Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Send HDMI-signalene trådløst!

Nedis Trådlös HDMI-Sändare 1080p

  Art.nr: 1006615
  • Støtte for opptil 1080p og 3D
  • 30 meters rekkevidde
  • IR-forlengningsfunksjon
  • HDCP-kompatibel

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

2 490,-

Delbetal fra 252,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Trådløse sendere gjør at du kan nyte både bilde og lyd i HDTV-klasse uten noen kabler. Koble kilden din, for eksempel Blu-ray eller spillkonsollen til overføringsboksen og mottakeren til en skjerm eller projektor. Dette gir deg et skarpt og klart bilde i Full HD 1080p-oppløsning med støtte for 3D med en trådløs avstand på opptil 30 meter.

IR-forlengningsfunksjon

En stor fordel er at disse enhetene også er utstyrt med en IR-forlengninsfunksjon. Det innebærer at du kan sitte i et rom med én fjernkontroll og styre en enhet i et annet rom. Praktisk og veldig enkelt.

1006615 Nedis Nedis Trådlös HDMI-Sändare 1080p VTRA3410BK Trådløse sendere gjør at du kan nyte både bilde og lyd i HDTV-klasse uten noen kabler. Koble kilden din, for eksempel Blu-ray eller spillkonsollen til overføringsboksen og mottakeren til en skjerm eller projektor. Dette gir deg et skarpt og klart bilde i Full HD 1080p-oppløsning med støtte for 3D med en trådløs avstand på opptil 30 meter. IR-forlengningsfunksjon En stor fordel er at disse enhetene også er utstyrt med en IR-forlengninsfunksjon. Det innebærer at du kan sitte i et rom med én fjernkontroll og styre en enhet i et annet rom. Praktisk og veldig enkelt. Trådløs bilde og lydoverføring 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Trådløs bilde og lydoverføring