Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" Full HD LED-TV med Pixel Plus HD

Philips 24PFS6805/12

  Art.nr: 1013412
  • Tydelig ikonbasert menysystem
  • Støtter HDR10 og HLG
  • Pixel Plus HD
  • Full HD LED-TV

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du på jakt etter en TV som passer like bra til film og spill? Philips 24PFS6805 er en Full HD-TV som med sin Pixel Plus HD-motor sørger for at bilde har god flyt og har i tillegg lav inputlag via HDMI, som egner seg godt for spill. Med tydelig ikonbasert menysystem og raskt operativsystem, er dette en TV som kan brukes av folk i alle aldre.

Skarpt bilde i Full HD

Philips 24PFS6805 benytter Pixel Plus HD som forbedrer bildet i sanntid, for å oppnå HD-oppløsning i høy kvalitet med rene og vakre kontraster. Uansett om du strømmer fra nettet eller ser på Blu-ray kan du været trygg på at TV-en leverer et godt bilde.

Enkelt Smart-TV

Ved hjelp av det raske og intuitive operativsystemet SAPHI, er TV-en lett å bruke. Med god bildekvalitet i bånn, kommer du lett til det oversiktlige og ikonbaserte menysystemet med kun én knapp. På den måten kommer du raskt til apper som f.eks. YouTube, Netflix og mye mer.

Egner seg godt til spill

Philips PFS6805 sørger for at du kan nyte spill med med relativt lav inputlag. Via HDMI få du kun 20 ms forsinkelse. I tillegg til bedre oppdateringsfrekvens, kan du enkelt bli oppslukt av spillet med full synlighet i mørke scener.

1013412 Philips Philips 24PFS6805/12 24PFS6805/12 Er du på jakt etter en TV som passer like bra til film og spill? Philips 24PFS6805 er en Full HD-TV som med sin Pixel Plus HD-motor sørger for at bilde har god flyt og har i tillegg lav inputlag via HDMI, som egner seg godt for spill. Med tydelig ikonbasert menysystem og raskt operativsystem, er dette en TV som kan brukes av folk i alle aldre.Skarpt bilde i Full HDPhilips 24PFS6805 benytter Pixel Plus HD som forbedrer bildet i sanntid, for å oppnå HD-oppløsning i høy kvalitet med rene og vakre kontraster. Uansett om du strømmer fra nettet eller ser på Blu-ray kan du været trygg på at TV-en leverer et godt bilde.Enkelt Smart-TVVed hjelp av det raske og intuitive operativsystemet SAPHI, er TV-en lett å bruke. Med god bildekvalitet i bånn, kommer du lett til det oversiktlige og ikonbaserte menysystemet med kun én knapp. På den måten kommer du raskt til apper som f.eks. YouTube, Netflix og mye mer.Egner seg godt til spillPhilips PFS6805 sørger for at du kan nyte spill med med relativt lav inputlag. Via HDMI få du kun 20 ms forsinkelse. I tillegg til bedre oppdateringsfrekvens, kan du enkelt bli oppslukt av spillet med full synlighet i mørke scener. 10 - 27" 4,8 4 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 10 - 27"