Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

39" Full HD-TV med innebygget mediaspiller

Skantic B3921FHD

  Art.nr: 1008095
 • Full HD-oppløsning (1920x1080)
 • USB-inngang for foto, musikk og film
 • Opptaksfunksjon
 • HDMI, VGA og SCART
 • CI+-port for CA-modul
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

B3921FHD er en 49" Full HD LED-TV som gir deg en rekke muligheter innen underholdning. Her kan du via USB-inngangen se både video, bilder og lytte til musikk via ekstern lagringsmedia eller koble inn en Chromecast eller Appe TV. Med Full HD-oppløsning får du en TV som yter et godt detaljnivå til både TV-sendinger og annet.

Digital TV-mottaker

Ved hjelp av en CI+-port på siden, kan du enkelt koble inn en CA-modul (selges separat) og et programkort fra din TV-leverandør, for å få dine favorittkanaler.

Avansert mediaspiller

Så fort du kobler inn en ekstern harddisk eller minnepenn til USB-inngangen, vil TV-en vise en egen meny på skjermen. Her kommer du direkte til innholdet i den tilkoblede enheten og du trenger bare navigere deg frem med en knapp for å vise frem bilder, video eller sette på musikk.

Opptak via USB

Du kan også via USB-inngangen ta opp favorittprogrammet ditt. Ved å koble til en USB-enhet med minst 2 GB fri lagringsplass, kan du aktivere umiddelbart eller tidsinnstilt opptak av mindre programmer. For filmer og litt lengre TV-programmer, anbefales du å koble til en ekstern harddisk.

Se også

(65 stk)
 • Se på Netflix og YouTube via Wi-Fi
 • HDR og Dolby Vision
 • Utmerket bildepanel med UltraHD-oppløsning

4 290,-

Se også

(65 stk)
 • Se på Netflix og YouTube via Wi-Fi
 • HDR og Dolby Vision
 • Utmerket bildepanel med UltraHD-oppløsning

4 290,-

1008095 Skantic Skantic B3921FHD 17MB140 39269DLBN SKANTİC B3921FHD B3921FHD er en 49" Full HD LED-TV som gir deg en rekke muligheter innen underholdning. Her kan du via USB-inngangen se både video, bilder og lytte til musikk via ekstern lagringsmedia eller koble inn en Chromecast eller Appe TV. Med Full HD-oppløsning får du en TV som yter et godt detaljnivå til både TV-sendinger og annet. Digital TV-mottaker Ved hjelp av en CI+-port på siden, kan du enkelt koble inn en CA-modul (selges separat) og et programkort fra din TV-leverandør, for å få dine favorittkanaler. Avansert mediaspiller Så fort du kobler inn en ekstern harddisk eller minnepenn til USB-inngangen, vil TV-en vise en egen meny på skjermen. Her kommer du direkte til innholdet i den tilkoblede enheten og du trenger bare navigere deg frem med en knapp for å vise frem bilder, video eller sette på musikk. Opptak via USB Du kan også via USB-inngangen ta opp favorittprogrammet ditt. Ved å koble til en USB-enhet med minst 2 GB fri lagringsplass, kan du aktivere umiddelbart eller tidsinnstilt opptak av mindre programmer. For filmer og litt lengre TV-programmer, anbefales du å koble til en ekstern harddisk. 39 - 43" 4,8 22 2490 NOK 2490 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og Bilde
 2. TV
 3. 39 - 43"