Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

43" Full HD-TV med innebygd mediaspiller

Skantic B4325FHD

  Art.nr: 1012839
  • Full HD-oppløsning (1920x1080)
  • Innebygd mediaspiller
  • HDMI, VGA og SCART-inngang
  • CI+-port for CA-modul
  • Opptak via USB

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med B4325HD får du en 43" LED-TV med Full HD-oppløsning med en avansert innebygd mediaspiller som gir deg muligheten til å se på bilder, musikk, filmer og til og med ta opp ditt favorittprogram på TV.  Du får en meget prisgunstig TV med god oppløsning og et høyt detaljnivå for både TV-sendinger og annet materiale.

Skantic 32 tums tv

Digital TV-mottaker

Takket være CI+-porten på siden av TV-en så kan man sette inn enCA-modul (selges som tilbehør) og med et programkort fra en TV-programleverandør (abonnement tegnes separat) for mottak av TV-kanaler uten ekstra enheter.

Avansert mediaspiller

På din nye LED-TV så finnes det også en USB-inngang der du enkelt kan tilkoble eksterne harddisker og USB-minnekort. Så fort du har tilkoblet en USB-enhet til TV-en så vises det en meny for Mediaavspilling på skjermen. Der kan du få tilgang til den tilkoblede enheten slik at du kan se på feriebildene dine, spille av favorittmusikken din, eller se på film.

Opptak via USB-inngangen

Du kan også via USB-inngangen ta opp favorittprogrammet ditt. Ved å koble til en USB-enhet med minst 2 GB fri lagringsplass, kan du aktivere umiddelbart eller tidsinnstilt opptak av mindre programmer. For filmer og litt lengre TV-programmer, anbefales du å koble til en ekstern harddisk.

1012839 1012839 Skantic Skantic B4325FHD Med B4325HD får du en 43" LED-TV med Full HD-oppløsning med en avansert innebygd mediaspiller som gir deg muligheten til å se på bilder, musikk, filmer og til og med ta opp ditt favorittprogram på TV.  Du får en meget prisgunstig TV med god oppløsning og et høyt detaljnivå for både TV-sendinger og annet materiale. Digital TV-mottaker Takket være CI+-porten på siden av TV-en så kan man sette inn enCA-modul (selges som tilbehør) og med et programkort fra en TV-programleverandør (abonnement tegnes separat) for mottak av TV-kanaler uten ekstra enheter. Avansert mediaspiller På din nye LED-TV så finnes det også en USB-inngang der du enkelt kan tilkoble eksterne harddisker og USB-minnekort. Så fort du har tilkoblet en USB-enhet til TV-en så vises det en meny for Mediaavspilling på skjermen. Der kan du få tilgang til den tilkoblede enheten slik at du kan se på feriebildene dine, spille av favorittmusikken din, eller se på film. Opptak via USB-inngangen Du kan også via USB-inngangen ta opp favorittprogrammet ditt. Ved å koble til en USB-enhet med minst 2 GB fri lagringsplass, kan du aktivere umiddelbart eller tidsinnstilt opptak av mindre programmer. For filmer og litt lengre TV-programmer, anbefales du å koble til en ekstern harddisk. 39 - 43" 4,9 10 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 39 - 43"