Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt, hvit 24" HD-TV med WiFi

Andersson LED2445HDS WHITE

  Art.nr: 1012843
 • Kan drives med 12 V
 • Perfekt i campingvogn eller hytta
 • Smart-TV med streamingtjenester
 • Innebygd mediaspiller
 • FollowMe TV-kompatibel

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Leter du etter en mer kompakt TV til hytta, campingvognen eller barnerommet? Andersson LED2445HDS er en 24" HD-TV i et kompakt format som passer perfekt i mindre rom. Den har et skarpt bilde og enkelt brukergrensesnitt somhele familien kan bruke. Utover de mange tilkoblingsmulighetene så tilkobler du enkelt opp TVen til internet via kabel eller trådløst. Du får direkte tilgang til streamingtjenester som Netflix og Youtube samt andre apper for sosiale medier via din nye Andersson TV.

Smart TV med streamingtjenester

Med Andersson LED2445HDS får du støtte for streamingtjenester som Netflix og Youtube slik at du alltid har stor underholdning rett i TV-en, uten å tilkoble andre enheter. Perfekt for deg som vil slappe av med en film eller et par episoder av favorittserien etter en lang dag ute. Du kan velge mellom å tilkoble deg til internett enten via kabel eller helt trådløst med Wi-Fi.

Innebygd mediaspiller for opptak og avspilling

Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke PVR-opptakeren som gjør at du kan planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet og se egne bilder, lytte til musikk og se lagrede videoer.

Kompakt TV som passer overalt

Denne kompakte 24" TV-en kan du like godt bruke på hytta som i campingvognen, bilen, soverommet eller på barnerommet. Med muligheten for å strømdrives via 12 V gjør at du enkelt kan ta med deg TV-en din på reise i campingvognen eller bilen.

12 V-kabel selges som tilbehør, nettadapter 230 V->12 V følger med.

Ta med deg TV-sendingene trådløst

FollowMe TV er en funksjon som streamer TV-sendingen som vises til kompatibel smarttelefon eller nettbrett, som er tilkoblet til det samme nettverket. Ta med deg underholdningen fra stuen til soverommet eller til frokostbordet og fortsatt få med deg hele handlingen. Denne funksjonen er kompatibel når du benytter deg av den innebygde digitale TV-mottakeren.

Hurtigstartguide og E-bruksanvisning

TV-en leveres med hurtigstartguide som gjør at du kjapt og enkelt starte opp TV-en på utrolig kort tid. Med elektronisk bruksanvisning lagret i menysystemet på TV-en, trenger du aldri lete etter bruksanvisningen i papirform som du er helt sikker på at du la i skuffen på kjøkkenet eller om det var i kjelleren. 

I pakken:

 • Andersson LED2445HDS  
 • Fjernkontroll 
 • 2 x AAA batterier 
 • Fotstativ til TV 
 • Nettadapter 230 V->12 V 
 • Hurtigstartguide
1012843 1012843 Andersson Andersson LED2445HDS WHITE Leter du etter en mer kompakt TV til hytta, campingvognen eller barnerommet? Andersson LED2445HDS er en 24" HD-TV i et kompakt format som passer perfekt i mindre rom. Den har et skarpt bilde og enkelt brukergrensesnitt somhele familien kan bruke. Utover de mange tilkoblingsmulighetene så tilkobler du enkelt opp TVen til internet via kabel eller trådløst. Du får direkte tilgang til streamingtjenester som Netflix og Youtube samt andre apper for sosiale medier via din nye Andersson TV. Smart TV med streamingtjenesterMed Andersson LED2445HDS får du støtte for streamingtjenester som Netflix og Youtube slik at du alltid har stor underholdning rett i TV-en, uten å tilkoble andre enheter. Perfekt for deg som vil slappe av med en film eller et par episoder av favorittserien etter en lang dag ute. Du kan velge mellom å tilkoble deg til internett enten via kabel eller helt trådløst med Wi-Fi.Innebygd mediaspiller for opptak og avspillingOm du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke PVR-opptakeren som gjør at du kan planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet og se egne bilder, lytte til musikk og se lagrede videoer.Kompakt TV som passer overaltDenne kompakte 24" TV-en kan du like godt bruke på hytta som i campingvognen, bilen, soverommet eller på barnerommet. Med muligheten for å strømdrives via 12 V gjør at du enkelt kan ta med deg TV-en din på reise i campingvognen eller bilen.12 V-kabel selges som tilbehør, nettadapter 230 V->12 V følger med.Ta med deg TV-sendingene trådløstFollowMe TV er en funksjon som streamer TV-sendingen som vises til kompatibel smarttelefon eller nettbrett, som er tilkoblet til det samme nettverket. Ta med deg underholdningen fra stuen til soverommet eller til frokostbordet og fortsatt få med deg hele handlingen. Denne funksjonen er kompatibel når du benytter deg av den innebygde digitale TV-mottakeren.Hurtigstartguide og E-bruksanvisningTV-en leveres med hurtigstartguide som gjør at du kjapt og enkelt starte opp TV-en på utrolig kort tid. Med elektronisk bruksanvisning lagret i menysystemet på TV-en, trenger du aldri lete etter bruksanvisningen i papirform som du er helt sikker på at du la i skuffen på kjøkkenet eller om det var i kjelleren. I pakken:Andersson LED2445HDS  Fjernkontroll 2 x AAA batterier Fotstativ til TV Nettadapter 230 V->12 V Hurtigstartguide 10 - 27" 3,5 15 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 10 - 27"