Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

32" Full HD-TV i stilig hvit design

Philips 32PFT5603/12

  Art.nr: 1003037
 • Bedre bildekvalitet Pixel Plus HD
 • Spill av film, musikk og bilder via USB
 • CI+ port for CA-modul og programkort
 • Integrert kraftig lyd
2 090,-

Delbetal fra 219,- Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

Philips 32PFT5603/12
Produkt du ser på: 32" Full HD-TV i stilig hvit design

2 090,-


 • Philips TV + HTL3310 Soundb... (-1490,-)
 • Pakkepris: 2 588,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips 32PFT5603 er en smidig og elegant LED-TV som gir bra bilder i Full HD-oppløsning og i kontrast. Du får en lett og portabel TV som har en integrert mediaspiller for ditt mediebibliotek og har også plass til CI+ programkort slik at du slipper en ekstra boks.

Unike Pixel Plus for bedre bilde

32PFT5603 benytter seg av en Pixel Plus HD-motor som i sanntid optimerer bildet for å kunne skape utmerket god kvalitet i Full HD-oppløsning. Uansett kilde får du skarpe detaljer, økt kontrakt og lysstyrke samt et utvidet fargespekter.

Lyd som imponerer

Ikke bare får du bra bilde, du får også lydforbedringsteknikker som Clear Sound, Incredible Surround og Smart Sound som har blitt mer optimalisert for å kunne gi en klar og kraftig lyd direkte ut fra TV-en. Du får automatisk utjevning i lyden med separat basskontroll for deg som vil justere lyden litt ekstra etter ditt eget ønske.

Elegant utforming

Det stilige blankhvite designet gjør seg bra i de fleste rom og omgivelser. Du kan enten sette den opp på de medfølgende, stilige og subtile føttene for å kunne flytte den mellom forskjellige rom, eller du kan montere på veggen med et separat veggfeste.

Varierende tilkoblingsmuligheter

Her har du muligheten til å koble på to HDMI-innganger med støtte for CEC samt inngang for scart-kabel. Du har også en USB-inngang for tilkobling av en minnepinne eller ekstern harddisk eller en Chromecast. Du kan veldig enkelt sette inn en CA-modul med programkort eller du kan koble til antenne dersom du ønsker det.

På lydsiden kan du kjøre lyden via optisk toslink, samt 3,5 mm AUS for deg som vil koble på et par hodetelefoner.

Se også

(3 stk)
 • Micro Dimming Pro
 • HD Ready Edge LED
 • Tizen Smart TV

2 990,-

Se også

(3 stk)
 • Micro Dimming Pro
 • HD Ready Edge LED
 • Tizen Smart TV

2 990,-

1003037 Philips Philips 32PFT5603/12 32PFT5603/12 Philips 32PFT5603 er en smidig og elegant LED-TV som gir bra bilder i Full HD-oppløsning og i kontrast. Du får en lett og portabel TV som har en integrert mediaspiller for ditt mediebibliotek og har også plass til CI+ programkort slik at du slipper en ekstra boks. Unike Pixel Plus for bedre bilde 32PFT5603 benytter seg av en Pixel Plus HD-motor som i sanntid optimerer bildet for å kunne skape utmerket god kvalitet i Full HD-oppløsning. Uansett kilde får du skarpe detaljer, økt kontrakt og lysstyrke samt et utvidet fargespekter. Lyd som imponerer Ikke bare får du bra bilde, du får også lydforbedringsteknikker som Clear Sound, Incredible Surround og Smart Sound som har blitt mer optimalisert for å kunne gi en klar og kraftig lyd direkte ut fra TV-en. Du får automatisk utjevning i lyden med separat basskontroll for deg som vil justere lyden litt ekstra etter ditt eget ønske. Elegant utforming Det stilige blankhvite designet gjør seg bra i de fleste rom og omgivelser. Du kan enten sette den opp på de medfølgende, stilige og subtile føttene for å kunne flytte den mellom forskjellige rom, eller du kan montere på veggen med et separat veggfeste. Varierende tilkoblingsmuligheter Her har du muligheten til å koble på to HDMI-innganger med støtte for CEC samt inngang for scart-kabel. Du har også en USB-inngang for tilkobling av en minnepinne eller ekstern harddisk eller en Chromecast. Du kan veldig enkelt sette inn en CA-modul med programkort eller du kan koble til antenne dersom du ønsker det.På lydsiden kan du kjøre lyden via optisk toslink, samt 3,5 mm AUS for deg som vil koble på et par hodetelefoner. 28 - 37" 4,2 9 2090 NOK 2090 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. TV
 3. 28 - 37"