ON Remote holder - Smart og diskret fjernkontrollholder
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart og diskret fjernkontrollholder

ON Remote holder

  Art.nr: 1003897
  • Slutt å let etter fjernkontrollen
  • Passer for eksempel fjernkontroller til AppleTV
  • Fest med magnet eller dobbeltsidig teip

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ON Remote Holder er en smart og praktisk holder for fjernkontrollen til TV-en eller mediaspilleren din. Fest ON Remote Holder på TV-en enten med de innebygde magnetene eller med dobbeltsidig teip og gi fjernkontrollen en sikker og diskret plassering der du alltid finner den.

Den svarte fjernkontrollholderen er laget av slitesterk plastikk og har dimensjonene 54 x 110 x 27,5 mm.

Tilpasset for bl.a. Apple TV

Holderens dimensjoner gjør at den passer utmerket til fjernkontrollen til Apple TV i tillegg til andre fjernkontroller i mer eller mindre samme størrelse.

Enkel å montere

Med innebygde magneter er fjernkontroll holderen enkel å montere akkurat der du vil ha den. Det medfølger også dobbeltsidig teip for fleksibel plassering på overflater der man ikke kan feste den med magnetene.

Plasser ON Remote Holder bak eller på rammen til TV-en din eller kanskje ved siden av TV-møbelet for å gi fjernkontrollen en dedikert plass og slipper problemet med forsvunne fjernkontroller.