Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

32" Smart Full HD-TV med WiFi og DVD-spiller

Andersson LED3230FHDS DVD

  Art.nr: 1008093
 • Full HD (1920x1080)
 • Innebygget WiFi
 • Opptaksfunksjon og FollowMe TV
 • Innebygget CD- og DVD-spiller
 • Integrerte YouTube-, Netflix- og Viaplay-apper
2 990,-

Delbetal fra 294,- Info

Info
Pakkepris

Kombiner med

Andersson LED3230FHDS DVD
Produkt du ser på: 32" Smart Full HD-TV med WiFi og DVD-spiller

2 990,-


 • FDW 2.1+ Andersson HDMI 1,5M 18Gbps
  (-49,-)
 • Pakkepris: 4 129,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson LED3230FHDS DVD er en 32" Full HD-TV som gir deg et skarpt bilde og kan brukes av hele familien. I tillegg til et flertall med tilkoblingsmuligheter, kan du også enkelt koble opp TV-en til internett via både kabel og WiFi, samt se på filmer via den innebygde DVD-spilleren. På toppen av dette får du også tilgang til populære strømmetjenester som for eksempel Netflix og Viaplay. 

Innebygget DVD-spiller

Ved hjelp av den innebygde DVD-spilleren kan du enkelt se på film og lytte til CD'er, uten å koble til eksterne spillere. Kun ved hjelp av noen få trykk på den medfølgende fjernkontroll er du inne i filmens- og musikkens verden.

Smart underholdning trådløst eller med kabel

Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Ved å koble til WiFi så trenger du ikke å dra lange kabler eller tenke på hvor du kan plassere TV-en i stua. Du får en egen webleser og støtte for streamingtjenester som Viaplay, Youtube og Netflix er integrert, får du tilgang til et bredt utvalg av underholdning uten eksterne enheter.

Dersom TV-en er i samme nettverk som din smarttelefon eller nettbrett, kan du lett speile innhold fra smartenheten til TV-skjermen. Du kan også laste ned appen "Smart Center" som lar deg heller bruke mobiltelefonen som fjernkontroll.  

Innebygget opptaker

Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke PVR-opptakeren som gjør at du kan planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet og se egne bilder, lytte til musikk og se lagrede videoer.

Styr TV-en med stemmen

Via mobilappen "Smart Center" kan du styre TV-en kun ved hjelp av stemmen, du trenger bare trykke på mikrofonknappen i appen. På den måten slipper du å strekke deg etter fjernkontrollen for å bytte kanal.

FollowMe TV

FollowMe TV er en funksjon som strømmer TV-sendingen som vises til kompatibel smarttelefon eller nettbrett, dersom enheten er tilkoblet samme nettverk. Ta med underholdning fra stua til soverommet, eller til frokostbordet og fortsatt få med deg hele handlingen. Denne funksjonen er kompatibel når du benytter deg av den innebygde digitale TV-mottakeren.

Hurtigstartguide og elektronisk bruksanvisning

TV-en leveres med hurtigstartguide som gjør at du kjapt og enkelt starte opp TV-en på utrolig kort tid. Med elektronisk bruksanvisning lagret i menysystemet på TV-en, trenger du aldri lete etter bruksanvisningen i papirform som du er helt sikker på at du la i skuffen på kjøkkenet eller om det var i kjelleren. 

Se også

(4 stk)
 • Micro Dimming Pro
 • HD Ready Edge LED
 • Tizen Smart TV

2 990,-

Se også

(4 stk)
 • Micro Dimming Pro
 • HD Ready Edge LED
 • Tizen Smart TV

2 990,-

1008093 Andersson Andersson LED3230FHDS DVD Andersson LED3230FHDS DVD er en 32" Full HD-TV som gir deg et skarpt bilde og kan brukes av hele familien. I tillegg til et flertall med tilkoblingsmuligheter, kan du også enkelt koble opp TV-en til internett via både kabel og WiFi, samt se på filmer via den innebygde DVD-spilleren. På toppen av dette får du også tilgang til populære strømmetjenester som for eksempel Netflix og Viaplay.  Innebygget DVD-spiller Ved hjelp av den innebygde DVD-spilleren kan du enkelt se på film og lytte til CD'er, uten å koble til eksterne spillere. Kun ved hjelp av noen få trykk på den medfølgende fjernkontroll er du inne i filmens- og musikkens verden. Smart underholdning trådløst eller med kabel Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Ved å koble til WiFi så trenger du ikke å dra lange kabler eller tenke på hvor du kan plassere TV-en i stua. Du får en egen webleser og støtte for streamingtjenester som Viaplay, Youtube og Netflix er integrert, får du tilgang til et bredt utvalg av underholdning uten eksterne enheter. Dersom TV-en er i samme nettverk som din smarttelefon eller nettbrett, kan du lett speile innhold fra smartenheten til TV-skjermen. Du kan også laste ned appen "Smart Center" som lar deg heller bruke mobiltelefonen som fjernkontroll.   Innebygget opptaker Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke PVR-opptakeren som gjør at du kan planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet og se egne bilder, lytte til musikk og se lagrede videoer. Styr TV-en med stemmen Via mobilappen "Smart Center" kan du styre TV-en kun ved hjelp av stemmen, du trenger bare trykke på mikrofonknappen i appen. På den måten slipper du å strekke deg etter fjernkontrollen for å bytte kanal. FollowMe TV FollowMe TV er en funksjon som strømmer TV-sendingen som vises til kompatibel smarttelefon eller nettbrett, dersom enheten er tilkoblet samme nettverk. Ta med underholdning fra stua til soverommet, eller til frokostbordet og fortsatt få med deg hele handlingen. Denne funksjonen er kompatibel når du benytter deg av den innebygde digitale TV-mottakeren. Hurtigstartguide og elektronisk bruksanvisning TV-en leveres med hurtigstartguide som gjør at du kjapt og enkelt starte opp TV-en på utrolig kort tid. Med elektronisk bruksanvisning lagret i menysystemet på TV-en, trenger du aldri lete etter bruksanvisningen i papirform som du er helt sikker på at du la i skuffen på kjøkkenet eller om det var i kjelleren.  28 - 37" 3 2 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Lyd og Bilde
 2. TV
 3. 28 - 37"