Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

50" 4K QLED-TV med Quantum Dot-teknologi

Samsung QE50Q60TAUXXC

  Art.nr: 1012872
  • Dynamic Tone Mapping med HDR10+
  • Quantum Processor Lite
  • Dual LED-belysning
  • Color Volume 100% med Quantum Dot
  • Samsungs Premium One Remote

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant 50 tommer
50
58
75
85

5 790,-

Delbetal fra 528,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Samsung QE50Q60TAUXXC
Produkt du ser på: 50" 4K QLED-TV med Quantum Dot-teknologi
Samsung QE50Q60TAUXXC

5 790,-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 3M - Black

349,-

Andersson WTT 3.0

399,-

Apple TV 4K 32GB

1 890,-


  • pris: 8 428,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung QE50Q60T er en stilig designet 4K QLED-TV med kraftig prosessor som gir deg et fantastisk og detaljrikt bilde. Med Quantum Dots oppnås levende og fargerike bilder med 100% fargevolum, samt et utrolig kontrastnivå via HDR som optimerer hvert eneste bilde.

Se verden i 4K

Quantum Processor Lite sørger for å løfte bildekvaliteten ved å koordinere farge, justere kontrastnivå og HDR. Lev deg inn i verdenen via skjermen i detaljert 4K.

Tonnevis av farger

Selve QLED-teknologien er basert på Quantum Dots, som sørger for at du får levende og fargerike bilder. Med støtte for formatet DCI-P3 som normalt brukes på kinoskjermer og i HDR-filmer, optimaliseres fargevolumet slik at du får fantastisk klare farger. Uansett hvilken lysstyrke filmen har, så kommer du til å bli overrasket over hvor godt farger gjengis via skjermen.

Quantum HDR

Spill, filmer og TV-serier vil vises med et tydelig og detaljert bilde ved hjelp av Quantum HDR-teknologi. Det betyr at uansett hvilket lysforhold, om det så er lyst eller mørkt bilde på skjermen, så fremheves detaljer slik at du får med deg alt. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ gjør det mulig for filmskaperen å justere farge og kontrast i hver scene og gir dypere svart og mer livlige bildedetaljer.

Dual LED-belysning

Dual LED-bakbelysningsteknologi resulterer i dypere kontrast og en bredere innsynsvinkel. Det lar deg se innholdet slik det er meningen at det skal ses

Ambient Mode

Ved hjelp av Ambient Mode blir ikke TV-en redusert til bare en svart firkant på veggen, den blander seg godt inn i interiøret ved å fungere som en bilderamme og ved å speile veggens farge.