Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart 50" 4K UHD-TV med HDR og Dolby Vision

Andersson LED50UHD610

  Art.nr: 1002678
 • 4K UHD-oppløsning (3840x2160)
 • Smart TV med WiFi
 • Egen app for Netflix og YouTube
 • Mediaspiller med opptaksfunksjon
 • Levende bilde med HDR10 og Dolby Vision

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson LED50UHD610 er en allsidig smart TV som leverer et flott bilde i fantastisk 4K-oppløsning og med HDR-støtte ser du mer detaljer i lyse og mørke bilder. Med et lettbrukt grensesnitt kan du kose deg med innebygde apper som Netflix, YouTube, Facebook og Twitter rett fra skjermen og kobles til Internet med enten kabel eller WiFi.

Forlenget tre års garanti og pikselgaranti 

I tillegg til at du får en TV med bra bilde, kan du også kjenne på trygghetsfølelsen ved hjelp av forlenget garanti. Her får du tre år med vanlig garanti og også 100% pikselgaranti som gjelder med en gang en død piksel synes på skjermen.

4K, HDR og Dolby Vision

Med 4K UHD får du fire ganger så høy oppløsning enn hva Full HD tilbyr. Du kan se filmer og bilder med et mye høyere detalj nivå og raske bevegelser. Ved hjelp av oppskalering til 4K får du bedre bildekvalitet på selv Full HD, med støtte fra unik bildebehandlingsteknologi.

For å få et bedre og mer dynamisk omfang, kombineres forskjellige eksponeringer for at du skal kunne få bedre bildekvalitet med naturtro farger og detaljer ved hjelp av støtte fra HDR (High Dynamic Range) og HLG (Hybrid Log Gamma). Her får du også støtte fra Dolby Vision til ytterligere naturtro gjengivelse av farger i et milliardtall, som leverer et sluttprodukt med høyt detaljnivå.

Strøm innhold via Internet

Ved å koble TV-en til Internet med enten kabel eller via WiFi, kan du se filmer, serier eller høre på musikk via Netflix eller YouTube helt knirkefritt.

Ta med deg TV-sendingen trådløst dit hvor du er

Med FollowMe TV-funksjonen kan du streame TV-sendinger som er på smart-TV-en din til kompatible mobile enheter, for eksempel en smarttelefon eller nettbrett som er koblet til samme nettverk. Ta underholdningen fra stuen til sengen eller frokostbordet og fortsett å se uavbrutt hvor du vil. Denne funksjonen er kompatibel dersom den innebygde digitale TV-mottakeren brukes eller hvis du mottar kanaler via DVBT eller DVBC-mottaker. 

Mediaspiller for opptak og avspilling

Dersom du benytter deg av en programkort, kan du bruke PVR-funksjonen til å planlegge opptak av TV-sendinger til en ekstern harddisk slik at om du gikk glipp av Dagsrevyen og har husket å sette det til opptak, så kan du se det når det passer deg.

Hurtigstartsguide og E-manual

Om noe er uklart om TV-ens funksjoner, kan du alltid finne den elektroniske manualen i hovedmenyen, rett i TV-en. For å komme kjapt i gang med oppsett av TV-en, vennligst se den medfølgende hurtigstartsguiden.

Se også

(65 stk)
 • Se på Netflix og YouTube via Wi-Fi
 • HDR og Dolby Vision
 • Utmerket bildepanel med UltraHD-oppløsning

4 990,-

Se også

(65 stk)
 • Se på Netflix og YouTube via Wi-Fi
 • HDR og Dolby Vision
 • Utmerket bildepanel med UltraHD-oppløsning

4 990,-

1002678 Andersson Andersson LED50UHD610 Andersson LED50UHD610 er en allsidig smart TV som leverer et flott bilde i fantastisk 4K-oppløsning og med HDR-støtte ser du mer detaljer i lyse og mørke bilder. Med et lettbrukt grensesnitt kan du kose deg med innebygde apper som Netflix, YouTube, Facebook og Twitter rett fra skjermen og kobles til Internet med enten kabel eller WiFi. Forlenget tre års garanti og pikselgaranti  I tillegg til at du får en TV med bra bilde, kan du også kjenne på trygghetsfølelsen ved hjelp av forlenget garanti. Her får du tre år med vanlig garanti og også 100% pikselgaranti som gjelder med en gang en død piksel synes på skjermen. 4K, HDR og Dolby Vision Med 4K UHD får du fire ganger så høy oppløsning enn hva Full HD tilbyr. Du kan se filmer og bilder med et mye høyere detalj nivå og raske bevegelser. Ved hjelp av oppskalering til 4K får du bedre bildekvalitet på selv Full HD, med støtte fra unik bildebehandlingsteknologi.For å få et bedre og mer dynamisk omfang, kombineres forskjellige eksponeringer for at du skal kunne få bedre bildekvalitet med naturtro farger og detaljer ved hjelp av støtte fra HDR (High Dynamic Range) og HLG (Hybrid Log Gamma). Her får du også støtte fra Dolby Vision til ytterligere naturtro gjengivelse av farger i et milliardtall, som leverer et sluttprodukt med høyt detaljnivå. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Strøm innhold via Internet Ved å koble TV-en til Internet med enten kabel eller via WiFi, kan du se filmer, serier eller høre på musikk via Netflix eller YouTube helt knirkefritt. Ta med deg TV-sendingen trådløst dit hvor du er Med FollowMe TV-funksjonen kan du streame TV-sendinger som er på smart-TV-en din til kompatible mobile enheter, for eksempel en smarttelefon eller nettbrett som er koblet til samme nettverk. Ta underholdningen fra stuen til sengen eller frokostbordet og fortsett å se uavbrutt hvor du vil. Denne funksjonen er kompatibel dersom den innebygde digitale TV-mottakeren brukes eller hvis du mottar kanaler via DVBT eller DVBC-mottaker.  Mediaspiller for opptak og avspilling Dersom du benytter deg av en programkort, kan du bruke PVR-funksjonen til å planlegge opptak av TV-sendinger til en ekstern harddisk slik at om du gikk glipp av Dagsrevyen og har husket å sette det til opptak, så kan du se det når det passer deg. Hurtigstartsguide og E-manual Om noe er uklart om TV-ens funksjoner, kan du alltid finne den elektroniske manualen i hovedmenyen, rett i TV-en. For å komme kjapt i gang med oppsett av TV-en, vennligst se den medfølgende hurtigstartsguiden. 46 - 50" 3,8 31 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 46 - 50"