Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

32" LED-TV med elegant og slankt rammedesign

Samsung UE32T4305AKXXC

  Art.nr: 1012232
  • HD Ready Edge LED
  • Ultra Clean View
  • Naturtro farger med PurColor
  • Tizen Smart TV
  • Smart Hub og One Remote

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 490,-

Delbetal fra 336,-/mnd Info

Info
Samsung UE32T4305AKXXC
Produkt du ser på: 32" LED-TV med elegant og slankt rammedesign

3 490,-


  • pris: 4 928,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du på jakt etter en rimelig og kompakt LED-TV som passer på et mindre rom? Samsung UE32T4305 gir deg alt du trenger for å få en god TV-opplevelse enten det er på hytta eller på soverommet, både via antenne og kabel. Ved hjelp av Ultra Clean View filtreres både digital og analog støy vekk, slik at kan kose deg med et godt og tydelig bilde. Dessuten kan du via Tizen Smart TV fjernstyre TV-en og annen underholdning som f.eks. Spotify og Netflix. Samsung UE32T4305 egner seg også som skjerm til hjemmekontoret.

Optimalisert bildekvalitet

Micro Dimming Pro sørger for at du får både levende farger og forbedret kontrastnivå. Teknologien foretar en bildeanalyse og forbedrer kontrast i opptil dobbelt så mange bildeblokker kontra vanlig Micro Dimming.

Detaljrikt bilde med HDR

HDR (High Dynamic Range) løfter frem detaljene i det lyse og mørke, slik at du kan oppleve et enormt spektrum av farger og visuelle detaljer, også i mørke scener.

Virkelighetstro farger

PurColor sørger for at bildet er så nærme virkeligheten som mulig. Dette gir TV-en evnen til å gjengi mange farger og gir deg en mer engasjerende bildekvalitet.

Høyere detaljnivå

Ultra Clean View yter bildekvalitet i toppklasse med mindre støy i bildet. Ved hjelp av avanserte algoritmer analyseres innholdet og gir et nydelig, detaljert bilde.

Ditt nye hjemmekontor

Nye tider, nye måter å jobbe på! Med Samsung T4305 kan du jobbe hjemmefra via TV-en. Du kan trådløst speile PC-skjermen på TV-en. Du kan med andre ord ha full tilgang til filer og dokumenter i Microsoft Office 365, helt uten å flytte deg fra sofaen. 

Smart Hub og One Remote

Det eneste du behøver for å finne frem i jungelen av strømmetjenester og funksjoner, er en fjernkontroll. Her du kan du også enkelt veksle mellom TV-bokser, spillkonsoll og apper. 

Smart og brukervennlig

Med Samsungs brukervennlige Tizen Smart TV* finner du alt du vil se på f.eks på YouTube, Netflix og Spotify dersom du føler for å høre på noen godlåter. Vennligst merk at noen av disse tjeneste krever abonnement.

*Smarte tjenester og eventuelt grafisk grensesnitt kan variere avhengig av modell og region. TIlbud og tilgang til apper kan variere over tid.

1012232 Samsung Samsung UE32T4305AKXXC UE32T4305AKXXC Er du på jakt etter en rimelig og kompakt LED-TV som passer på et mindre rom? Samsung UE32T4305 gir deg alt du trenger for å få en god TV-opplevelse enten det er på hytta eller på soverommet, både via antenne og kabel. Ved hjelp av Ultra Clean View filtreres både digital og analog støy vekk, slik at kan kose deg med et godt og tydelig bilde. Dessuten kan du via Tizen Smart TV fjernstyre TV-en og annen underholdning som f.eks. Spotify og Netflix. Samsung UE32T4305 egner seg også som skjerm til hjemmekontoret. Optimalisert bildekvalitet Micro Dimming Pro sørger for at du får både levende farger og forbedret kontrastnivå. Teknologien foretar en bildeanalyse og forbedrer kontrast i opptil dobbelt så mange bildeblokker kontra vanlig Micro Dimming. Detaljrikt bilde med HDR HDR (High Dynamic Range) løfter frem detaljene i det lyse og mørke, slik at du kan oppleve et enormt spektrum av farger og visuelle detaljer, også i mørke scener. Virkelighetstro farger PurColor sørger for at bildet er så nærme virkeligheten som mulig. Dette gir TV-en evnen til å gjengi mange farger og gir deg en mer engasjerende bildekvalitet. Høyere detaljnivå Ultra Clean View yter bildekvalitet i toppklasse med mindre støy i bildet. Ved hjelp av avanserte algoritmer analyseres innholdet og gir et nydelig, detaljert bilde. Ditt nye hjemmekontor Nye tider, nye måter å jobbe på! Med Samsung T4305 kan du jobbe hjemmefra via TV-en. Du kan trådløst speile PC-skjermen på TV-en. Du kan med andre ord ha full tilgang til filer og dokumenter i Microsoft Office 365, helt uten å flytte deg fra sofaen.  Smart Hub og One Remote Det eneste du behøver for å finne frem i jungelen av strømmetjenester og funksjoner, er en fjernkontroll. Her du kan du også enkelt veksle mellom TV-bokser, spillkonsoll og apper.  Smart og brukervennlig Med Samsungs brukervennlige Tizen Smart TV* finner du alt du vil se på f.eks på YouTube, Netflix og Spotify dersom du føler for å høre på noen godlåter. Vennligst merk at noen av disse tjeneste krever abonnement.*Smarte tjenester og eventuelt grafisk grensesnitt kan variere avhengig av modell og region. TIlbud og tilgang til apper kan variere over tid. 28 - 37" 3,5 2 3490 NOK 3490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 28 - 37"