Skantic B5025UHD - 50" Ultra HD TV med innebygd mediespiller
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

50" Ultra HD TV med innebygd mediespiller

Skantic B5025UHD

  Art.nr: 1012840
  • Ultra HD-oppløsning
  • USB-inngang for foto, musikk og film
  • Utgang for hodetelefoner
  • CI+-port for CA-modul
  • Opptak via USB

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 990,-

Delbetal fra 378,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Skantic B5025UHD
Produkt du ser på: 50" Ultra HD TV med innebygd mediespiller
Skantic B5025UHD

3 990,-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299,-


  • pris: 6 178,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med B5025UHD får du en 50" LED-TV i Ultra HD-oppløsning med en avansert mediespiller som gir deg muligheten til å dele bilder, musikk og filmer, men også å spille inn favorittprogrammene dine. Du får en rimelig TV med god oppløsning og et rikt detaljnivå for både TV-sendinger og annet materiale.

Digital TV-mottaker

Takket være CI + -porten på siden av TV-en er det mulig å koble til en CA-modul (tilgjengelig som tilbehør) og programkort fra programleverandøren (abonnement er signert separat) for å motta betalingskanaler direkte i TV-en.

Avansert mediespiller

På siden av din nye 50-tommers LED-TV er det en USB-inngang der du enkelt kan koble til eksterne harddisker og USB-pinner. Så snart du kobler en USB-enhet til TV-en, vises en meny for Media Player på skjermen. Der kan du få tilgang til innholdet på den tilkoblede enheten og dele feriebildene, favorittmusikken din eller se filmer direkte på skjermen.

Opptak via USB

Gjennom USB-inngangen har du også muligheten til å spille inn favorittprogrammene dine. Når du har koblet til en USB-enhet og aktivert opptaksfunksjonen i menyen, kan du velge mellom øyeblikkelig og forsinket opptak. Det anbefales at minst 2 GB ledig minne på lagringsenheten for best mulig opptak. Hvis du vil spille inn filmer eller lengre programmer, anbefales en ekstern harddisk.