Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smidig Bluetooth-sender for hodetelefoner

Nedis Bluetooth Transmitter

  Art.nr: 1006650
  • Parkoble trådløse hodetelefoner til TV, datamaskinen og mer
  • Bra lydkvalitet med aptX
  • 10 meters rekkevidde
  • Drives av USB
  • 3,5 mm AUX-kabel inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Denne Bluetooth-senderen gjør det mulig for deg å bruke dine trådløse Bluetooth-hodetelefoner med din datamaskin, stereo, TV eller bilstereo. Lydsenderen er laget med Bluetooth 3.0 og aptX noe som sørger for den beste mulig trådløse lydkvaliteten med opptil ti meters rekkevidde. Senderen har minne for to enheter og er laget med en LED-indikator for strøm og tilkoblinger.

Utover senderen så medfølger det en 1,8 meter lang 3,5 mm - 3,5 mm AUX-kabel for lydoverføring. Enheten er kompatibel med andre kilder som for eksempel har RCA-utgang, men da behøver du å komplettere med en annen kabel.

Parkoble dine Bluetooth-hodetelefoner

Alt du behøver å gjøre i forhold til installasjon er å koble Bluetooth-senderen til valgfri USB-inngang for at enheten skal få strøm, koble inn lydkilden i 3,5 mm AUX-inngangen på senderen for å til slutt parkoble dine hodetelefoner sånn det står i hodetelefonenes bruksanvisning eller guide. Hvis du fortsatt har enheten koblet til strømkilden kan den huske to ulike hodetelefoner som har vært tilkoblet tidligere. Hvis lydkilden din ikke har en egen USB-tilkobling så går det fint å drive Bluetooth-senderen med en vanlig vegglader.

1006650 Nedis Nedis Bluetooth Transmitter BTTR100BK Denne Bluetooth-senderen gjør det mulig for deg å bruke dine trådløse Bluetooth-hodetelefoner med din datamaskin, stereo, TV eller bilstereo. Lydsenderen er laget med Bluetooth 3.0 og aptX noe som sørger for den beste mulig trådløse lydkvaliteten med opptil ti meters rekkevidde. Senderen har minne for to enheter og er laget med en LED-indikator for strøm og tilkoblinger. Utover senderen så medfølger det en 1,8 meter lang 3,5 mm - 3,5 mm AUX-kabel for lydoverføring. Enheten er kompatibel med andre kilder som for eksempel har RCA-utgang, men da behøver du å komplettere med en annen kabel. Parkoble dine Bluetooth-hodetelefoner Alt du behøver å gjøre i forhold til installasjon er å koble Bluetooth-senderen til valgfri USB-inngang for at enheten skal få strøm, koble inn lydkilden i 3,5 mm AUX-inngangen på senderen for å til slutt parkoble dine hodetelefoner sånn det står i hodetelefonenes bruksanvisning eller guide. Hvis du fortsatt har enheten koblet til strømkilden kan den huske to ulike hodetelefoner som har vært tilkoblet tidligere. Hvis lydkilden din ikke har en egen USB-tilkobling så går det fint å drive Bluetooth-senderen med en vanlig vegglader. Trådløs bilde og lydoverføring 3,6 7 449 NOK 449 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Trådløs bilde og lydoverføring