32" LED-TV med Pixel Plus HD og klar lyd

Philips 32PHS4203/12

  Art.nr: 1009279
 • Skarpe bilder med Pixel Plus HD
 • Optimalisert kontrast med Micro Dimming
 • Klar og kraftig lyd
 • USB for multimedieavspilling
 • DVB-mottaker

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 999,-

Delbetal fra 212,-/mnd Info

Info
Philips 32PHS4203/12
Produkt du ser på: 32" LED-TV med Pixel Plus HD og klar lyd

1 999,-


 • pris: 2 946,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips 32PHS4203 er en lett og elegant LED-TV som yter et godt bilde i HD, med utmerket kontrast. Her får du en TV som kan spille av film, musikk og bilder via USB og som også har plass til et CI+-programkort, slik at du slipper en egen kanalboks.

Pixel Plus HD-motor

Pixel Plus HD Engine fra Philips optimaliserer bildekvaliteten for å gi klare bilder med vakre kontraster. Enten du ser på TV-sendinger eller film på Bluray, får du skarpere bilder med lyse hvitfarger og mørker svartefarger.

Lyd som imponerer

I tillegg til god bildekvalitet for du også lydegenskaper som Clear Sound, Incredible Surround og Smart Sound. Disse sørger for å yte en klar og kraftig lyd rett fra TV-en som automatisk tilpasser lydvolum, i tillegg til separat basskontroll for deg som ønsker det lille ekstra.

Herlig kontrast

Ved hjelp av Micro Dimming optimaliserer kontrastnivået basert på lysstyrken i rommet, via egne sensorer i kombinasjon med en programvare som analyserer bildet og omgivelsene. Dette gjør at du får god bildekvalitet med et godt kontrastnivå, uansett tid på døgnet.

Lett design

Philips' nye slanke stativ er utviklet for å endre føttene under TV-en der et tradisjonelt stativ vanligvis er plassert, noe som gir deg en mer oppslukende seeropplevelse. En TV som står trygt, med et glimt av fremtiden.

Flere tilkoblingsmuligheter

Unngå kabelrot med kun én HDMI-kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TV-en din. HDMI bruker ukomprimerte signaler og sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjonene på TV-en, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, digitalboksen eller hjemmekinoanlegget.

Det finnes også en USB-inngang som gir deg muligheten til å plugge inn en Chromecast og ekstern lagringsmedia, som for eksempel en harddisk. Du kan også sette inn et programkort eller koble til med antennekabel.

Medfølgende tilbehør

 • Fjernkontroll
 • 2x AAA-batterier
 • Nettledning
 • Hurtigstartveiledning
 • Brosjyre om regelverk og sikkerhet
 • Bordstativ
1009279 Philips Philips 32PHS4203/12 32PHS4203/12 Philips 32PHS4203 er en lett og elegant LED-TV som yter et godt bilde i HD, med utmerket kontrast. Her får du en TV som kan spille av film, musikk og bilder via USB og som også har plass til et CI+-programkort, slik at du slipper en egen kanalboks. Pixel Plus HD-motor Pixel Plus HD Engine fra Philips optimaliserer bildekvaliteten for å gi klare bilder med vakre kontraster. Enten du ser på TV-sendinger eller film på Bluray, får du skarpere bilder med lyse hvitfarger og mørker svartefarger. Lyd som imponerer I tillegg til god bildekvalitet for du også lydegenskaper som Clear Sound, Incredible Surround og Smart Sound. Disse sørger for å yte en klar og kraftig lyd rett fra TV-en som automatisk tilpasser lydvolum, i tillegg til separat basskontroll for deg som ønsker det lille ekstra. Herlig kontrast Ved hjelp av Micro Dimming optimaliserer kontrastnivået basert på lysstyrken i rommet, via egne sensorer i kombinasjon med en programvare som analyserer bildet og omgivelsene. Dette gjør at du får god bildekvalitet med et godt kontrastnivå, uansett tid på døgnet. Lett design Philips' nye slanke stativ er utviklet for å endre føttene under TV-en der et tradisjonelt stativ vanligvis er plassert, noe som gir deg en mer oppslukende seeropplevelse. En TV som står trygt, med et glimt av fremtiden. Flere tilkoblingsmuligheter Unngå kabelrot med kun én HDMI-kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TV-en din. HDMI bruker ukomprimerte signaler og sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjonene på TV-en, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, digitalboksen eller hjemmekinoanlegget. Det finnes også en USB-inngang som gir deg muligheten til å plugge inn en Chromecast og ekstern lagringsmedia, som for eksempel en harddisk. Du kan også sette inn et programkort eller koble til med antennekabel. Medfølgende tilbehør Fjernkontroll2x AAA-batterierNettledningHurtigstartveiledningBrosjyre om regelverk og sikkerhetBordstativ 28 - 37" 2,2 4 1999 NOK 1999 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 28 - 37"