Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" Smart HD-TV med innebygd DVD-spiller

Andersson LED2430HDS DVD

  Art.nr: 1008088
  • Støtter drift via 12 V
  • Opptaksfunksjon og FollowMe TV
  • Innebygd WiFi
  • Innebygd DVD-spiller
  • VESA: 75x75

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson LED2430HDS DVD er en 24"  HD-Ready TV som gir deg et skarpt bilde og kan brukes av hele familien. I tillegg til et flertall med tilkoblingsmuligheter og innebygd DVD-spiller, kan du også enkelt koble opp TV-en til internett via både kabel og WiFi. På toppen av dette får du også tilgang til populære strømmetjenester som for eksempel Netflix og Viaplay. 

Kompakt TV som passer inn overalt

Enten det er på hytta, i båten, på kjøkkenet eller i campingvogna kan du være trygg på at den gjør sin nytte der du ønsker å bruke den, spesielt med tanke på at støtter drift via 12 V.

12 V-kabel selges separat, derimot så medfølger 230 V -> 12 V-strømadapter.

Strøm underholdning trådløst eller med kabel

Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Ved å koble til WiFi så trenger du ikke å dra lange kabler eller tenke på hvor du kan plassere TV-en i stua. Du får en egen webleser og støtte for streamingtjenester som Viaplay, Youtube og Netflix er integrert, får du tilgang til et bredt utvalg av underholdning uten eksterne enheter.

Dersom TV-en er i samme nettverk som din smarttelefon eller nettbrett, kan du lett speile innhold fra smartenheten til TV-skjermen. Du kan også laste ned appen "Smart Center" som lar deg heller bruke mobiltelefonen som fjernkontroll.  

Innebygget PVR-opptaker og DVD-spiller

Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke PVR-opptakeren som gjør at du kan planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet og se egne bilder, lytte til musikk og se lagrede videoer. I tilllegg kan du også se op DVD-filmer, perfekt dersom du befinner deg på et sted uten internett. 

FollowMe TV

FollowMe TV er en funksjon som strømmer TV-sendingen som vises til kompatibel smarttelefon eller nettbrett, dersom enheten er tilkoblet samme nettverk. Ta med underholdning fra stua til soverommet, eller til frokostbordet og fortsatt få med deg hele handlingen. Denne funksjonen er kompatibel når du benytter deg av den innebygde digitale TV-mottakeren.

Hurtigstartguide og elektronisk bruksanvisning

TV-en leveres med hurtigstartguide som gjør at du kjapt og enkelt starte opp TV-en på utrolig kort tid. Med elektronisk bruksanvisning lagret i menysystemet på TV-en, trenger du aldri lete etter bruksanvisningen i papirform som du er helt sikker på at du la i skuffen på kjøkkenet eller om det var i kjelleren. 

1008088 Andersson Andersson LED2430HDS DVD Andersson LED2430HDS DVD er en 24"  HD-Ready TV som gir deg et skarpt bilde og kan brukes av hele familien. I tillegg til et flertall med tilkoblingsmuligheter og innebygd DVD-spiller, kan du også enkelt koble opp TV-en til internett via både kabel og WiFi. På toppen av dette får du også tilgang til populære strømmetjenester som for eksempel Netflix og Viaplay.  Kompakt TV som passer inn overalt Enten det er på hytta, i båten, på kjøkkenet eller i campingvogna kan du være trygg på at den gjør sin nytte der du ønsker å bruke den, spesielt med tanke på at støtter drift via 12 V.12 V-kabel selges separat, derimot så medfølger 230 V -> 12 V-strømadapter. Strøm underholdning trådløst eller med kabel Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Ved å koble til WiFi så trenger du ikke å dra lange kabler eller tenke på hvor du kan plassere TV-en i stua. Du får en egen webleser og støtte for streamingtjenester som Viaplay, Youtube og Netflix er integrert, får du tilgang til et bredt utvalg av underholdning uten eksterne enheter. Dersom TV-en er i samme nettverk som din smarttelefon eller nettbrett, kan du lett speile innhold fra smartenheten til TV-skjermen. Du kan også laste ned appen "Smart Center" som lar deg heller bruke mobiltelefonen som fjernkontroll.   Innebygget PVR-opptaker og DVD-spiller Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke PVR-opptakeren som gjør at du kan planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet og se egne bilder, lytte til musikk og se lagrede videoer. I tilllegg kan du også se op DVD-filmer, perfekt dersom du befinner deg på et sted uten internett.  FollowMe TV FollowMe TV er en funksjon som strømmer TV-sendingen som vises til kompatibel smarttelefon eller nettbrett, dersom enheten er tilkoblet samme nettverk. Ta med underholdning fra stua til soverommet, eller til frokostbordet og fortsatt få med deg hele handlingen. Denne funksjonen er kompatibel når du benytter deg av den innebygde digitale TV-mottakeren. Hurtigstartguide og elektronisk bruksanvisning TV-en leveres med hurtigstartguide som gjør at du kjapt og enkelt starte opp TV-en på utrolig kort tid. Med elektronisk bruksanvisning lagret i menysystemet på TV-en, trenger du aldri lete etter bruksanvisningen i papirform som du er helt sikker på at du la i skuffen på kjøkkenet eller om det var i kjelleren.  10 - 27" 3,8 6 2290 NOK 2290 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 10 - 27"