Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fest din soundbar under eller over TV-en

Andersson SRM 2.1

  Art.nr: 1003224
 • Fest din lydplanke direkte via TV-en
 • Ingen ekstra hull i veggen
 • Under eller over TV-en
 • Kompatibel med justerbare TV-fester
 • Feste til soundbar

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson SRM 2.1 er et justerbart feste som lar deg henge opp en soundbar over eller under TV-en, uten at du trenger å bore et ekstra hull i veggen. Festet støtter soundbars opp til 15 kg, og passer de fleste moderne TV-er fra 32" og opp, samt de fleste eksisterende veggfester.

God plassering av lydplanken 

Det er ofte vanskelig å få god plass til både TV-en og soundbaren. Hvis det mangler plass til lydplanken, lider akustikken og en estetisk plassering av lydplanken. Det er mange grunner til å montere lydplanken direkte over eller under TV-en. For å montere lydplanken på TV-en, skru den inn i samme hull som veggbraketten er skrudd inn

Andersson SRM 2.1 er montert før veggfesten, men etter montering av soundbar-feste er det ikke noe problem å montere veggfesten.

Produktinformasjon

 • Maks vekt: 15 kg
 • Under eller over TV-en
 • Ingen ekstra hull i veggen
 • Kompatibel med justerbare TV-fester
 • Fest din lydplanke direkte via TV-en
1003224 Andersson Andersson SRM 2.1 SB-41 Andersson SRM 2.1 er et justerbart feste som lar deg henge opp en soundbar over eller under TV-en, uten at du trenger å bore et ekstra hull i veggen. Festet støtter soundbars opp til 15 kg, og passer de fleste moderne TV-er fra 32" og opp, samt de fleste eksisterende veggfester. God plassering av lydplanken  Det er ofte vanskelig å få god plass til både TV-en og soundbaren. Hvis det mangler plass til lydplanken, lider akustikken og en estetisk plassering av lydplanken. Det er mange grunner til å montere lydplanken direkte over eller under TV-en. For å montere lydplanken på TV-en, skru den inn i samme hull som veggbraketten er skrudd inn Andersson SRM 2.1 er montert før veggfesten, men etter montering av soundbar-feste er det ikke noe problem å montere veggfesten. Produktinformasjon Maks vekt: 15 kgUnder eller over TV-enIngen ekstra hull i veggenKompatibel med justerbare TV-festerFest din lydplanke direkte via TV-en Veggfeste 4,4 10 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og Bilde
 2. TV-tilbehør
 3. Veggfeste