Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

32" Smart Full HD-TV med WiFi og opptaksfunksjon

Andersson LED3230FHDS

  Art.nr: 1008091
 • Kan talestyres via mobilapp
 • Opptaksfunksjon og FollowMe TV
 • Innebygget WiFi
 • Innebygde apper for YouTube, Netflix og Viaplay
Farge: Svart

2 490,-

Delbetal fra 252,- Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

Andersson LED3230FHDS
Produkt du ser på: 32" Smart Full HD-TV med WiFi og opptaksfunksjon

2 490,-


 • FDW 2.1+ Andersson HDMI 1,5M 18Gbps
  (-49,-)
 • Pakkepris: 3 629,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson LED3230FHDS er en 32" Full HD-TV som gir deg et skarpt bilde og kan brukes av hele familien. I tillegg til et flertall med tilkoblingsmuligheter, kan du også enkelt koble opp TV-en til internett via både kabel og WiFi. På toppen av dette får du også tilgang til populære strømmetjenester som for eksempel Netflix og Viaplay. 

Smart underholdning trådløst eller med kabel

Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Ved å koble til WiFi så trenger du ikke å dra lange kabler eller tenke på hvor du kan plassere TV-en i stua. Du får en egen webleser og støtte for streamingtjenester som Viaplay, Youtube og Netflix er integrert, får du tilgang til et bredt utvalg av underholdning uten eksterne enheter.

Dersom TV-en er i samme nettverk som din smarttelefon eller nettbrett, kan du lett speile innhold fra smartenheten til TV-skjermen. Du kan også laste ned appen "Smart Center" som lar deg heller bruke mobiltelefonen som fjernkontroll.  

Innebygget PVR-opptaker

Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke PVR-opptakeren som gjør at du kan planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet og se egne bilder, lytte til musikk og se lagrede videoer.

Styr TV-en med stemmen

Via mobilappen "Smart Center" kan du styre TV-en kun ved hjelp av stemmen, du trenger bare trykke på mikrofonknappen i appen. På den måten slipper du å strekke deg etter fjernkontrollen for å bytte kanal.

Ta med deg TV-sendingene trådløst

FollowMe TV er en funksjon som streamer TV-sendingen som vises til kompatibel smarttelefon eller nettbrett, som er tilkoblet til det samme nettverket. Ta med deg underholdningen fra stuen til soverommet eller til frokostbordet og fortsatt få med deg hele handlingen. Denne funksjonen er kompatibel når du benytter deg av den innebygde digitale TV-mottakeren.

Hurtigstartguide og elektronisk bruksanvisning

TV-en leveres med hurtigstartguide som gjør at du kjapt og enkelt starte opp TV-en på utrolig kort tid. Med elektronisk bruksanvisning lagret i menysystemet på TV-en, trenger du aldri lete etter bruksanvisningen i papirform som du er helt sikker på at du la i skuffen på kjøkkenet eller om det var i kjelleren. 

Se også

(4 stk)
 • Micro Dimming Pro
 • HD Ready Edge LED
 • Tizen Smart TV

2 990,-

Se også

(4 stk)
 • Micro Dimming Pro
 • HD Ready Edge LED
 • Tizen Smart TV

2 990,-

1008091 Andersson Andersson LED3230FHDS 17MB211S 32268LBN ANDERSSON LED3230FHDS Andersson LED3230FHDS er en 32" Full HD-TV som gir deg et skarpt bilde og kan brukes av hele familien. I tillegg til et flertall med tilkoblingsmuligheter, kan du også enkelt koble opp TV-en til internett via både kabel og WiFi. På toppen av dette får du også tilgang til populære strømmetjenester som for eksempel Netflix og Viaplay.  Smart underholdning trådløst eller med kabel Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Ved å koble til WiFi så trenger du ikke å dra lange kabler eller tenke på hvor du kan plassere TV-en i stua. Du får en egen webleser og støtte for streamingtjenester som Viaplay, Youtube og Netflix er integrert, får du tilgang til et bredt utvalg av underholdning uten eksterne enheter. Dersom TV-en er i samme nettverk som din smarttelefon eller nettbrett, kan du lett speile innhold fra smartenheten til TV-skjermen. Du kan også laste ned appen "Smart Center" som lar deg heller bruke mobiltelefonen som fjernkontroll.   Innebygget PVR-opptaker Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke PVR-opptakeren som gjør at du kan planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet og se egne bilder, lytte til musikk og se lagrede videoer. Styr TV-en med stemmen Via mobilappen "Smart Center" kan du styre TV-en kun ved hjelp av stemmen, du trenger bare trykke på mikrofonknappen i appen. På den måten slipper du å strekke deg etter fjernkontrollen for å bytte kanal. Ta med deg TV-sendingene trådløst FollowMe TV er en funksjon som streamer TV-sendingen som vises til kompatibel smarttelefon eller nettbrett, som er tilkoblet til det samme nettverket. Ta med deg underholdningen fra stuen til soverommet eller til frokostbordet og fortsatt få med deg hele handlingen. Denne funksjonen er kompatibel når du benytter deg av den innebygde digitale TV-mottakeren. Hurtigstartguide og elektronisk bruksanvisning TV-en leveres med hurtigstartguide som gjør at du kjapt og enkelt starte opp TV-en på utrolig kort tid. Med elektronisk bruksanvisning lagret i menysystemet på TV-en, trenger du aldri lete etter bruksanvisningen i papirform som du er helt sikker på at du la i skuffen på kjøkkenet eller om det var i kjelleren.  28 - 37" 3 7 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
 1. Lyd og Bilde
 2. TV
 3. 28 - 37"