Andersson TV top shelf 900mm - Smidig avlastningshylle for TV-apparater
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smidig avlastningshylle for TV-apparater

Andersson TV top shelf 900mm

  Art.nr: 1003895
  • Lengde: 90 cm
  • Perfekt for høyttalere, lydplanker, med mer
  • Beskyttende, anti-skli, gummiduk
  • Enkel å montere
  • Luftinntak for ventilasjon

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson TV Top Shelf gir en praktisk avlastningshylle på toppen av TV-en for plassbesparende plassering av for eksempel høyttalere eller mediaspillere. Hyllen monteres enkelt fast i TV-en din med et tilpasningsbart støttebein.
Denne anti-skli hyllen er 90 cm lang, 13 cm dyp og tåler en maksimal vekt på 6 kg. Andersson TV Top Shelf passer alle typer TV-apparater som har minst 13 cm mellom veggen og TV-en.

Tilpasningsbar montering

Avlastningshyllen monteres på TV-en din med hjelp av et bakre støttebein som går an å tilpasse i forhold til tykkelsen på TV-en. Hyllen har en beskyttende gummiduk som beskytter apparatene mot riper.

Anti-skli overflate med luftinntak

Plasser høyttaleren eller mediaspilleren på avlastningshyllen og slipp kabler under TV-en. Hyllen er konstruert med luftinntak som forhindrer overoppheting samt har en praktisk gummiduk som både beskytter enhetene mot riper og forhindrer at de sklir av hyllen. Hyllen har en lengde på 90 cm og tåler en maksimal vekt på 6 kg.