Favoritt

32" LED Smart-TV med levende farger

Samsung UE32N4300AKXXC

  Art.nr: 1007461
  • Micro Dimming Pro
  • HD Ready Edge LED
  • Tizen Smart TV
  • Innebygd DVB-T- og DVB-C-mottaker

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung UE32N4300 er en kompakt LED-TV som har alt du trenger for en bra seeropplevelse, både via antenne og kabel-TV. Med Tizen Smart TV kan du både fjernstyre TV-en og samtidig kose deg med underholdning fra strømmetjenester som Spotify og Netflix. 

Bedre bildekvalitet med forbedret optimalisering

Ved hjelp av Samsungs Micro Dimming Pro får en forbedret bildekontrast og mer levende farger. Teknologien gjennomfører en analyse av bildet og forbedrer kontrast i opptil dobbelt så mange bildeblokker kontra vanlig Micro Dimming.

Skarpt digitalt bilde via antenne og kabel-TV

Samsung UE32N4300 har innebygde mottakere (DVB-T2 og DVB-C) som gir deg et fint og skarpt bilde via både antenne og kabel-TV. Det vil si at du hverken behøver eller er avhengig av en digitalboks for å finne frem til dine favorittkanaler.

Få smart kontroll over TV-en

Med Samsungs brukervennlige Tizen Smart TV* finner får du underholdning rett fra TV-en. Det vil si at du får tilgang til forskjellige tjenester via apper som for eksempel Spotify, Netflix eller YouTube. Noen av disse appene krever at du har et abonnement for at du skal få tilgang til mengder med filmer og musikk.

Tizen Smart TV tilbyr også smarte muligheter for fjernstyring, slik at du kan bruke smarttelefon eller nettbrett for å starte opp Netflix helt uten å bla igjennom menyer med fjernkontrollen.

*Smarte tjenester og grafiske grensesnitt kan variere avhengig av modell og region. Utvalget og tilgjengeligheten av apps varierer over tid.

Trådløs tilkobling via WiFi

Du kan enkelt koble TV-en opp mot Internet trådløst via WiFi for å ta i bruk apper. Dessuten har du også muligheten til caste innhold fra kompatible streaming-apper rett fra smarttelefonen.

1007461 Samsung Samsung UE32N4300AKXXC UE32N4300AKXXC Samsung UE32N4300 er en kompakt LED-TV som har alt du trenger for en bra seeropplevelse, både via antenne og kabel-TV. Med Tizen Smart TV kan du både fjernstyre TV-en og samtidig kose deg med underholdning fra strømmetjenester som Spotify og Netflix.  Bedre bildekvalitet med forbedret optimalisering Ved hjelp av Samsungs Micro Dimming Pro får en forbedret bildekontrast og mer levende farger. Teknologien gjennomfører en analyse av bildet og forbedrer kontrast i opptil dobbelt så mange bildeblokker kontra vanlig Micro Dimming. Skarpt digitalt bilde via antenne og kabel-TV Samsung UE32N4300 har innebygde mottakere (DVB-T2 og DVB-C) som gir deg et fint og skarpt bilde via både antenne og kabel-TV. Det vil si at du hverken behøver eller er avhengig av en digitalboks for å finne frem til dine favorittkanaler. Få smart kontroll over TV-en Med Samsungs brukervennlige Tizen Smart TV* finner får du underholdning rett fra TV-en. Det vil si at du får tilgang til forskjellige tjenester via apper som for eksempel Spotify, Netflix eller YouTube. Noen av disse appene krever at du har et abonnement for at du skal få tilgang til mengder med filmer og musikk. Tizen Smart TV tilbyr også smarte muligheter for fjernstyring, slik at du kan bruke smarttelefon eller nettbrett for å starte opp Netflix helt uten å bla igjennom menyer med fjernkontrollen.*Smarte tjenester og grafiske grensesnitt kan variere avhengig av modell og region. Utvalget og tilgjengeligheten av apps varierer over tid. Trådløs tilkobling via WiFi Du kan enkelt koble TV-en opp mot Internet trådløst via WiFi for å ta i bruk apper. Dessuten har du også muligheten til caste innhold fra kompatible streaming-apper rett fra smarttelefonen. 28 - 37" 3,8 5 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 28 - 37"