Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

55" 4K NanoCell-TV med levende farger

LG 55NANO866NA

  Art.nr: 1012789
  • 3. Generasjons a7-prosessor
  • IPS 4K NanoCell
  • Dolby Vision IQ og Dolby Atmos
  • Justerbar oppdateringsfrekvens, ALLM og HGiG
  • webOS, ThinQ AI og Magic Remote

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Skjermstørrelse: 55 tommer
49
55
65

9 990,-

Delbetal fra 878,-/mnd Info

Info
LG 55NANO866NA
Produkt du ser på: 55" 4K NanoCell-TV med levende farger

9 990,-


  • pris: 11 428,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Rene linjer, minimalistisk Nano-ramme og et naturlig bilde med levende farger. Høres bra ut, ikke sant? LG 55NANO866 er designet og produsert for å fokusere alt på opplevelsen din, med innholdet i sentrum. LGs NanoCell TV gir deg et naturlig bilde, med perfekte nyanser fra alle vinkler og forbedret kontrast gjennom Full Array Local Dimming-teknologi. Takket være den intelligente α7 Gen 3-prosessoren blir bildet forbedret og skalert opp, og gjør alt du ser på blir spektakulært.

NanoCell-teknologi

Med en NANO866 fra LG vil du oppleve et detaljrikt bilde med perfekte farger. NanoCell-TV fra LG er deres mest avanserte teknologi hva LED angår og sørger for at du kan nyte utrolig bildekvalitet med forbedret RGB-fargerenhet. Med over 8,3 millioner aktive piksler får du dessuten et naturtro bilde, hvor alle nyanser er perfekte uansett vinkel og kontrast forbedret ved hjelp av Local Dimming.

Intelligent prosessor

Ved hjelp av en tredjegenerasjons a7-prosessor med kunstig intelligens, optimaliseres bilder og lyd slik at du kan nyte en utmerket kvalitet på alt du ser på. Her forbedres bildeklarhet, skarphet, detaljer og lysstyrke ved hjelp av en avansert algoritme, som analyserer både innholdet og belysningen i rommet for å yte et oppsiktsvekkende bilde tilpasset dine omgivelser.

Dolby Vision og Dolby Atmos

Hør fuglene kvitre og den susende vinden. Med både Dolby Vision IQ og Dolby Atmos kan du oppleve filmer som om du er på kino, samtidig som Filmmaker-funksjonen garanterer at du får nøyaktig den filmopplevelsen som stemmer med regissørens visjon.

Optimalt med 4K Cinema HDR

LG NANO866 har også 4K Cinema HDR-teknologien som sørger for at TV-en støtter Advanced HDR by Technicolor, HDR 10 Pro og HLG. Disse sørger for at du får klare detaljer i både lyse og mørke scener, uansett om du ser på Blu-ray, DVD eller gamer.

Neste generasjons gamingstandard

Med de nyeste funksjonene fra LG får rask responstid og lav inputlag, som tar spillet til neste nivå. Med høyere bildefrekvens, 48 Gbps båndbredde, VRR, ALLM og eARC-støtte på HDMI 2.1 får du også den beste grafikken med minimal hakking, selv ved høy bildefrekvens.

Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen

Du kan enkelt og raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.

Pr. dags dato støttes kun engelsk, koreansk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, russisk, polsk, tyrkisk, japansk, arabisk, vietnamesisk, thai, svensk, indonesisk og dansk. Nederlandsk og norsk vil være tilgjengelig i løpet av høsten 2020.

1012789 1012789 LG LG 55NANO866NA 55NANO866NA.AEU Rene linjer, minimalistisk Nano-ramme og et naturlig bilde med levende farger. Høres bra ut, ikke sant? LG 55NANO866 er designet og produsert for å fokusere alt på opplevelsen din, med innholdet i sentrum. LGs NanoCell TV gir deg et naturlig bilde, med perfekte nyanser fra alle vinkler og forbedret kontrast gjennom Full Array Local Dimming-teknologi. Takket være den intelligente α7 Gen 3-prosessoren blir bildet forbedret og skalert opp, og gjør alt du ser på blir spektakulært. NanoCell-teknologi Med en NANO866 fra LG vil du oppleve et detaljrikt bilde med perfekte farger. NanoCell-TV fra LG er deres mest avanserte teknologi hva LED angår og sørger for at du kan nyte utrolig bildekvalitet med forbedret RGB-fargerenhet. Med over 8,3 millioner aktive piksler får du dessuten et naturtro bilde, hvor alle nyanser er perfekte uansett vinkel og kontrast forbedret ved hjelp av Local Dimming. Intelligent prosessor Ved hjelp av en tredjegenerasjons a7-prosessor med kunstig intelligens, optimaliseres bilder og lyd slik at du kan nyte en utmerket kvalitet på alt du ser på. Her forbedres bildeklarhet, skarphet, detaljer og lysstyrke ved hjelp av en avansert algoritme, som analyserer både innholdet og belysningen i rommet for å yte et oppsiktsvekkende bilde tilpasset dine omgivelser. Dolby Vision og Dolby Atmos Hør fuglene kvitre og den susende vinden. Med både Dolby Vision IQ og Dolby Atmos kan du oppleve filmer som om du er på kino, samtidig som Filmmaker-funksjonen garanterer at du får nøyaktig den filmopplevelsen som stemmer med regissørens visjon. Optimalt med 4K Cinema HDR LG NANO866 har også 4K Cinema HDR-teknologien som sørger for at TV-en støtter Advanced HDR by Technicolor, HDR 10 Pro og HLG. Disse sørger for at du får klare detaljer i både lyse og mørke scener, uansett om du ser på Blu-ray, DVD eller gamer. Neste generasjons gamingstandard Med de nyeste funksjonene fra LG får rask responstid og lav inputlag, som tar spillet til neste nivå. Med høyere bildefrekvens, 48 Gbps båndbredde, VRR, ALLM og eARC-støtte på HDMI 2.1 får du også den beste grafikken med minimal hakking, selv ved høy bildefrekvens. Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen Du kan enkelt og raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.Pr. dags dato støttes kun engelsk, koreansk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, russisk, polsk, tyrkisk, japansk, arabisk, vietnamesisk, thai, svensk, indonesisk og dansk. Nederlandsk og norsk vil være tilgjengelig i løpet av høsten 2020. 55 - 60" 3,8 8 9990 NOK 9990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 55 - 60"