Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fest din soundbar under eller over TV-en

Andersson SRM 2.1

  Art.nr: 1003224
 • Fest lydplanken rett i TV-en
 • Ingen ekstra hull i veggen
 • Under eller over TV-en
 • Kompatibel med justerbare TV-fester
 • Feste til soundbar

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson SRM 2.1 er et justerbart feste som lar deg henge opp en soundbar over eller under TV-en, uten at du trenger å bore ekstra hull i veggen. Festet støtter soundbars opptil 15 kg, og passer de fleste moderne TV-er fra 32" og oppover, samt de fleste eksisterende veggfester.

God plassering av lydplanken 

Det er ofte vanskelig å få god plass til både TV-en og soundbaren. Hvis det mangler plass til lydplanken, lider akustikken og en estetisk plassering av lydplanken. Det er mange grunner til å montere lydplanken rett over eller under TV-en. For å montere lydplanken på TV-en, skru den inn i samme hull som veggbraketten er skrudd inn i.

Begynn ved å feste Andersson SRM 2.1 til baksiden av TV-en. Monter deretter veggfestet.

Produktinformasjon

 • Maks. bærevekt: 15 kg
 • Under eller over TV-en
 • Ingen ekstra hull i veggen
 • Kompatibel med justerbare TV-fester
 • Fest lydplanken rett under/over TV-en
1003224 1003224 Andersson Andersson SRM 2.1 SB-41 Andersson SRM 2.1 er et justerbart feste som lar deg henge opp en soundbar over eller under TV-en, uten at du trenger å bore ekstra hull i veggen. Festet støtter soundbars opptil 15 kg, og passer de fleste moderne TV-er fra 32" og oppover, samt de fleste eksisterende veggfester. God plassering av lydplanken  Det er ofte vanskelig å få god plass til både TV-en og soundbaren. Hvis det mangler plass til lydplanken, lider akustikken og en estetisk plassering av lydplanken. Det er mange grunner til å montere lydplanken rett over eller under TV-en. For å montere lydplanken på TV-en, skru den inn i samme hull som veggbraketten er skrudd inn i. Begynn ved å feste Andersson SRM 2.1 til baksiden av TV-en. Monter deretter veggfestet. Produktinformasjon Maks. bærevekt: 15 kgUnder eller over TV-enIngen ekstra hull i veggenKompatibel med justerbare TV-festerFest lydplanken rett under/over TV-en Veggfeste 4 15 169 NOK 169 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV-tilbehør
 3. Veggfeste