Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Plassbesparende holder til mediaspilleren

Andersson Media player stand

  Art.nr: 1003893
  • Pent stativ for mediaspilleren din
  • Enkel å montere bak TV-en
  • Beskyttende gummibånd er inkludert
  • Monteres med sperremekanisme

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Media Player Stand er et smart, praktisk og plassbesparende stativ for mediaspilleren din. Med en sterk sperremekanisme som kan tilpasses TV-en din monterer du stativet på TV-en helt uten skruer. Gi mediaspilleren en dedikert plass over TV-en og slipp ledninger som henger mellom TV-benken og selve TV-en. I forpakningen medfølger det ett praktisk gummibånd som holder mediaspilleren trygt på plass.

Monteres med smart sperremekanisme

Monter Andersson Media Player Stand på TV-en for en smart og sikker plassering av mediaspilleren.

Andersson Media Player Stand monteres på TV-en med hjalp av en smart låsemekanisme som du enkelt tilpasser til dybden på TV-en din helt uten skruer.

Mediaspilleren beskyttes og sitter sikkert i holderen ved hjelp av en myk sklisikker pute samt det medfølgende gummibåndet som du fester rundt mediaspilleren.

1003893 1003893 Andersson Andersson Media player stand APM-03 Andersson Media Player Stand er et smart, praktisk og plassbesparende stativ for mediaspilleren din. Med en sterk sperremekanisme som kan tilpasses TV-en din monterer du stativet på TV-en helt uten skruer. Gi mediaspilleren en dedikert plass over TV-en og slipp ledninger som henger mellom TV-benken og selve TV-en. I forpakningen medfølger det ett praktisk gummibånd som holder mediaspilleren trygt på plass. Monteres med smart sperremekanisme Monter Andersson Media Player Stand på TV-en for en smart og sikker plassering av mediaspilleren.Andersson Media Player Stand monteres på TV-en med hjalp av en smart låsemekanisme som du enkelt tilpasser til dybden på TV-en din helt uten skruer.Mediaspilleren beskyttes og sitter sikkert i holderen ved hjelp av en myk sklisikker pute samt det medfølgende gummibåndet som du fester rundt mediaspilleren. Veggfeste 4,8 5 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Veggfeste