underholdning i nydelig HDR-kvalitet.

Fantastisk IPS-skjerm

Med en 4K IPS-skjerm er det ikke så nøye med hvor du sitter. Med nesten 100% fargekorrekthet selv i 60 graders synsvinkel, kan hele familien nyte en herlig TV–opplevelse fra 55UM7610, uansett hvor man sitter i sofaen.

Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen

Du kan enkelt å raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.

Pr. dags dato støttes ikke skandinaviske språk.

DTS Virtual : X

55UM7610 sørger for å levere en rik, perfekt flerdimensjonal lyd via innebygde høyttalere som leverer lyd fra alle vinkler.

Se også

(22 stk)
 • 4K Cinema HDR
 • Rene farger med NanoCell
 • 2. Generasjons α7-prosessor med AI

7 490,-

Se også

(22 stk)
 • 4K Cinema HDR
 • Rene farger med NanoCell
 • 2. Generasjons α7-prosessor med AI

7 490,-

1009316 LG LG 55UM7610PLB 55UM7610PLB.AEU LG 55UM7610 er en 55" 4K-TV i et praktfullt design som kommer til å løfte din seeropplevelse til nye høyder. Den firekjernede prosessoren i samarbeid med 4K Active HDR sørger for at du får en levende, detaljrikt og sylskarpt bilde. Ved hjelp av den integrerte talestyringsenheten ThinQ AI kan TV-en enkelt styres ved hjelp av kun stemmen. Kraftig Quad-prosessor Den raske og nøyaktige quad-prosessoren i 55UM7610 eliminerer støy og skaper mer dynamisk farge og kontrast. Lavoppløste bilder oppskaleres og leverer et bilde så nære 4K som overhodet mulig og i samarbeid med True Color Accuracy gjengis farger så nøye som mulig for å levere et skarpt bilde med levende og naturtro farger. Imponerende 4K-oppløsning Med 4K UHD oppnår du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD. Dette sørger for et fantastisk skarpt og realistisk bilde med klare detaljer som tar deg enda nærmere handlingen.  Utrolige detaljer med 4K Active HDR 4K Active HDR sørger for å optimalisere enhver scene med delikate detaljer og rike farger. HDR10 og HLG i kombinasjon med dynamisk teknologi for bildejustering, sørger for at du kan kose deg med all type underholdning i nydelig HDR-kvalitet. Fantastisk IPS-skjerm Med en 4K IPS-skjerm er det ikke så nøye med hvor du sitter. Med nesten 100% fargekorrekthet selv i 60 graders synsvinkel, kan hele familien nyte en herlig TV–opplevelse fra 55UM7610, uansett hvor man sitter i sofaen. Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen Du kan enkelt å raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.Pr. dags dato støttes ikke skandinaviske språk. DTS Virtual : X 55UM7610 sørger for å levere en rik, perfekt flerdimensjonal lyd via innebygde høyttalere som leverer lyd fra alle vinkler. 55 - 60" 4,9 71 7490 NOK 7490 NewCondition InStock
 1. Lyd og Bilde
 2. TV
 3. 55 - 60"