Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Oppladbar Bluetooth-mottaker

Kitsound 3,5mm BT receiver

  Art.nr: 1003174
  • Koble til 3,5 mm AUX-inngangen
  • Opptil 10 timer trådløs spilletid
  • Lav vekt på 13 gram
  • Koble til og lade med micro-USB
  • 10 meter rekkevidde

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gi enhetene trådløs kompatibilitet

Kitsound MyJack2 er en mottaker av lydoverføring som overføres trådløst med Bluetooth. Skulle lydenheten din ikke kunne motta Bluetooth, kan du enkelt supplere med denne enheten, som du kan koble til kontinuerlig til micro-USB-inngangen og for eksempel streame favorittunderholdningen din fra smarttelefonen. Med Bluetooth 4.1 får du opptil 10 meter rekkevidde, du kan enkelt sitte i stuen sofaen og caste videoer til din kompatible TV og øke lyden gjennom Bluetooth i lydanlegget.

Oppladbart og brukervennlig

Ettersom enheten er oppladbar og når full kapasitet til to timers lading, kan du også bruke den med opptil 10 timers spilltid. bruk det enkelt i bilen og hjemme og slipp ekstra kabler i tillegg til micro-USB-ladekabelen, da 3,5 mm AUX-kontakten er plassert direkte på mottakeren.

Den kompakte designen gjør at du enkelt kan ta tak i mottakeren, og den lave vekten på 13 gram gjør den nesten ikke merkbar.

1003174 Kitsound Kitsound 3,5mm BT receiver KSMYJACK2 Gi enhetene trådløs kompatibilitet Kitsound MyJack2 er en mottaker av lydoverføring som overføres trådløst med Bluetooth. Skulle lydenheten din ikke kunne motta Bluetooth, kan du enkelt supplere med denne enheten, som du kan koble til kontinuerlig til micro-USB-inngangen og for eksempel streame favorittunderholdningen din fra smarttelefonen. Med Bluetooth 4.1 får du opptil 10 meter rekkevidde, du kan enkelt sitte i stuen sofaen og caste videoer til din kompatible TV og øke lyden gjennom Bluetooth i lydanlegget. Oppladbart og brukervennlig Ettersom enheten er oppladbar og når full kapasitet til to timers lading, kan du også bruke den med opptil 10 timers spilltid. bruk det enkelt i bilen og hjemme og slipp ekstra kabler i tillegg til micro-USB-ladekabelen, da 3,5 mm AUX-kontakten er plassert direkte på mottakeren.Den kompakte designen gjør at du enkelt kan ta tak i mottakeren, og den lave vekten på 13 gram gjør den nesten ikke merkbar. Trådløs bilde og lydoverføring 4,1 12 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Trådløs bilde og lydoverføring